Bäst fleshlight – Lösvagina bäst i test 2024

Test av olika fleshlights

Visste du att fleshlight, eller lösvagina och pocket pussy som det också kallas, är den mest sålda sexleksaken för män i hela världen? Detta är inte alls särskilt konstigt då du med en fleshlight kan få en otroligt verklighetstrogen upplevelse som inbringar maximal njutning där du själv väljer den lösvagina som passar dig bäst.

Efter att ha studerat marknaden och läst alla de fantastiska, och nästintill överväldigande, recensioner och omdömen som finns skrivna om fleshligths blev vi väldigt sugna på att själva testa och experimentera med produkten. Nedan listar vi bästa fleshlight på marknaden för att du ska kunna hitta din favorit!

Vinnare – Top 3 fleshlights 2024

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Bäst lösfitta – Lösvagina bäst i test 2024

Fleshlight är ett varumärke som tillverkar lösvaginor i olika modeller. Det är det allra största och välkända varumärket av onaniprodukter för män, och därför används namnet ofta även för dessa produkter från andra varumärken. I denna bäst i test artikeln recenserar vi dock endast äkta fleshlight. Så vilken är då “The Best Fleshlight” av alla som finns? Här är de topp fem som vi gillar allra bäst.

1. Flight Pilot – Bäst fleshlight 2024

Bäst fleshlight
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 20 cm
Inre djup 16,5 cm

Här har vi en fleshlight som både är sexig, snygg och riktigt skön att använda. Den manliga, mörka och mystiska designen är otroligt tilltalande och frestande, samtidigt som dess praktiska resestorlek medför att den utan problem kan tas med överallt. Till konferensen och hotellrummet, på campingresan och tältningen, till soffan och till sängen – ja, den kan tas med dit du önskar använda den!

Flight Pilots tighta sleeve är utformad med varierande former och mönster för att du ska få full stimulans under resans gång. I och med att såväl dess design som dess inre är diskret men samtidigt mycket inbjudande kommer användningen kännas spännande och njutningen blir total.

Materialet Reel Feel Super skin känns så realistiskt som det kan bli, och på undersidan av din fleshlight kan du justera ”suget” eller vakuumet enligt önskemål genom att vrida på locket. Vid användning av just denna fleshlight finns det nämligen ingen tvekan om att din penis blir stimulerad till skyarna, så att du tillslut kan uppnå klimax i en fullständig explosion.

För att förstärka känslan ytterligare rekommenderas att du adderar vattenbaserat glidmedel både i din lösvagina och på din penis. Då kommer alla mönster, gropar och kulor kännas än mer. Så länge du ser till att rengöra din fleshlight efter användning kommer denna variant hålla sig sexig, skön och fräsch väldigt länge. Helt klart den bästa fleshlighten.

Se pris här
bäst fleshlight 2024
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 20 cm
Inre djup 16,5 cm

2. Pink Lady – Verklighetstrogen fleshlight

Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 25,4 cm
Inre djup 23 cm

Är det dags att träna upp uthålligheten i sovrummet? Vill du kanske kunna överraska din partner med en extra långvarig akt, eller vill du bara kunna dra ut på njutningen lite extra länge? Med Pink Lady Stamina Training Unit kan du på ett mycket verklighetstroget sätt förbättra din egen uthållighet och dina prestationer i sovrummet helt på egen hand.

I och med att denna fleshlight är tightare än vanligt kommer du kunna njuta till fullo av känslan av att bli helt och hållet omslukad av en varm och mycket stimulerande vagina. Lösvaginans insida är utformad med räfflor för att det ska kännas så äkta som möjligt. I och med att materialet är så pass flexibelt, men ändå tight, passar den alla penisstorlekar.

En annan funktion som medför denna fleshlights mångsidiga användning är att du kan justera trycket som den ger runt din penis. Det gör du snabbt och enkelt genom att justera locket som sitter på undersidan. Ju mer du vrider på locket desto kraftigare blir trycket, och desto kraftigare tryck desto mer intensiv blir stimuleringen. Otroligt sensuellt.

Se pris här
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 25,4 cm
Inre djup 23 cm
Bäst fleshlight
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 25 cm
Inre djup 20 cm

För dig som länge drömt och fantiserat om att en dag få penetrera Riley Reids inre finns det nog ingen fleshlight som gör sig bättre än denna. Riley Reid Utopia är nämligen en fleshlight där den vaginala öppningen är utformad som en exakt kopia av den prisbelönade och välkända porrstjärnans egen vulva.

Inuti lösvaginan har man använt sig av en revolutionerande design, där sleevens struktur är fylld av en kombination av varierande mönster. Det är ingen mindre än Riley Reid själv som har utformat denna specifika design, och det efter hennes eget signaturmönster som hon kallar för ”pleasure pockets”.

Här kombineras små fickor, mjuka knottror och en räfflad, mycket tight fåra som erbjuder njutning utav dess like. Du kan även här välja att justera vakuumet inne i sleeven för att få det sug du vill ha runt penis. En sak är säker, och det är att oavsett hur just du använder denna fleshlight så är sannolikheten stor att du med Riley i dina drömmar kan uppnå komplett klimax.

Se pris här
bäst fleshlight
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 25 cm
Inre djup 20 cm
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 25 cm
Inre djup 20 cm

Om du istället har våta drömmar eller sexuella fantasier om den otroligt sexiga porrstjärnan Lana Rhodes kommer denna fleshlight vara det perfekta valet för dig.

Här kan du masturbera med hjälp av en fleshlight som inte bara känns otroligt verklighetstrogen, utan den är också utformad på exakt samma sätt som Lanas egen vagina ser ut och känns. Det såväl när det kommer till de yttre som de inre delarna.

