Magic Wand vibrator bäst i test 2024

Har du svårt att komma under samlag eller andra sexuella aktiviteter? Då kan en massagestav, eller så kallad Magic Wand vara lösningen för dig. En magic wand är nämligen utformad för att kunna ge otroligt kraftiga vibrationer, vilket i sig kan vara det som krävs för att du ska kunna uppnå klimax. Oavsett om du föredrar stimulering av klitoris eller vaginal stimulering kan du med hjälp av en massagestav få till precis den där vibrationen som är tillräcklig för att du ska njuta till fullo.

Det bästa med en Magic wand är att den även kan användas på flera ställen på kroppen. Den kan användas för att ge en härligt sensuell massage på känsliga områden, för att stimulera anus eller för att göra förspelet lite extra hett och triggande. Du kan använda den lika bra på egen hand som tillsammans med andra.

Har du tröttnat på vibratorer och sexleksaker som inte ger dig det du är ute efter kan vi med andra ord rekommendera dig att kolla in en Magic Wand. De är specifikt utformade för att kunna ge dig så kraftiga vibrationer att det nästan kommer kännas som du exploderar! Till och med du som vanligtvis har väldigt svårt att få orgasm kan komma att skrika rakt ut! Nedan listar vi de bäst magic wands på marknaden så att du kan hitta din favorit.

1. Sinful Magic Wand – Bästa massagestaven 2024

Magic wand bäst i test
Sladdlös Nej
Vattentät Nej
Längd 32 cm
Vibrationer Steglös multispeed
Sladdlängd 188 cm
Glidmedel Vattenbaserat

Denna massagestav från Sinful är enligt oss, och väldigt många andra, pricken över i:et för att krydda upp sexlivet. Massagestaven är den sista pusselbiten som krävs för att du – på egen hand eller tillsammans med andra – ska kunna uppnå optimal njutning.

Sinful Magic Wand är inte bara snygg, elegant och stilren i dess design, och därmed väldigt trevlig att använda i olika situationer den är också väldigt lättanvänd och mångsidig med flerafunktioner. Huvudet är lätt att böja för att komma åt där du vill och behöver, och det kan även användas med olika Magic Wand tillbehör för att omvandlas till olika vibratorer. Variation och personlig anpassning är bara förnamnet!

Med scrollhjulet på handtaget kan du steglöst justera vibrationerna för att hitta den perfekta nivån för dig i stunden. Använd den för helkroppsmassage eller punktmassage på ömma muskler, för vaginal eller anal stimulering, för förspel och ”lära känna varandra” lekar – här finns det inget som sätter stopp för njutningen. Att koppla av och njuta för att sen uppnå maximal klimax är inte svårt men den här massagestaven.

Sist men inte minst är vi väldigt nöjda med att denna massagestav enkelt kan tvättas av och rengöras för fräsch hygien. Staven glider med hjälp av lite glidmedel lätt och skönt över huden och kan användas precis på det sätt och den plats du önskar.

Se pris här
Magic wand bäst i test
Sladdlös Nej
Vattentät Nej
Längd 32 cm
Vibrationer Steglös multispeed
Sladdlängd 188 cm
Glidmedel Vattenbaserat

2. Sinful Mini – Bäst liten magic wand vibrator

Magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Nej, endast stänktålig
Längd 20 cm
Vibrationer 10 mönster + 8 hastigheter
Batteritid 40 min
Glidmedel Vattenbaserat

Är du på jakt efter en riktigt kraftfull magic wand som du enkelt, smidigt och diskret kan bära med dig i väskan? Då har vi hittat det perfekta alternativet för dig. Sinful Uppladdningsbar Mini Magic Wand är utformad för att vara smidig och diskret att packa med sig. Med denna kan du ta dig till orgasmhimlen oavsett var du är.

Oavsett om du vill använda denna massagestav vid sexiga stunder på egen hand eller om du vill ge den som en hjälpande hand till din partner finns det inget som hindrar dig från att packa ned den och ta fram den på önskad destination. Den kan till och med användas på flyget, på tåget, under bilresan eller ja, där du anser att det passar under resans gång.

