Bäst pocketpussy 2024

En pocketpussy är en lösvagina i ett litet format – Precis som namnet antyder. Även om de heter pockey pussy finns det modeller som föreställer både mun och anus. De är oftast tillverkade i ett mycket verklighetstroget material och har en insida med en knottrig struktur för att ge extra stimulans.

Det allra största och mest populära varumärke när det kommer till pocketpussy är Fleshlight. De säljer pocketpussy som har utseendet av en ficklampa när den inte används, för att vara så diskret som möjligt. Men det finns även andra varumärken som säljer bra och prisvärda pocketpussy och i listan nedan samlar vi de som är mest populära!

Pocket pussy bäst i test 2024

1. Mouth & Vagina Stroker – Bäst pocketpussy 2024

  • Bild tagen vid vårt test av Mouth & Vagina Stroker

Även det här är en pocketpussy för dig som har svårt att välja. Doll King Mouth and Vagina Stroker har nämligen två öppningar, en som liknar en mun och en som liknar en vagina. Vi skulle säga att speciellt munnen, nästan är lite läskigt verklighetstrogen. Den har till och med tänder och en tunga. När du för in din penis i hålet kommer tungan att tryckas ut och lägga sig under penisen, precis som under en avsugning.

Den här är en mjuk och härlig pocketpussy som du själv kan styra intensiteten med genom att välja hur hårt du klämmer på den. Den är 18,5 cm lång och har en diameter på 7 cm. Materialet är mycket verklighetstroget och tillsammans med alla detaljer känns det verkligen bra gjord. Allra skönast upplevelse får du tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

Se pris här
  • Bild tagen vid vårt test av Mouth & Vagina Stroker
Bäst pucketpussy

Det är inte en slump att Fleshlight är det absolut populäraste varumärket när det kommer till pocketpussy. Deras masturbatorer är riktigt sköna att använda plus att de är snygga och stilrena. Fleshlight Flight Pilot är en av deras minsta modeller och kan verkligen klassas som just en pocketpussy med sitt reseformat. Den har ett mycket tight och härligt sleeve som kommer att ge dig många sköna stunder med dig själv.

Precis som på alla andra Fleshlight modeller kan du skruva på botten för att skapa ett litet vakuum runt din penis. Något som kommer att göra upplevelsen ännu skönare. Det som gör att vi verkligen fastnade för just Flight Pilot, förutom att den är skön, är att den är mycket stilren och diskret. Den här helt svart på utsidan och istället för hudfärg så är sleeven genomskinlig. Ingen kommer att veta vad det är om den råkar synas i väskan.

Se pris här
Bäst pocketpussy

2. MR.MEMBR Megan Pussy and Ass – Vaginal och anal pocketpussy

Bäst pucketpussy

Även om ordet pocketypussy syftar till en vagina kan det såklart vara så att du egentligen föredrar anal penetrering. Med MR. MEMBR Megan Pussy and Ass Masturbator behöver du inte välja vilket du tycker bäst om. Den här nämligen ett hål på varje sida, den ena föreställer en vagina och den andra en analöppning. Det här är verkligen en liten och smidig pocketpussy, den är nämligen endast 11 cm lång och har en diameter på 7,8 cm.

Materialet är förstås töjbart, men hålen är ändå riktigt trånga och härliga. Den sidan som föreställer en analöppning är endast 0,3 cm i diameter. Räkna alltså med att din penis kommer att omslutas riktigt ordentligt. När du har använt den färdigt tar du enkelt ut sleeven och sköljer av den. Dessutom är den mycket prisvärd.

Se pris här
Bäst pocketpussy

3. Tengaägg – Liten och smidig

Bäst pucketpussy

Tengaägg är en onaniprodukt för män som även kallas för runkägg. Den här produkten är verkligen en pocketpussy och är så pass liten att du kan bära med dig den i jackfickan om du önskar. Den kommer i form av ett ägg, som du plockar ut ur sitt skal. Det inre ägget består av ett mycket töjbart TPE-material med olika strukturer på insidan.

Du använder ett tengaägg som vilken annan masturbator som helst. Det finns alltså ett hål som du stoppar in din penis i och för sedan din pocketpussy fram och tillbaka. Tengaägg finns i många olika modeller, och de som skiljer dem åt är hur strukturen på insidan ser ut. Vissa påstår att de känner stor skillnad, mellan andra tycker att alla är lika sköna.