Man skulle utan tvekan kunna säga att Lana Rhodes Destiny är en av ”tightest fleshlights” som finns på marknaden – Lana är nämligen omtalad för att ha just ett så pass trångt inre. Detta tighta inre kombinerat med en variation av mönster och struktur bidrar till att din onaniupplevelse tar dig upp över skyarna.

Skruva på locket för att justera tryck och täthet enligt det som du själv tycker om. Väljer du att maximera denna effekt kan du drömma dig bort till en plats där ingen mindre än Lana Rhodes själv ger dig ett fantastiskt blowjob. Addera en generös klick vattenbaserat glidmedel för att göra det till en minst sagt våt dröm.

Se pris här
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd 25 cm
Inre djup 20 cm

5. Fleshlight GO Torque Ice – Genomskinlig fleshlight

Bäst fleshlight
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd Ej angivet
Inre djup 17 cm

Eggas du igång lite extra genom att kunna se dig själv och din egen penis samtidigt som du masturberar? Fleshlight GO Torque Ice genomskinlig masturbator är inte bara utformad för att vara extra smidig att ta med sig på resan, utan dess helt genomskinliga design bidrar också till att du kan göra just det – se din penis stimuleras när du onanerar.

Detta är inte bara något som kan förhöja stämningen lite extra då du njuter på egen hand. Utan det är även väldigt många både killar och tjejer som tycker att det är väldigt sexigt att kunna se penisens rörelser och stimulering. Dessutom är stimuleringen i sig otroligt tillfredsställande med lösvaginans räfflor och knottror.

Värme och glidmedel förhöjer känslan lite extra. Det bästa med denna flesh light är att den tack vare dess kompakta, behändiga storlek kan passas med i väskan vad du än ska ge dig ut på. Denna är hela 17 % mindre än originalstorleken, och mäter bara 17cm. Trots det ger den dig en komplett, verklighetstrogen upplevelse när och var du vill.

Detta är utan tvekan en fleshlight som kvalar in under kategorin bästa lösvagina. Dess sleeve är flexibel och kan därmed användas av i princip alla med penis oavsett storlek. Enkel och smidig att rengöra, mycket verklighetstrogen och smidig att packa med sig. Alla de fleshlight reviews som skrivits om denna talar verkligen sanning!

Se pris här
bäst fleshlight
Glidmedel Ja, vattenbaserat
Yttre längd Ej angivet
Inre djup 17 cm

Vad är en fleshlight?

En fleshlight är en typ av sexleksak för män, som även kallas för lösvagina och i vissa fall även lösfitta. Detta beskriver sexleksakens främsta syfte väldigt bra, vilket just är att efterlikna en vagina. Tanken är att män, eller de med penis, ska kunna använda en fleshlight för att masturbera på egen hand men ändå få känslan av att de penetrerar en vagina.

Man skulle kunna beskriva det som att en fleshlight är utformad som en ficklampa och att ficklampans inre består av ett silikonliknande material med ett hål och en ”sleeve” som utgör själva vaginan. Insidan av en flesh light kan se olika ut beroende på vad den ska efterlikna. Det finns lösvaginor som ger känslan av oralsex, vaginalsex och analsex.

Hur använder man en fleshlight?

En stor fördel med just fleshlights är att de kan användas i princip var och när som helst, och även på många olika sätt. De är behändiga att ta med sig i väskan eller packningen tack vare deras storlek, och de är smidiga att plocka fram när man själv behagar. I sovrummet, på hotellet, under samlag, i soffan eller där du själv önskar.

Du väljer också själv om du ska använda din fleshlight på egen hand för att masturbera eller om den ska användas som sexleksak i samband med sexuella aktiviteter tillsammans med andra. I och med att en fleshlight är utformad för att kännas så realistisk som möjligt kan den användas i många olika situationer för att bidra med lite extra njutning.

Så använder du fleshlight

För att få en så realistisk känsla som möjligt brukar man rekommendera att man börjar med att värma upp lösvaginan innan användning. Detta görs enkelt och hyfsat snabbt genom att man sköljer den med varmt vatten. Därefter är det fördelaktigt att förbereda både sig själv och sin fleshlight med rikligt med glidmedel, vattenbaserat.

Därefter går du tillväga på följande sätt för att använda sexleksaken:

  1. För in penisen genom ”ficklampans” hål
  2. För din fleshlight fram och tillbaka över penisen med hjälp av handen, precis som när du runkar men med skillnaden att du håller i lösvaginan. Alternativt placera din fleshlight där du önskar (exempelvis mellan soffkuddarna eller sängmadrassen) och agera som att du ”knullar” den.
  3. Justera hur intensivt din fleshlight ska suga runt din penis genom att vrida på locket på undersidan av produkten.
  4. När du känner dig nöjd och färdig med akten bör du rengöra din fleshlight noggrant.

Fleshlight test och fleshlight review – att tänka på för att hitta den bästa lösvaginan

Idag finns det mängder av olika modeller av fleshlights och lösvaginor på marknaden. Det innebär att du, oavsett önskemål, kan hitta en eller flera varianter som passar just dig och din penis. Du kan hitta allt från tightest fleshlighst och porrstjärna fleshlight till fleshlight med olika tillbehör och lösvagina för resa.

Något vi däremot skulle rekommendera dig att göra innan du ska köpa fleshlight är att läsa igenom olika fleshlight test, samt att se över olika fleshlight reviews. På så sätt kan du få en bild av vilka alternativ av fleshlight som finns att välja mellan, vad andra användare säger om produkterna, samt vilken modell som kan vara den bästa lösvaginan för just dig.

UTFÖRSÄLJNING: Upp till 80% rabatt hos Mshop.se

Ge ett betyg