Rabbitdildo bäst i test – Bäst rabbitvibrator 2024

Rabbitdildo, eller rabbitvibrator, är en riktig klassiker när det kommer till vibratorer för kvinnor. Den har funnits i många årtionden och kvinnor världen över tycks aldrig sluta älska sin bunny dildo. Anledningen till att den är så omtyckt och populär är för att det är en sexleksak som stimulerar både insidan av vaginan och klitoris samtidigt. En rabbitvibrator är en vibrerande stav som också har en liten klitorisvibrator som sitter fast på staven. Det här gör alltså att den ger dig dubbelstimulans, vilket ofta leder till orgasm.

8 bästa rabbitdildos 2024

Precis som med de flesta sexleksaker idag finns det många olika modeller av rabbitvibrator. Den klassiska modeller som består av en klassisk dildo och en klitorisvibrator som ser ut som två kaninöron finns fortfarande kvar. Men det finns också många andra modeller, som kan ge ännu bättre njutning. Vi har listat åtta rabbitdildos på marknaden som vi tycker är bäst i test.

1. Amaysin Curvy – Bäst rabbitdildo

Rabbitdildo bäst i test

Det som är viktigt med en rabbitdildo för att den verkligen ska ge njutning är att formerna på den är genomtänkta och faktiskt kommer åt på de rätta ställena. För de allra flesta kvinnor behöver staven vara något böjd, så att den kommer åt och kan stimulera G-punkten. Amaysin Curvy har en lätt böjning på staven, samtidigt som den är bred och ger en stor vibrerande yta.

Staven på rabbitvibratorn är mjuk och någon formbar, medan klitorisvibratorn är hårdare för att kunna ge härlig yttre stimulans. Det finns 10 olika vibrationsmönster, och staven och vibratorn vibrerar simultant. Även klitorisvibratorn har en stor vibrationsyta och är relativt platt, vilket gör att den känns riktigt skön. Rabbitdildon är uppladdningsbar och vattentät. Dags för härliga stunder i duschen eller badkaret med andra ord.

Se pris här
bäst rabbit

2. LELO Ina Wave 2 – Bäst rabbit i deluxe kategorin

Rabbitdildo bäst i test

LELO är ett varumärke som är kännt för lyxig design och riktigt bra funktion när det kommer till sexleksaker. LELO Ina Wave 2 är en rabbitdildo för dig som är beredd att betala lite extra för din sexleksak, men å andra sidan också bli garanterad riktigt bra leverans. Istället för de vanliga vibrationerna i staven, gör den en vågliknande rörelse. Tänk dig ungefär ett pekfinger som gör “kom hit-rörelsen”. En klassisk rörelse för att locka fram en fontänorgasm. Självklart är det ingen garanti, men njutning kommer du i alla fall att få åtminstone.

Den lilla staven som finns till för att stimulera din klitoris vibrerar som vanligt. Det finns 12 olika vibrationshastigheter, och i kombination med de vågliknande rörelserna i staven kommer du att få en upplevelse utöver det vanliga. Rabbitdildon är uppladdningsbar och vattentät.

Se pris här
bäst rabbit

3. Fifty Shades of Grey Greedy Girl – Klassiska kaninöron

Rabbitdildo bäst i test

Nuförtiden är det allt ovanligare att en bunny vibrator har de klassiska kaninöronen på klitorisvibratorn. Anledningen är helt enkelt att fler personer föredrar lite mer kraftfulla vibrationer mot klitoris än vad kaninöronen kan ge. Men det gäller så klart inte alls, och inte heller alltid. Greedy Girl är en rabbitvibrator från den mycket omtyckta kollektionen Fifty Shades of Grey. Den har de klassiska kaninöronen, men de är relativt hårda och ger faktiskt riktigt bra njutning och stimulans på klitoris.

När det kommer till själva staven så har den en perfekt böjning i slutet för att kunna komma åt G-punkten. Den är rabbitvibratorn har också två olika motorer, vilket gör att staven och kaninöronen vibrerar separat. Du kan få hela 36 olika vibrationskombinationer. Något vi verkligen gillar med Greedy Girl är att den är mycket tystlåten, trots att den är så kraftfull. Det är alltså enkelt att vara diskret, ja… om du kan hålla inne dina njutningsstön med andra ord.

Se pris här
bäst rabbit

4. Satisfyer Mono Flex – Appstyrd rabbitdildo

Rabbitdildo bäst i test

Appstyrda vibratorer har verkligen tagit världen med storm, och självklart finns det en rabbitvibrator som också är appstyrd. Satisfyer Mono Flex är en rabbitdildo du enkelt kan styra med Satisfyers egna app direk i mobilen. Det är en stilren och relativt enkel vibrator till utseendet, men när det kommer till njutning är den maximerad. Den har två separata motorer, vilket gör att du kan ställa in vibrationerna i staven och i klitorisvibratorn för sig. Kanske vill du ha det lite mjukare på den ena och riktigt kraftfull på den andra.

Satisfyer är ett varumärke som är känt för att göra prisvärda sexleksaker av riktigt hög kvalitet, och Mono Flex är inget undantag. Här får du en rabbitvibrator av riktigt hög klass till en plånboksvänligt pris. Den finns i två olika nyanser av rosa, och har en mycket feminint utseende. Något som är bra att ha koll på är att det finns även knappar på vibratorn, om du inte skulle ha tillgång till din mobil för att styra vibrationerna.