Här ska du alltså inte luras av storleken – Sinful Mini Magic Wand är inte sen med att bevisa att det faktiskt inte är storleken som räknas, utan att det snarare är kraften och hur man använder den som är det viktiga. Dess effektiva motor erbjuder 10 vibrationsmönster och 8 hastigheter för maximal njutning för alla, utan risk för obehag eller överväldigande känslor.

För att justera mellan de olika mönstren och hastigheterna använder du dig av knapparna. Med denna wand sexleksak kan du hålla igång i upp till 40 minuter. Därefter måste massagestaven – och kanske även du – ladda batterierna. Efter 90 minuter är din magic wand redo igen, är du?

Se pris här
magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Nej, endast stänktålig
Längd 20 cm
Vibrationer 10 mönster + 8 hastigheter
Batteritid 40 min
Glidmedel Vattenbaserat

3. Sinful Dual Motor Magic Wand – Den med det lilla extra

Magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Ja
Längd 25 cm
Vibrationer 10 mönster
Batteritid Ej angivet
Glidmedel Vattenbaserat

Behöver du det där lilla extra för att uppnå orgasmhimlen? Då kan du sluta leta nu! Med Sinful Dual Motor Magic Wand kan du både på egen hand och tillsammans med en partner lyfta taket. Med denna är det en fröjd att utforska och upptäcka sin kropp, och även för dig som brukar ha svårt att komma kan du förvänta dig ett svindlande skönt avslut.

Tack vare att denna wandvibrator är utformad med två användbara delar – ett kraftigt huvud och en lätt böjd dildovibrator – kan du stimulera både dina inre och dina yttre delar med en och samma produkt. Det kan vara svårt att komma åt båda delarna på samma gång, men att växla mellan de två görs otroligt smidigt och snabbt.

Skulle du vilja kan dock både wandens huvud och skaft vibrera på samma gång. Det justerar du smidigt med hjälp av den mittersta knappen. Du kan sen växla mellan 10 olika hastigheter och mönster med plus- och minusknappen. Oavsett vad just du tycker om och önskar känna för rytm kan du hitta ett läge som passar.

Vi anser absolut att detta är en produkt som tillhör kategorin bäst i test dildo då den inte bara är dubbelsidig och erbjuder mångsidig användning. Utan denna får också väldigt högt betyg då den är lättanvänd även för nybörjare. Den är något mindre i sin storlek, glider skönt på huden och det finns både svagare och riktigt kraftiga vibrationsmönster.

Se pris här
magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Ja
Längd 25 cm
Vibrationer 10 mönster
Batteritid Ej angivet
Glidmedel Vattenbaserat

4. Lelo Smart Wand 2 Large – Bäst wandvibrator

Magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Ja
Längd 30,4 cm
Vibrationer 10 mönster
Batteritid 4 h
Glidmedel Vattenbaserat

Lelo Smart Wand 2 Large kan vara den perfekta investeringen för att ta dina orgasmer till nästa nivå. Här har vi nämligen en wand vibrator som både fyller dig, masserar dig och ger dig vibrationer som för dig till de allra djupaste av njutningar. Vibrationerna är otroligt starka samtidigt som designen känns lyxig, elegant och sensuell.

Trots att den är utformad för att vara extra stor med ett brett huvud kan du känna dig säker och trygg med att din magic wand inte ger dig annat än behagliga, avkopplande upplevelser. Den glider skönt såväl över huden som in i ditt inre och erbjuder 10 olika vibrationslägen. Den är smidig att justera enligt behov och är också 100 % vattentät för extra våta lekar.

Som om inte det vore nog är denna extra stora och breda vibrator perfekt att använda då du vill mjuka upp spända muskler och ömma punkter. Det är bara du som bestämmer om den ska användas för hälsofrämjande eller mer sensuell njutning och avkoppling. I hela 4 timmar kan massagestaven ta hand om dig – därefter är det dags att ladda den, vilket gör väldigt enkelt!

