Gagball bäst i test 2024

Gagballs är en perfekt sexleksak för att utöva dominans i sovrummet. Vill ni få in lite extra kryddning i sexlivet är det här absolut en vuxenleksak ni bör testa på. Med en gagboll tydliggör ni skillnaden mellan dominans och undergivenhet ännu mer. Du ger bort kontrollen genom att inte längre kunna uttrycka dig i ord och ljud, och får helt enkelt förlita dig på att din partner kan läsa dina signaler.

5 bästa gagballs 2024 – Test av gagballs

1.    Easy Toys Ball Gag – Bästa gagball

Gagball bäst i test

Det här är en riktig klassisk gagball, precis så som många vill ha det. Easytoys Gagball är en relativt stor boll tillverkar i silikon som sitter fast på ett spänne i konstläder. Längden på spännet korrigeras med ett bältesspänne och är enkel och sexig att använda. Hela sexleksaken är svart men sitter ihop med nitar av metall. Den här gagballen har fått många positiva recensioner tack vare att den är klassisk, sexig och har även bra kvalitet.

Gagballen är hård och lämnar inget spelrum, men tack vare att den är tillverkad i silikon är den ändå bekväm att använda. Diametern på bollen är 5 cm, och kan kännas stor till den som aldrig använd en gagball tidigare. Trots det kan nybörjare använda den här bollen, men börja gärna med lite kortare stunder.

Se pris här
bäst gagball
Gagball bäst i test

Här får du snarare en gagring än en gagball, men syftet och användningsområdet är precis det samma. Fetish Fantasy Silicon O-ring Gag placeras i munnen för att tysta din undergivna. Till skillnad från när ni använder er av en ball tvingas här din partner att hålla munnen öppen, vilket gör att du får friheten att stoppa in exakt vad du vill i munnen på honom eller henne.

Gagen sitter på plats genom två remmar i silikon som kan justeras i storlek med ett bältesspänne. Sexleksaken är utformad för att sitta så när och tight mot huvudet som möjligt. Ringen är tillräckligt styv för att tvinga munnen att vara öppen, men är ändå hyfsat bekväm.

Ringen har en inre diameter på 3,2 cm, en yttre diameter på 4,7 cm och remmen runt huvudet kan maximalt bli 54 cm.

Se pris här
bäst gagball
Gagball bäst i test

Istället för en klassisk och kanske lite tråkig svart gagball får du här en gagboll som sitter fast på ett leopardfärgat huvudband. Baseks Leopard Gagball är bekväm och lätt att använda tack vare att själva bollen har flertalet andningshål. På så sätt blir det lättare att andas med bollen instoppad i munnen, något många tycker är bekvämt. Det här gör också att denna ballgag passar bra som först gag leksak, eftersom det kan kännas obehagligt att ha något stort instoppat i munnen utan möjlighet till att kunna andas enkelt.

Du justerar enkelt storleken på remmen med hjälp av bältesspännet som har snygga detaljer av kromad metall. Bollen är gjort i ABS-plast och remmen i PU-läder. Remmen går att justera till en omkrets på mellan 40 – 58 cm. Bollen har en diameter på 4,3 cm.

Se pris här
bäst gagball
Gagball bäst i test

När ni vill ha en gagball med riktig bondage känsla är den här modellen riktigt härlig. Zado lädergrimma med gag är inte enbart en ballgag som spänns fast med en enkel rem runt huvudet utan här används en hel grimma som sträcker sig över hela ansiktet. Den går över, runt och längst med både huvud och nacke och alla läderremmar sitter sexigt ihop med stora tydliga o-ringar. Själva grimman spänns fast på hela fyra olika ställen, under hakan, i nacken och på två ställen i bakhuvudet. Den här gagballen sitter alltså verkligen på den plats du har spänt fast den.

Grimman går att justera så att den passar de allra flesta huvudstorlekar och kan bäras på ett bekvämt sätt. Bollen är tillverkad av ett fast gummimaterial och har en diameter på 4 cm. Remmarna är tillverkade i äkta läder vilket gör dem mjuka mot ansiktet samtidigt som de håller riktigt bra kvalitet. Tänk på att inte spänna fast grimman allt för hårt eftersom o-ringen vid näsroten då kan orsaka obehag.

Se pris här
bäst gagball
Gagball bäst i test

Vill du testa på en gagball till ett riktigt bra pris är Lust Breathable Gag Ball ett riktigt bra alternativ. Det här är en prisvärd gagball som ändå håller hög kvalitet. Spännena som är tillverkade i ett mjukt tygmaterial har en snygg design i svart och rött. Det är enkelt att spänna och justera storleken tack vare ett bältesspänne. Enda nackdelen är att remmen är relativt smal och drar man åt för hårt kan den kännas obekväm.

Själva gagballen däremot är bekväm att använda tack vare flertalet andningshål. Bollen har en diameter på 4,7 cm och sitter fast i remmen med två snygga o-ringar i svart metall.

Se pris här
bäst gagball

Vad är en gagball?

Sexleksaker som används till ballgag finns i många olika modeller och varianter. Den klassiska är en runt gummi- eller silikonboll som den undergivna biter fast i med munnen samtidigt som den spänns fast med ett spänne runt huvudet. Det här gör att den undergivne kan göra minimalt med ljud och att prata är en omöjlighet. Det är vanligt att använda en gagball inom bondage. Oavsett hur varianten av er gag boll ser ut är huvudprincipen densamma. Ett föremål som täpper till munnen på den undergivne.

Olika typer av gagballs

Gagballs kommer alltså i många olika modeller och varianter. Den klassiska är den vi har listat flest av i den här topplistan, det vill säga en boll som sitter fast med remmar runt huvudet på något sätt. Andra varianter är en ring istället för en boll, som tvingar användaren att hålla munnen öppen och den dominanta kan stoppa in vad som helst i munnen på sin partner. En annan typ av gagball som finns är med en dildo. Alltså den delen du har i munnen är en boll, men istället för att den är rund sticker en dildo ut från munnen på dig. När din undergivna använder en sån här gagball kan du tvinga honom, eller henne att penetrera dig med hjälp av ansiktet. Ett sätt att ta era orala lekar till en helt ny nivå.

Det finns även andra former av gag leksaker som kontrollerar munnen på din partner. Kedjor eller grimmor som håller upp, eller stänger igen munnen till exempel.

Gagball för nybörjare

Att använda en gagball kan kännas obehaglig till en början, även om du är van vid dominanta lekar. Anledningen är att den påverkar andningen samt att det kan bli tröttsamt att ha munnen öppen under en längre tid. Därför är det bra att börja med en gagball som har en mindre diameter och gärna även välja en som har andningshål. Då får användarn möjlighet att prova på hur det känns utan att begränsa andningen allt för mycket. Använd gag boll under en kort period till att börja med och öka succesivt tiden.

Som alltid när ni utför BDSM-lekar gäller det att respektera varandras gränser och att i förväg ha kommit fram till vad ni ska ha för stoppsignal när det inte längre känns bekvämt för en av partnerna.

Ge ett betyg