Klitorisvibrator bäst i test 2024

En klitorisvibrator behöver egentligen ingen närmare förklaring, namnet förklarar det mesta. Det är helt enkelt en vibrator som är tänk att stimulera klitoris. Klitorisvibratorer finns i många olika modeller, det kan vara allt från en liten bulletvibrator till en kraftig magic wand eller den mycket populära lufttrycksvibratorn.

Vilken modell som är att föredrar är individuellt och handlar om dina personliga preferenser. Många tycker om att ha olika typer av klitorisvibratorer, eftersom de kan passa bra vid olika tillfällen. Här listar vi våra favoriter när det kommer till olika modeller av klitorisvibrator.

Topplista bästa klitorisvibrator

1. Mshop Private Collection Libra Wand – Bäst i test klitorisvibrator

Klitorisvibrator bäst i test

Libra Wand från Mshops egnar varumäke är den klitorisvibrator som vi får högst betyg av oss. Det är en riktigt populär produkt, och det är inte svårt att förstå varför. Precis som andra wands så är det här en kraftfull vibrator som kan ge din klitoris riktigt intensiva vibrationer.

Men vänder du på staven, så kommer du upptäcka att även handtaget är en vibrator. Och det riktigt fiffiga med den är att den sidan kan du använda som klitorisvibrator, men även som g-punktsstav. Den här klitorisvibratorn ger dig alltså tre sexleksaker i en.

Den har 10 olika vibrationslägen och är mycket tystgående. Ytan är tillverkad av silikon som känns len som sammet och ger en härlig beröring mot känsliga områden. Vibratorn har två motorer, en för vardera sida av staven. Välj om du vill använda en i taget eller båda samtidigt.

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

2. Satisfyer Pro 2 Next Generation – Bäst klitorisvibrator lufttryck

Klitorisvibrator bäst i test

Det finns gott om sexleksaker att välja på, men få är det som verkligen revolutionerar marknaden så som Satisfyer Pro 2 gjorde med sitt intågande. Det här är en lufttrycksvibrator, en produkt som har gett kvinnor en helt ny möjlighet till orgasm. Det talas ofta om orgasmgaranti när den här klitorisvibratorn kommer på tal.

Lufttrycksvibratorn omsluter din klitoris och stimulerar sedan den med lufttrycksvågor istället för direktkontakt. Vilket ger en helt annan upplevelse. Satisfyer Pro 2 Next Generation är en riktigt bra klitorisvibrator med lufttryck till ett riktigt bra pris. Och därför är den också den allra mest sålda produkten inom sin kategori.

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

3. We-Vibe Tango X – Liten med kraftfull klitorivibrator

Klitorisvibrator bäst i test

Det kan finnas många tillfällen då du vill ha en liten och smidig men ändå kraftfull klitorisvibrator. Då vill vi rekommendera We-Vibe Tango X, som har precis alla de egenskaperna. Att den är så liten gör att den är praktiskt att ta med sig, men gör också att den inte är i vägen när du har penetrerande sex med en partner och vill stimulera klitoris samtidigt.

Tack vare sin sneda topp blir det enkelt att hitta rätt vinkel för att få bästa stimulansen mot klitoris. Du kan välja mellan sju olika vibrationslägen, och du kommer bli överraskad över hur kraftfull den här lilla vibratorn kan vara.

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

4. Sinful Luxy Magic Wand – Kraftfull klitorisvibrator

Klitorisvibrator bäst i test

En klitorisvibrator behöver inte på något sätt vara en liten och smidig vibrator, utan kan mycket väl vara en kraftfull wand. Sinful Luxy Magic Wand är den perfekta klitorisvibrator för dig som vill kunna njuta av riktigt kraftfulla vibrationer. Här får du en prisvärd leksak för att vara en wand.