Se pris här
bäst rabbit

5. Sunray Connect – Rabbit med lufttrycksvibrator

rabbitdildo med lufttryck

Om det är en sexleksak som verkligen har revolutionerat möjligheten till orgasm för kvinnor de sista åren så är det lufttrycksvibratorn. Den kom och tog världen med storm, och såklart finns det även rabbitvibratorer där klitorisvibratorn är en variant med lufttrycksvågor. Sunray Connect är en slags rabbitvibrator, även om designen är långt ifrån klassisk. Den har en vibrerande stav som du för in i vaginan, samtidigt som det i andra även finns en lufttrycksvibrator som kommer att ge din klitoris bästa möjliga behandling.

Även den här vibratorn kan styras via en app i din mobiltelefon. Du slipper alltså försöka att krångla med att hitta knapparna på staven medan du är i full gång med din njutning. Staven har 10 olika vibrationslägen och lufttrycksvibratorn har 11 olika tryckvågsmönster.

Se pris här
rabbitdildo med lufttryck

6. Baseks Rabbit – Riktigt prisvärd

billig rabbitdildo

Söker du en riktigt prisvärd rabbitdildo är Baseks rabbit ett bra alternativ. Du får en helt funktionsduglig rabbitvibrator för endast ett par hundralappar. Det är en ganska så klassisk rabbit med kaninöron. Det som gör den så pass billig är bland annat att den inte är uppladdningsbar, utan den drivs på ett AA-batteri och vibrationerna ställer du in genom att vrida på reglaget som också är locket på batteriluckan.

Den kan ge riktigt kraftfulla vibrationer och det är enkelt att ändra vibrationshastigheten. Ibland är less is more ett bra ordspråk när det kommer till sexleksaker. Allting behöver inte vara så avancerat. Dena billiga sexleksak kommer erbjuda få prestigelös och enkel njutning i sin bästa form. Glöm allt vad laddare och appar heter, bara se till att ha ett batteriförråd hemma så är du reda att njuta.

Se pris här
billig rabbitdildo

7. Red Revolution Anna – Trippel stimulans

trippelstimulerande rabbitdildo

Om dubbelstimulans inte är tillräckligt för dig bör du testa på Red Revolution Anna, som även ger anal stimulans. Det här är verkligen en rabbitdildo som ger maximal med stimulans, och det gäller att du kan klara av det. Den har en vibrerande stav, en lufttrycksvibrator för klitoris och en buttplug beståendes av sex bollar. Bollarna är mindre längst ut och blir större och större desto närmare staven du kommer.

Rabbitvibratorn har två motorer, en som kontrollerar luftrycksvågorna och en som kontrollerar de vanliga vibrationerna. Vibrationerna sitter främst i staven, även om de till viss den känns ut i buttplugen också. Det här är en prisvärd rabbitdildo som ger dig njutning på tre av dina erogena zoner. Precis som alla anala sexleksaker bör du använda den här tillsammans med ett bra glidmedel.

Se pris här
trippelstimulerande rabbitdildo

8. Satisfyer Air Pump Bunny – Uppblåsbar stav

uppblåsbar rabbit dildo

Satisfyer Air Pump Bunny är en rabbitvibrator som är relativt unik. Själva staven är nämligen uppblåsbar, vilket gör att du kan välja storlek på den. Det är enkelt att göra den både större och mindre, och det sker genom endast en knapptryckning. Du trycker en gång när du vill blåsa upp den, och två gånger när du vill släppa ut luft. När du har hittar rätt storlek är det bara att sätta igång och njuta av de härliga vibrationerna.

Den har två motorer och 12 olika vibrationsinställningar. Du kan styra den via knappar på sexleksaken, men den är också kompatibel med Satisfyers app och kan alltså styras från telefonen. Eftersom luft blåses in och släpps ut via ett litet hål är den här sexleksaken inte vattentät. I botten av staven finns en ögla vilket ger dig ett bra grepp om dildon.

Se pris här
uppblåsbar rabbit dildo

Hur använder man en rabbitdildo?

En rabbitdildo är en klassisk sexleksak som är en kombination av en dildo och en vanliga vibrator som stimulerar klitoris. Den är enkel att använda samtidigt som den ger mycket stimulans och kraftfull njutning. En rabbitvibrator består av en vibrerande stav, som du för in i vaginan, gärna med lite glidmedel. Där inne kommer den att vibrera och stimulera G-punkten. På staven sitter också en klitorisvibrator, och den är placerad så att när staven är införd ligger den och nuddar klitoris.

Allt du behöver göra är alltså egentligen att föra in staven, sätta på den och sen bara njuta. Du behöver inte röra den in och ut så som man vanligtvis gör med en dildo, utan meningen är att den ska ligga och vibrera mot dina två erogena zoner. Men självklart kan du experimentera lite med rörelser också och hitta det som känns allra skönast för dig.

För- och nackdelar med rabbitvibrator

Som med alla sexleksaker finns det för- och nackdelar även med en rabbitvibrator. Den största fördelen är att den stimulerar två av dina erogena zoner samtidig, utan att du behöver använda två olika sexleksaker. Många kvinnor tycker det är skönt att använda en dildo och en klitorisvibrator samtidigt. Men det kan bli lite bökigt att hålla i båda och lyckas styra dem precis så som man vill ha dem. Med en rabbitvibrator får du båda delarna i ett.

Nackdelen är att vibrationerna inte är lika starka som i exempelvis en magic wand. Många rabbitvibratorer har kraftfulla motorer, men riktigt samma styrka är ändå svårt att komma upp till. En annan nackdel är också att alla modeller passar inte för alla. Det kan vara svårt att hitta rätt vinkel så att den ligger perfekt mot både G-punkten och klitoris. En böjd stav brukar oftast vara lättare för de flesta, men det kan krävas att du provar lite olika vinklar och liknande för att hitta rätt.

Ge ett betyg