Bästa sexspelet 2024

Känner ni att det är dags att få fart på sexlivet och göra det ännu lite mer spännande igen? Kanske har ni redan köpt på er flertalet sexleksaker som inte längre gör jobbet och även dem börjar kännas intetsägande? Då är det helt klart dags att prova ett sexspel.

Erotiska spel kommer få er att våga testa på saker ni annars inte skulle ha gjort. Och det bästa med erotiska vuxenspel är att de passar lika bra för dig i en stadig relation som det gör på någon av de första dejterna när vi vill ha lite spänning. I den här artikeln presenterar vi sju sexspel som vi tycker livar upp sexlivet riktigt rejält och som alla borda prova på.  

Bäst sexspel 2024 – Topp 7 sexspel  

1. Monogamy – Bästa Sexspelet 2024

Sexspel bäst

Monogamy är ett sexspel för par som gillar att spela brädspel. Spelet har blivit oerhört populärt och blivit utsett till bästa sexspelet för erotiska par som vill utveckla sin sexrelation och ha det roligt tillsammans. Har du någon gång lekt sanning eller konsekvens under din barndom, kommer du känna igen konceptet. Monogamy består nämligen av utmaningar som ska utföras. Det kan handla just om att berätta något för din partner, exempelvis vilken din favoritställning är eller en utmaning där du ska utföra något. Kanske ge din partner en smekning på ett visst ställe? 

Monogamy är kanske framför allt ett partner spel, och spelas bäst med någon du vågar öppna upp dig för. Men är du äventyrlig av dig kan det såklart även vara det där one night standet du vill ha det lite extra roligt med! 

Av alla sexiga spel är Monogamy det spelet det har pratats om alla mest i flera år, och som har fått flera utmärkelser för bästa sexspel. Det som kan vara bra att veta är att Monogamy är, som många andra sexspel, ett spel på engelska. Men språket är lätt, och brukar inte bli ett hinder för de flesta.

Se pris här
Sexspel bäst

2. Sinful erotiska tärningarenkelt spel som passar för att komma i stämning 

sexspel tärningar

När ni är ute efter något enkelt och snabbt sexspel som kan göra sexet lite roligare är de har erotiska tärningarna från Sinful perfekta. Sexiga spel behöver inte vara stora brädspel som kan plockas fram, utan kan vara något mycket enkelt som i det här fallet.  

Tärningarna behöver egentligen ingen närmare förklaring. Ni slår de två tärningarna och följer helt enkelt instruktionerna som ges. Den ena tärningen visar vilken handling som ska utföras, exempelvis kiss eller touch och den andra tärningen visar på vilken kroppdel det ska ske. Perfekt som förspel för att komma in i rätt stämning. Men de här tärningarna passar också bra att ge bort i present när du vill ge något lite fräckt.

Se pris här
sexspel tärningar

3. 50 Days of Play – när ni vill ha en längre utmaning 

sexspel kortlek

Kanske har ni redan sett 50 Shades of Grey och även köpt flera av sexleksakerna från serien? Oavsett vad så passar 50 Days of Play sexspel bra till de par som känner varann lite bättre, men nu vill utveckla sin relation ännu lite mer. Precis som i 50 Shades of Grey handlar det om att vara undergiven och dominant, så därför är det bra om ni har dessa preferenser om vi vill prova på det här spelet.  

Spelet går ut på att ni drar ett uppdragskort per dag (ni kan förstås välja själv hur ofta ni vill ta ett kort) och sedan utför det som står på kortet helt enkelt. Det finns 50 olika uppdrag uppdelade i fem olika färger. De olika färgerna består av olika nivåer på uppdragen, och ni väljer färg genom att slå en tärning. På kortet kommer det dessutom stå vem som ska vara dominant och vem som ska vara undergiven.  

sexspel kortlek
Se pris här

4. Kama Sutra Spelkorterotikspel för er som vill testa på Kama Sutra 

kamasutra sexspel

Du har säkert hört talas om Kama Sutra, något som ofta kännetecknas av lite klurigare men spännande sexpositioner. Kanske är ni trötta på att ha sex i missionären, doggystyle och cowgirl men vet inte riktigt vad för position ni ska prova på.  