Se pris här
magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Ja
Längd 30,4 cm
Vibrationer 10 mönster
Batteritid 4 h
Glidmedel Vattenbaserat

5. Velve Macy – Bästa 2-i-1 dildo

Magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Ja
Längd 24,5 cm
Vibrationer 10 mönster
Batteritid Upp till 90 min
Glidmedel Vattenbaserat

Denna massagestav kanske inte ser ut som något speciellt, men låt dig inte döma boken efter omslaget. Macy Magic Wand Vibrator från Velve är nämligen som ett hemligt vapen för kvinnorna! Det som vid första anblick bara ser ut som en vanlig, snygg vibrator är i själva verket både en magic wand och en dildovibrator.

Macy från Velve kan du använda för att stimulera såväl de yttre partierna runt kön och anus, så som klitoris, som de inre partierna. Fantastiskt tillfredsställande och ger med sina vibrationer otroligt härliga klitorisorgasmer, medan handtaget som är utformat som en dildovibrator är perfekt att använda inuti dig.

Tack vare att det välformade handtaget har en liten böjning är det även väldigt enkelt att komma åt och stimulera g-punkten. Om inte dessa vibrationer kan få dig att njuta till fullo vet vi inte vad! I och med att massagestaven är vattentät kan den användas såväl på torra land som i vatten – du behöver med andra ord inte vara rädd för att bli våt.

Du väljer själv vilken av de två delarna du vill använda, huvudet eller skaftet, genom att först starta igång apparaten och därefter välja ände. Du kan sen ställa in vibratorn på 10 olika mönster och hastigheter beroende på vad du föredrar just där och då. Justering görs enkelt via den översta och nedersta knappen. Rengörs med tvål och vatten och laddas med tillhörande sladd.

Se pris här
magic wand
Sladdlös Ja
Vattentät Ja
Längd 24,5 cm
Vibrationer 10 mönster
Batteritid Upp till 90 min
Glidmedel Vattenbaserat

Vad är en Magic Wand vibrator?

Magic Wand är den allra kraftfullaste typen av vibrator tillverkad för sexuell njutning. Även om de idag finns moderniserade varianter av just den här vibratorn, är den vanligaste modellen en vibrator med ett stort handtag och ett något rundad huvud där själva vibrationerna sitter. Tidigare var det vanligt att alla magic wand drevs via en elsladd men idag är det allt fler som är batteridrivna.

Bland dagens enormt breda och mångsidiga utbud av sexleksaker som finns att köpa är Magic wands framförallt utformade för dig som har svårt att få orgasm. Dess kraftiga vibrationer kan vara precis det där som krävs för att du ska kunna uppnå orgasmhimlen med maximal njutning och långvarig avkoppling. Om du i vanliga fall har svårt att komma, eller om du aldrig tidigare kommit, kan vi varmt rekommendera dig att testa en magic wand. Så många som fått sina livs bästa orgamser tack vare en Magic wand, om och om igen!

Så använder du en Magic Wand

I och med att en magic wand vibrator är utformad likt en rejäl massagestav med brett huvud och kraftiga vibrationer gör den sig optimal för yttre sexuell stimulans, framförallt för stimulans av klitoris. Vibrationerna kan ofta justeras i olika mönster och hastigheter för att du ska kunna hitta den optimala klitorisstimuleringen för just dig.

En massagestav kan även användas för att massera bröstvårtor och ollonet, samt på eller runtomkring anus och mellangården. Du själv väljer om du bara vill låta dess vibrationer göra jobbet, eller om du också vill cirkulera, massera med, dutta, trycka eller gnugga din wand massager på önskat område.

Magic wand med dildo – yttre och inre penetration

Allt fler magic wand som finns att köpa kan dock även användas som vibrerande dildos då de utformas med böjda och lena handtag som lätt äntrar dig för inre penetration. Om du köper en massagestav som kan användas med olika magic wand tillbehör kan du byta ut huvudet till andra delar, och du får därmed flera vibratorer och mångsidig användning i en produkt.

Ge ett betyg