Se pris här
Bäst pocketpussy
Bäst pucketpussy

Sinful har ett eget varumärke med sexleksaker, och de är kända för att vara riktigt bra och prisvärda. Sinful Intense Texture Male Stroker är precis det, både en riktigt bra och prisvärd pocketpussy. Den är så liten att den utan tvekan ryms i handen och den är så diskret i färgen att den nästan är osynlig. Men känns, det gör den verkligen. Sätt in din penis i hålet, gärna med lite vattenbaserat glidmedel och börja röra den fram och tillbaka.

Det som är bra att tänka på med denna pocketpussy är att den är relativt mjuk. Något som inte tilltalar andra, medan vissa tycker det är absolut skönast så. På insidan har den mjuka, sköna knottror som kommer att ge dig extra stimulans. Det som är bra med att den är mjuk, är att du kan kontrollera hur tight du vill att den ska kännas genom att klämma mer eller mindre på den.

Se pris här
Bäst pocketpussy
Bäst pucketpussy

Här får du en komplett sexdocka men i ett pocketformat. Girl Next Door Stacey är endast 13 cm lång, men föreställer ändå en hel kvinnlig torso med stora bröst, smal midja, skinkor och såklart ett hål för vaginan. Det kanske inte är den mest estetiska sexdocka vi har haft, men är ändå en kul variation från många andra pocket pussy.

Materialet är ett real feel TPE-material och på insidan finns härliga knottror. Om du klämmer på leksaken blir det ett svagt vakuum som ger en skön känsla för penisen. Eftersom den här är så pass liten kan du enkelt ta med dig en sexdocka var du än ska resa, och se till så att du alltid kan ha sköna stunder med dig själv.

Se pris här
Bäst pocketpussy
Bäst pucketpussy

Fleshlight har även mycket små och smidiga onaniprodukter som du kan ta med dig var som helst. Fleshlight Quickshot Vantage är ett sådant exempel. Den har hål i båda ändorna, vilket för att den kanske mer liknar ett handjobb än en vagina, men hur som helst så är den väldigt skön att använda. Dessutom är den genomskinlig så att du kan se allt som pågår där inne, vilket många brukar tycka är rätt sexigt.

Insidan är som vanligt täckt härliga knottror. Dessutom är sleeven tillverkad i ett material som värms upp av friktionen, vilket gör att efter en stunds användning får den i princip kroppstemperatur. Vilket gör hela upplevelsen ännu mer verklighetstrogen. När du inte använder den kan du sätta ett lock på vardera öppning för att skydda sleeven och ge den en längre livslängd.

Se pris här
Bäst pocketpussy

Vad är en pocketpussy?

Så använder du en pocketpussy

Gemensamt med olika modeller av pocketpussy är att de är enklare och smidiga att använda. Det är sällan du behöver göra så mycket annat än att eventuellt ta bort ett lock på din pocketpussy innan du börjar använda den. Vi rekommenderar att du använder glidmedel för att det ska bli en riktigt härlig upplevelse, men det är såklart inget måste. Många pocketpussy är tillverkade av silikon och bör då användas med vattenbaserat glidmedel.

Rengöring av pocket pussy

En del pocketpussy, exempelvis Fleshlights vanliga modeller har ett stängt sleeve där utlösningen hamnar. Medan de modeller som är öppna på båda sidorna har inget som samlar upp utlösningen. Om du vill kan du använda de i duschen, på toaletten eller med en handduk exempelvis. När du är färdig behöver du rengöra din pocketpussy för att den ska hålla sig hygienisk och fräsch.

Att rengöra sin pocketpussy är enkelt. Om det är ett stängt sleeve tar du ut det och tömmer det först. Sen är det bara att skölja av din leksam med ljummet vatten och en mild tvål. Du kan även använda särskild rengöringslösning för sexleksaker om du vill.

Om din pocketpussy är tillverkad i något slags real feel material är det bra att låta den torka helt och hållet efter rengöring. Och sedan pudra med ett särskilt puder som finns att köpa till sexleksaker. Det kommer att hålla materialet fräsch och helt under en lång period.

Ge ett betyg