Runkägg bäst i test – Bäst Tenga Egg 2023

Tenga egg är eller runkägg som de ibland kallas för är en sexleksak för män som har blivit mer och mer populär under de senaste åren. Det är en slags masturbator där du för in penisen och sedan för ägget fram och tillbaka över ollonet och skaftet. Ett Tenga egg går inte riktigt att jämföra med exempelvis Fleshlight då den inte ger riktigt samma intensiva stimulans. Däremot är ett runk ägg en billig sexleksak som är relativ liten och behändig att ha och göra med.

Anledningen till att det kallas för just Tenga egg är för att det är namnet på varumärket som ligger bakom detta runk ägg. Tenga är ett japanskt varumärke som säljer innovativa sexleksaker, framför allt för män. Deras ägg sexleksak är det som har slagit allra störst på marknaden. Det är helt klart en onanileksak för män som skiljer sig från många andra sexleksaker som riktar sig mot män. Den är liten, smidig och mycket mer stilren och diskret än många andra masturbatorer.

5 Bästa Tenga ägg 2023

Även om Tenga är det allra största varumärket när det kommer till runkägg finns det faktiskt även några andra att välja på. På utsidan ser de flesta äggen likadana ut, det som skiljer dem åt är strukturen på insidan av ägget. Genom att ha olika mönster på det som rör vid din penis kommer du att få olika upplevelser.

  1. Tenga egg – Surfer
  2. Tenga egg – Wavy Cool Edition
  3. Oh-nani! – Ripple Egg
  4. Oh-nani! – Swirl Egg
  5. Tenga Egg – Variety Wonder 6-pack
bästa runkägg

Även om det finns sexleksak ägg från flera olika tillverkare är originalet ändå bäst i det här fallet. Tenga har de allra bästa runkäggen och modellen surfer är mycket omtyckt. Tenga egg surfer har en virvlande struktur på insidan, som här mycket härligt och intensiv. De riktiga surfvågorna tillsammans med små kulor kommer att ta hand om din penis på allra bästa sätt. Tenga Surfer tillhör den nya kollektionen av “hard boiled eggs” som är lite hårdare än deras originalägg, och kommer kännas lite mer omslutande.

Vilken struktur som är att föredra på ett Tenga ägg är egentligen väldigt individuellt, och i ärlighetens namn kommer inte strukturen vara avgörande för din orgasm eller inte. Den tillför helt enkelt lite extra krydda. Däremot är Tenga det absolut bästa varumärket för runkägg. Den stretchiga silikonen gör att ägget passar till så gott som alla penisar, utan att för den delen kännas lös eller otight.

Se pris här
bästa runkägg
bästa runkägg

En annan väldigt populär modell av Tenga egg är den som heter Wavy. Men den är versionen av Wavy tycker vi är ännu bättre! Tenga egg Wavy Cool Edition är ett runkägg med en vågformad struktur på insidan, som ger mjuka sköna räfflor mot din penis men en kylande effekt. Det som ger den kylande effekten är det mentoldoftande glidmedlet som följer med ägget. Den vågformade strukturen tillsammans med den uppfriskande känslan från glidmedlet kommer att ge dig en riktigt härlig upplevelse.

Se pris här
bästa runkägg
bästa runkägg

Oh-nani! är ett annat varumärke som även dem tillverkar runkägg. Även om det här varumärket inte har blivit riktigt lika populärt (troligen för att de inte var först) har även dem riktigt bra ägg sexleksaker för killar. Oh-nani! Ripple har även den ett mycket skön insida med härliga strukturer. Tillverkad av mycket skön silikon som kommer ge en silkeslen känsla mot din erigerade penis. Självklart används även denna allra bäst med glidmedel.

Se pris här
bästa runkägg
bästa runkägg

Även detta runk ägg kommer från tillverkaren Oh-nani! Precis som Tenga Surfer har den ett swirl-liknande mönster på insidan, som ger intensiv och härlig stimulans. Oh-nani! – Swirl egg ett mjukt och stretchigt runkägg som du verkligen kan ha en härlig stund tillsammans med. Även om Tenga Surfer är vår favorit är det här ett mycket bra alternativ, som vi vet att en del faktiskt föredrar på grund av att silikonen i de olika varumärkena känns lite olika.

Se pris här
bästa runkägg
bästa runkägg

Om du har svårt att välja vilket Tenga egg du ska köpa kan vi verkligen rekommendera det här 6-packet. På så sätt får du hela sex olika varianter att prova på, där alla har en unik struktur i sleeven. Tenga Egg Variety Wonder innehåller Vind, Stud, Mesh, Tueb, Curl och Ring. Kanske hittar du en favorit som du sedan vill köpa enstaka av, eller så föredrar du helt enkelt att kunna variera och välja när andan faller på. Dessutom blir styckpriset per ägg ofta lägre när du köper detta 6-pack istället för att köpa äggen en och en.

Se pris här
bästa runkägg

Så använder du ett Tenga egg

Om du någon gång tidigare har använt dig av en masturbator kommer du ha relativt god koll även på hur du använder ett Tenga egg. Att använda ett runkägg är mycket enkelt, och det är också därför de har blivit så pass populära.

Använd ditt Tenga ägg så här:

  • Ta bort plasten runt ägget
  • Öppna sedan det som förestället äggskalet
  • Häll i glidmedel i hålet i ägget
  • Sätt ägget över ollonet på din erigerade penis
  • Nu är det bara att föra ägget fram och tillbaka över skaftet

Tenga egg är mycket töjbara och kan sträckas ut till att bli hela 30 cm. Med andra ord kan de allra flesta penisar få det riktigt behagligt med detta ägg, även om du har en riktigt stor lem. Tänk på att äggen är tillverkade av silikon och därför ska endast vattenbaserat glidmedel användas.

Tvätta och använd igen

Tanken med dessa sexleksaker ägg var egentligen att de skulle användas för engångsbruk. Du skulle lätt kunna ta med dig ägget i fickan, ha en skön stund när du än önskade det och sedan slänga ägget när du är klar. Med tanke på att priset är så pass lågt, så fungerar det absolut att använda ägget på detta sätt. Men äggen är hållbara och kan med fördel användas flera gånger. När du är klar vänder du ut och in på ägget, tvättar av det med vatten och mild tvål och låter sedan äget torka helt enkelt. Sedan lägger du bara tillbaka det i sitt äggskal.

Ett Tenga egg kommer inte att vara lika hållbar som en Fleshlight eller andra masturbatorer, men å andra sidan kostar det också endast en bråkdel av andra sexleksaker för män.

Betygsätt inlägget