Bästa penispumpen 2024

Penispumpar är utformade för att omsluta penis och, genom att skapa ett vakuum, stimulera blodcirkulationen vilket leder till en förstärkt och mer robust erektion. Penispumpar är inte enbart till för dem med erektionsproblem utan används för att temporärt förstora storleken på penisen för en boost av självförtroendet i sovrummet. Nedan listar vi de bästa penispumparna på marknaden 2024 i olika prisklasser. 

1. Bathmate Hydro7Penispump bäst i test 2024

bäst penispump

Bathmate Hydro7 är här för att göra din penis större. Den blir inte permanent större men om du använder penispumpen innan samlag eller onani kommer du uppleva att penisen blir större och du får en mer intensiv känsla. Bathmate Hydro7 är gjord i plast och gummi och finns i olika färger. Den passar penisstorlekar på 19 cm och 5 cm i diameter under erigerat tillstånd. Du använder den i vatten vilket skapar ett starkare vakuum än andra penispumpar.

Fyll upp Hydro7 med vatten i badet eller duschen. Se till att vattnet inte rinner ut medan du placerar din penis i den och trycker den mot kroppen för att skapa ett vakuum. Släpp sedan taget och ha kvar den medan du fortsätter bada eller duscha. Om vakuumet börjar släppa pumpar du den för att skapa vakuum igen. Ha på dig den i 15 minuter och ta sedan loss den genom att trycka på utuftningsventilen.

 • Penisstorlekar upp till 19 cm och 5 cm i diameter
 • Används med vatten
 • Prisklass: Medel
Se pris här
bäst penispump
Se pris här
bra penispump

Med Pump Worx Pro-Gauge får du den erektion du alltid önskat ha. Cylindern är genomskinlig så att du kan se vad som händer. Den är gjord i ABS-plast och silikon och i botten täpper den till för att skapa ett vakuum. Penispumpen får plats med penisar upp till 19 cm och 5,3 cm i diameter, i erigerat tillstånd. Använd pistolgreppet och tryckmätaren för att justera lufttrycket.

När du är redo för nästa steg använder du Quick Release-funktionen för att ta loss den och njut sedan av den ökade storleken själv eller med partner. Penispumpen kommer att göra din penis tillfälligt större och ge en mer intensiv känsla. En penisring medföljer. Du kan använda den om du har svårt att bli hård eller om du bara vill pröva något nytt för att skämma bort dig och din partner.

 • Penisstorlekar upp till 19 cm och 5,3 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Medel
Se pris här
bra penispump
Se pris här
penispump

Bathmate HydroXtreme9 är en vidareutveckling av Bathmate Hydro7. Den är större och passar penisstorlekar mellan 18 cm och 23,1 cm och en diameter på 5,6 cm i erigerat tillstånd. Penispumpen är gjord i plast och gummi och har en handpump samt slang. HydroXtreme9 används i duschen och fylls med vatten för att skapa ett vakuum. Vattentrycket skapar ett större vakuum än penispumpar med lufttryck.

Till skillnad från Hydro7 behöver du inte trycka penispumpen mot kroppen, istället skapar du ett vakuum med hjälp av handpumpen och slangen. I botten sitter en komfortring som sluter tätt, gör den mer behaglig och skapar rätt vinkel. Penispumpen gör din penis tillfälligt större och ger en mer intensiv känsla under onani och sex. Med HydroXtreme9 medföljer förvaringslåda, handpump med slang, extra ring, shower strap, rengöringssvamp, måttband, hänglås, prover på glidmedel samt en Bathmate handduk.

 • Penisstorlekar upp till 23,1 cm och 5,6 cm i diameter
 • Används med vatten
 • Prisklass: Hög
Se pris här
penispump
Se pris här

4. Heavy Duty Penispump med tryckmätare

penispump med tryckmätare

Heavy Duty hjälper dig att få en fylligare erektion. Penspumpen är gjord i metall, silikon och gummi. Cylindern är genomskinlig och i botten håller silikon tätt för att skapa ett vakuum. Du pumpar med ett smidigt handtag för att öka lufttrycket. Undertrycket hjälper dig att få en erigerad penis som är större än vanligt och som ger en mer intensiv känsla för er båda. Den kommer göra dig tillfälligt större när du känner att du behöver hjälp att få en erektion eller om du bara vill göra saker lite mer intressanta.

Placera din penis i pumpen, håll den tryckt mot kroppen och pumpa med handtaget för att öka trycket på vakuumet. Penispumpen passar penisstorlekar upp till 23,5 cm och en diameter på 4,4 cm.

 • Penisstorlekar upp till 23,5 cm och 4,4 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Hög
Se pris här
penispump med tryckmätare
Se pris här

5. XL Sucker Automatisk Penispump

automatisk penispump

Med XL Sucker trycker du bara på en knapp så skapar pumpen automatiskt ett vakuum genom att tömma luften ur cylindern. Vakuumet gör dig tillfälligt större genom att blodflödet ökar till din penis. Använd penispumpen innan onani eller samlag för att göra stunden mer spännande med en kraftigare erektion. Du kan dock behöva vänja dig med att använda en penispump så börja försiktigt.

XL Sucker är genomskinlig och gjord i plast. Använd lite vattenbaserat glidmedel vid öppningen, för penisen in i cylindern och tryck på knappen för att starta pumpen. Ta det långsamt och om det gör ont avbryter du. Den automatiska pumpen drivs av 3 st AAA-batterier. Pumpen passar penisstorlekar som är mindre än 20 cm och 6,5 cm i diameter.