Staven har en flexibel hals, vilket gör den enkel att använda i många vinklar och positioner. Välj mellan tre vibrationsnivåer och sju hastigheter. Du kontrollerar enkelt vibrationerna med knapparna på staven.

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

5. Lovense Hyphy Dual End Vibrator – Bäst appstyrd klitorisvibrator

Klitorisvibrator bäst i test

Det finns många fördelar att välja en appstyrd klitorisvibrator. Den fördelen som brukar locka mest är dock möjligheten att låta någon annan, sin inte ens är på plats, styra vibrationerna. Lovense Hyphy Dual End Vibrator är en appstyrd klitorisvibratior med mycket precision. Istället för en stor vibrationsyta har Lovense här satsat på att göra den så liten som möjligt, för att du verkligen ska kunna pricka in klitoris.

Det här kommer att ge dig en riktigt intensiv och härlig upplevelse, men vi rekommenderar dig att börja långsamt. Leksaken ser lite ut som en eltandborste och du kan byta huvudet på den för att få olika upplevelser. Dessutom är det här en 2-1 leksak, då handtaget också är en vibrator. Den sidan kan du föra in i vaginan för att få G-punktsstimulans.

Du kopplar vibratorn enkelt till en smartphone. Sedan kan du själv, eller någon annan styra vibrationerna. Allt du behöver göra är att njuta!

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

6. Basek Blank Glamour Bullet – Bäst budget klitorisvibrator

Klitorisvibrator bäst i test

Ibland duger det minst lika bra med en enkel, billig och prestigelös klitorisvibrator som helt enkelt gör jobbet. Basekt Blank Glamour bulletvibrator passar perfekt in på den beskrivningen. Den är billig, enkel att använda och gör det en vibrator ska göra. En härlig egenskap med den här vibratorn är att toppen är så pass spetsig som den är, det gör att du med precision kan komma åt precis rätt ställen.

Du styr vibrationerna med knappen som finns längst ner, och vibratorn drivs med ett AAA-batteri. Här behöver du inte tänka på att ladda den, utan det är bara att enkelt byta batteri när det är slut.

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

7. Lady Love Lipstick Vibrator – Diskret klitorisvibrator

Klitorisvibrator bäst i test

Vill du kunna ta med dig din klitorisvibrator i handväskan utan att behöva vara orolig över att någon upptäcker den så kan en så kallad lipstick vibrator vara ett bra val. Hot Lipstick från Lady Love är mycket diskret och stilren, samtidigt som den är väldigt härlig. Med locket på ser den ut som ett helt vanligt läppstift och ingen kommer ana vad det är om den trillar ur väskan.

Trots sin lilla storlek har den hyfsat kraftfulla vibrationer och du kan välja mellan hela 10 olika vibrationslägen.

Se pris & beställ här
bäst klitorisvibrator
Se pris & beställ här

Vad ska du tänka på när du köper klitorisvibrator?

Eftersom klitorisvibrator är ett samlingsnamn för olika typer av vibratorer som är utformade för att stimulera klitoris är det första du behöver bestämma dig för vilken typ av vibrator du vill ha. Det finns gott om olika modeller som alla kan klassificeras som klitorisvibratorer. De vanligaste modellerna är:

  • Bulletvibrator
  • Magic Wand
  • Vibrerande stav
  • Lufttrycksvibrator

En del klitorisvibratorer går även bra att använda till vaginal stimulering. Exempelvis en vibrerande stav är perfekt för att kunna använda till båda delarna.

Hur vill du styra vibrationerna?

En annan bra sak att fundera över är hur du vill styra vibrationerna. Vill du “keep it simple” med en vibrator som styrs via knappar? Eller vill du ha en appstyrd vibrator som kan fjärrstyras? Det som är bra att tänka på är att de lite mer avancerade vibratorerna, så som en appstyrd oftast har ett högre pris. Nöjer du dig med en enklare modell med knappar kan du många gånger komma undan riktigt billigt.

Ge ett betyg