Då är den här Kama Sutra kortleken något för er. Den är enkel att använda men kan ge mycket ny energi till sexlivet. Ni drar helt enkelt ett kort, och får upp en Kama Sutra ställning som ni ska prova. Det här sexspelet passar utmärkt för par men även med någon du inte brukar ha sex med. En del ställningar är lite svårare än andra och kan definitivt leda till ett gott skratt (och förhoppningsvis även orgasm).

kamasutra sexspel
Se pris här

5. Discover Your Loveför par som vill lära sig mer om varandra 

sexspel för par

Vill du och din partner lära er mer om varandra på ett roligt och lekfullt sätt? Då är Discover Your Love ett riktigt bra sexspel för er, ja om det ni vill lära er mer om varandra handlar om erotik och sex förstås.  

Precis som i vår testvinnare går det här spelet ut på att utföra olika uppdrag, som kan vara att svara på frågor eller utföra vissa handlingar. Här får ni testa på olika slags stimulanser, bondage, rollspel och andra fetisher – kanske hittar ni något nytt som ni inte visste om att ni gillar? Vinnaren av spelet får sin sexdröm uppfylld av motspelaren

sexspel för par
Se pris här

6. Master and Slave Bondage – till par som gillar eller vill prova bondage 

bdsm sexspel

Oavsett om ni redan vet att ni vill gillar bondage eller om det är något ni vill prova på är Master and Slave Bondage spelet för er. Fördelen med det här spelet, jämfört med exempelvis 50 Days of Play är att ni får mer er de leksakerna som behövs till spelet.  

Spelet består av 24 olika utmaningskort, alla inriktade på BDSM förstås och sedan utför ni helt enkelt det som står på kortet. Enkelt – men väldigt kinky. Redskapen som ingår är bland annat piska, gagball, rep och handfängslor. Som alltid när det kommer till bondage är det viktigt att utföra det med någon du känner dig trygg med för att kunna slappna av och njuta till fullo.

bdsm sexspel
Se pris här

7. Kheper Games – sexspelet för dig som älskar oralsex

sexspel oralsex

The Oral Sex Game är det perfekta sexspelet för dig som inte kan få nog av oralsex. Det är ett klassiskt brädspel där ni flyttar runt pjäser på spelplanen, men där slutar också det klassiska. Under spelets gång kommer ni att få lära er nya tekniker och sätt att tillfredsställa varandra med hjälp av mun och tunga.  

Spelet är på engelska men är enkelt att förstå. Dessutom ingår det en förpackning med smaksatt glidmedel. Det är rekommenderat att köpa till extra glidmedel för att få den allra bästa upplevelsen av spelet.

sexspel oralsex
Se pris här

Sexspel i app 

Tack vare all teknologi kan ni idag självklart även spela sexspel utan att köpa ett fysiskt spel. Det finns många sexspels appar att ladda ner som är minst lika bra som ett fysiskt sexspel. Fördelen med en sexspels app är att du har den tillgänglig hela tiden du har telefonen med dig, och kan därför ha lite extra kul utan att behöva planera i förväg och se till så att spelet finns till hands. Det finns appar som är gratis, men de allra bästa sexspelen kommer du få betala en slant för även när det kommer till appar. Men det är det väl helt klart värt för att hotta upp sexlivet lite grann?  

Varför ska ni investera i ett sexspel? 

Att sexlivet går upp och ner är helt naturligt, oavsett om du är i en relation eller om du har sex med olika partner. Det kan kännas lite svårt eller pinsamt att föreslå nya saker att testa på för en partner, och därför kan ett sexspel komma till hjälp. Det är inte alltid så lätt att komma på vad för nytt ni ska testa för att liva upp sexlivet, och där kommer ett sexspel att göra jobbet åt ner. Ni kommer också få chansen att prova på saker som ni själva kanske inte alls hade kommit på att göra – som det visar sig att ni faktiskt gillar. Bondage är ett bra exempel – det kan vara svårt att veta hur man ska komma igång, och då kan ett spel vara till stor hjälp. 

Ge ett betyg