 • Penisstorlekar upp till 20 cm och 6,5 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Medel
Se pris här
automatisk penispump
Se pris här

Med Pump Worx XXL Maximizer kan du se hur din penis blir större och fylligare. Penispumpen skapar ett vakuum som stimulerar blodflödet och gör din erektion hårdare. Att pumpa upp ett tryck i penispumpen kommer ge din en tillfällig förstoring av din penis och även en mer intensiv känsla under sex och onani. Penispumpen är gjord av plast och passar penisstorlekar upp till 30 cm och 8 cm i diameter.

Tillsammans med penisringen som medföljer funkar penispumpen ännu effektivare. Penisringen kan töjas upp till 8,5 cm vilket gör den mycket enkel att använda. Börja med att trä ringen över penis in till penisroten, ta lite vattenbaserat glidmedel på öppningen av cylindern och för in penis, lämna testiklarna utanför. Använd handpumpen för att försiktigt pumpa upp ett tryck och se hur din penis blir större. Använd quick-release ventilen för att snabbt och enkelt ta av penispumpen.

 • Penisstorlekar upp till 30 cm och 8 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Medel
Se pris här
Se pris här

7. Baseks Klassisk Billig penispump

billig penispump

Med Baseks klassiska penispump kan du få den erektion du alltid önskat. Med hjälp av handpumpen kan du skapa ett stimulerande vakuum som får din penis att bli större. Penispumpen kan kombineras med en penisring för att få din erektion ännu större och mer långvarig. Använd pumpen innan onani eller sex, för en extra skön känsla.

Placera din penis i cylindern, eventuellt med lite glidmedel och pumpa upp ett vakuum. Använd quick-release funktionen för att ta bort penispumpen när du uppnått önskad effekt. Penispumpen är tillverkad av ABS-plast, silikon och PVC och passar penisstorlekar upp till 22 cm och 6 cm i diameter. Penispupmen gör din penis tillfälligt större och känsligare, men det är inget permanent resultat.

 • Penisstorlekar upp till 22 cm och 6 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Låg
Se pris här
billig penispump
Se pris här

Låt Mr. Membr Automatisk Penispump göra din penis större medans du bara slappnar av. Den har inte en handpump utan vakuumet sköts automatiskt. Du får tillfälligt en kraftigare erektion som känns mer intensiv under onani och samlag. Penispumpen är gjord i ABS-plast och silikon och cylindern är genomskinlig med ett centimetermått så att du ska kunna se hur du blir större.

Med en knapp kan du välja mellan 3 olika intensiteter. Håll knappen nedtryckt för att stänga av eller bryt vakuumet snabbt genom att trycka på den nedre knappen. Penispumpen drivs av 3 st AAA-batterier som köps separat. Cylindern passar penistorlekar upp till 20,5 cm och 6 cm i diameter. Vad gör en penispump bättre är att använda en penisring tillsammans med den som förstärker och förlänger resultatet.

 • Penisstorlekar upp till 20,5 cm och 6 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Låg
Se pris här
Se pris här

Med Mr. Membr Original Penispump kan du få en tillfälligt större penis och mer potent erektion, mer intensiv känsla, fylligare, allt du har drömt om för att skämma bort dig och din partner. Cylindern är genomskinlig och med ett centimetermått så att du kan se över dina resultat. Penispumpen är gjord i ABS-plast och silikon och passar penisstorlekar upp till 20 cm och 5,9 cm i diameter.

För in din penis i cylindern, tryck den mot kroppen och pumpa upp ett vakuum med handpumpen. När du känner dig nöjd med ditt resultat avbryter du vakuumet genom en quick-release funktion. Njut av en fylligare erektion och ännu mer spännande onani- och samlagsstunder. Penispumpen får ett tydligare resultat tillsammans med en penisring.

 • Penisstorlekar upp till 20 cm och 5,9 cm i diameter
 • Används med lufttryck
 • Prisklass: Låg
Se pris här
Se pris här

Frågor & svar om penispumpar

Vad är en penispump till för?

En penispump använder du för att tillfälligt göra din erektion större. Om du är i behov av potenta hjälpmedel är en penispump ett alternativ, speciellt om du vill skippa läkemedel. Använd penispumpen innan onani eller samlag för att njuta av ett fylligare stånd och intensivare känsla.

Hur använder man en penispump?

För in din penis i cylindern och tryck cylindern mot kroppen, använd tillsammans med glidmedel om du vill. Ett vakuum kommer bildas som håller penispumpen på plats. Använd pumpen för att öka trycket och öka blodflödet till penis. Det finns vakuumpump för penis som används med vatten och de som används med luft. De med vatten bildar ett starkare vakuum och används i bad eller dusch. De med luft kan du använda var och när du vill. Använd penispumpen innan onani eller samlag, som ett potent hjälpmedel eller för att göra din erektion extra fyllig. Tillsammans med en penisring fungerar penispump ännu bättre, eftersom ringen håller kvar det blod som pumpen har tillfört. Använd pumpen i ca 15 min, avbryt om det känns obehagligt.

Vad kan män göra för att få större snopp?

Det går endast att göra snoppen tillfälligt större. Att använda en penis pump är ett alternativ, penispumpen gör din penis tillfälligt större men är inget alternativ för att göra den permanent större. Du kan även använda penisring som samlar blodet i den erigerade penisen vilket gör den tillfälligt större. Det finns en kräm som du kan applicera för att öka blodflödet till penisen vilket också gör den tillfälligt större. Operation och hormonella läkemedel är ett annat alternativ för penis förstorning.

Ge ett betyg