Bäst sexshop i stockholm 2024

Stockholm har en stor mängd sexbutiker, och oavsett vad du söker – från din första sexleksak till en specifik dildo – finns det garanterat en butik som passar dig. Du kan få råd och stöd från de anställda i butikerna, vilket kan vara bra om du känner dig osäker på vad du ska köpa för sexleksaker.

UTFÖRSÄLJNING: Upp till 80% rabatt hos Mshop.se

Bäst sexshop i Stockholm 2024

1. Lovetoys – Bästa sexleksaksbutiken i Stockholm

 • Adress: Östgötagatan 75, 116 64 Stockholm

 • Telefon: +46 8 694 72 22

 • Öppentider: Måndag till Lördag 10.00-19.00, Söndag 11.00-16.00.

Lovetoys är enligt många den bästa sexleksaksbutiken i Stockholm med ett brett sortiment av högkvalitativa vuxenleksaker. Butiken är belägen på Södermalm och har en snygg och fräsch design.

Det bästa med Lovetoys är deras proffsiga och välkomnande personal. Köpandet känns helt naturligt och inte obehagligt, till skillnad från många andra sexshops.

Kunder har hyllat butiken för att de alltid hittar något nytt och spännande, med modeller av lufttrycksvibratorer som Satisfyer och Womanizer. Butiken har också ett stort utbud av högkvalitativa produkter från tillverkaren LELO. Kvalitet och hållbarhet är ledorden för Lovetoys.

Så, om du är på jakt efter en ny dildo i Stockholm, eller en annan vuxenleksak, så är Lovetoys det bästa stället att besöka. Deras trevliga personal, brett sortiment och högkvalitativa produkter garanterar en positiv upplevelse.

 • Adress: Östgötagatan 75, 116 64 Stockholm

 • Telefon: +46 8 694 72 22

 • Öppentider: Måndag till Lördag 10.00-19.00, Söndag 11.00-16.00.

2. LUSTLY

lustly sexbutik i stockholm
 • Adress: Döbelnsgatan 4, 111 40 Stockholm.

 • Telefon: +46 8 24 41 41

 • Öppentider: Öppet varje dag 10.00-00.00.

LUSTLY, tidigare känd som KINO Shop, är den ultimata butiken för dig som söker en trygg och tillförlitlig affär för köp av sexleksaker. Butiken är välkänd för sin vänliga och kunniga personal, som gärna rekommenderar produkter som passar dina behov. Dessutom har butiken en fräsch atmosfär med musik och doft, som gör det till en behaglig shoppingupplevelse.

Butiken erbjuder allt från sexleksaker till erotiska filmer, och du har möjligheten att både handla i butiken eller online. Dessutom erbjuder LUSTLY snabb och diskret leverans och är öppet till sent, vilket gör den till det perfekta stället för den där sista minuten-presenten eller för pigga upp saker och ting lite i sängen. Sammanfattningsvis är LUSTLY en av Stockholms bästa sexleksaksbutiker, med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och en personlig och professionell service.

lustly sexbutik i stockholm
 • Adress: Döbelnsgatan 4, 111 40 Stockholm.

 • Telefon: +46 8 24 41 41

 • Öppentider: Öppet varje dag 10.00-00.00.

3. PISTILL – En elegant Sexbutik i Stockholm

Pistill är en unik sexbutik som erbjuder sina kunder en städad och elegant upplevelse samt mer än bara produkter. De erbjuder en personlig och professionell upplevelse för dem som söker ett sortiment som är mer än bara sexleksaker (exempelvis massageoljor och feromonparfymer). Pistill har utbildad personal som tar hänsyn till deras kunders hälsa och säkerhet.

Kunder har lovordat butiken för den kunniga och trevliga personalen samt deras breda sortimentet. Pistill erbjuder även möjligheten att boka en personlig rådgivning för att förbättra sin sexuella hälsa, både online eller via telefon. Sammantaget är Pistill en mysig butik med proffsig personal mer än bara sexleksaker. härliga massageoljor och andra produkter.

 • Adress: Drottninggatan 100, 111 60 Stockholm

 • Telefon: +46 8 411 66 66

 • Öppentider: Mån-Fre 11-19, Lör 11-18, Sön stängt.

4. Lovestore – Trygg & inkluderande

Lovestore är en sexbutik i Stockholm med en unik kombination av en central plats och tillräcklig insynsskydd. Personalen är alltid välkomnande och kunnig, vilket har resulterat i ett utmärkt rykte för butiken. Kunden känner sig bekväm och seriös bemött, och kunder som är trans kan förvänta sig en god service utan några problem.

Priserna är rimliga och attraktiva för alla budgetar, och butiken tar också hänsyn till kunders olika preferenser och erfarenheter. Lovestore är också ett inkluderande och säkert ställe för alla, oavsett kön, könsidentitet eller sexualitet.

Kunder har beskrivit sin shoppingupplevelse som avslappnad, trevlig och professionell, och många har rekommenderat butiken till andra. Om du letar efter en bekväm och tillförlitlig butik för alla dina sexleksaksbehov, är Lovestore ett utmärkt val.

 • Adress: Bondegatan 4, 116 23 Stockholm.

 • Telefon: +46 8 641 71 66

 • Öppentider: Mån-fre 11.00-18.30, Lör 11.00-16.00, Sön stängt.

5. Flirt Fashion – Uppsving på senare tid

Flirt Fashion har tyvärr tidigare haft en dålig rykte på grund av sin personal, men under de senaste åren har de utfört flera stora förändringar samt anställt ny personal som verkar vara mycket uppskattad. Enligt recensioner från de senaste åren har de har många sexleksaker tillgängliga och personalen är tillmötesgående, snälla och trevliga.
Deras sortiment uppdateras ständigt med de nyaste och mest populära produkterna på marknaden. Den nya personalen har en bred kunskap om deras produkter och är alltid beredda att hjälpa kunderna med frågor och rådgivning. Många kunder har uppskattat butikens diskreta atmosfär och komforten att kunna få personlig hjälp. Ett besök på Flirt Fashion är en rolig och informativ upplevelse som garanterat kommer att tillfredsställa dina behov.
Flirt fashion sexbutik i stockholm
 • Adress: Drottninggatan 110, 113 60 Stockholm

 • Telefon: +46 8 32 65 50

 • Öppentider: Mån stängt, tis-lör 11–00, sön stängt

Betygsätt inlägget