Analdildo bäst i test 2024

Egentligen finns det ingen särskild analdildo, utan många modeller av dildos går att användas även analt. Det som är viktigt att tänka på är att den på något sätt har en bred botten som fungerar som ett stopp, för att dildo inte ska riskera att åka in i ändtarmen. Stoppet kan vara en sugpropp, en bred platta eller en pung exempelvis.

Du kommer alltså ha många olika analdildos att välja på och här listar vi sju riktigt bra modeller.

7 bästa analdildos 2024

1. Dr Skin Plus 18 cm Posable Dildo Mocha – Bäst i test analdildo

Analdildo bäst i test

Dr Skin Plus 18 cm Posable Dildo Mocha är så nära äkta vara du kan komma med en dildo. Det här är en ultrarealistisk dildo både i utseende och i känsla. Den hår ådror, pungkulor och ett rejält ollon. Tack vare pungkulorna är det helt säker att använda som analdildo, men glöm inte glidmedlet då det här är en rejäl bit.

Analdildon är 18 cm lång och 4,4 cm i diameter. I botten har den en sugkopp, vilket gör det lite roligare att använda den på egen hand. Sätt fast den på väggen i duschen och böj dig framåt, för härlig analpenetrering på egen hand.

Något som gör dildom från Dr Skin relativt unik är att materialet går att böja, och stannar sedan i den formen du böjer den till.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här

2. Baseks Glow In The Dark Analdildo Set – Analdildo set med tre storlekar

Analdildo bäst i test

Här får du ett riktigt roligt set med tre olika storlekar på analdildos. Baseks Glow in the Dark Analdildo set är tre rundade analdildos som lyser i olika färger i mörkret. Den minsta är 9 cm lång, den mellersta 10,8 cm och den längsta är 12,8 cm lång. Det här setet passar därför bra både till nybörjare och till de som är mer erfarna när det kommer till analstimulans.

Alla tre dildos är utrustade med sugpropp i botten och kan därför användas både själv och tillsammans med en partner. De är glow in the dark och lyser alltså av sig själva efter att ha befunnit sig i ljus en liten stund.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här

3. Fetish Fantasy Double Trouble – Bäst analdildo för dubbelpenetrering

Analdildo bäst i test

Fetish Fantasy Double Trouble är den perfekta analdildon för dubbelpentetering. Den går att använda tillsammans med en dildo med pungkulor eller såklart på en riktig penis. Den fästes runt penisskaftet och pungkulorna med ringarna som finns i botten på dildon.

Dildon är 14 cm lång och 2,5 cm i diameter, och att den är så pass smal gör att den passar extra bra för anal penetrering. Den är mjuk och följsam, men självklart ändå tillräckligt styv för att fungera bra till anala lekar.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här

4. Essentials Up&Down Vibrator – Bäst vibrerande analdildo

Analdildo bäst i test

Vibrationer ger härligt komplement till penetrering, även när det kommer till anal stimulans. Essentials Up&Down Vibrator är en härlig vinrerande analdildo med fjärrstyrning. Dildon är formad så att den även kommer åt klitoris när du använder den, och självklart ger den dig vibrationer även på klitoris.

Du styr vibrationerna med den trådlösa fjärrkontrollen. Välj om du själv vill styra den eller om du vill låta din partner ta kontrollen över vibrationerna.

Dildon passar även bra för G-punktsstimulering.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här
Analdildo bäst i test

Vill du ha lite extra kul med din analdildo? Då måste du definitivt testa denna sprutande dildo från King Cock. Du fyller dildon med valfri vätska med hjälp av den medföljande pipetten. Du får med en flaska Jizzle Juice, som är ett glidmedel som liknar sperma i konsistensen.

Det här är en verklighetstrogen dildo, med ådror, pungkulor och ollon. Den är 23 cm lång och har en diameter på hela 5 cm, och passar bäst för dig som redan har erfarenhet av anal penetrering.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här
Analdildo bäst i test

Creature Cocks Lord Kraken Tentacled Silikondildo liknar inte någon annan dildo. Det här är analdildon för dig som kräver extra stimulans och inte nöjer det med enbart basics. Dildon ser ut som en varelse från valfri SciFi film, och du kommer att kunna njuta på en helt ny nivå. De unika formerna och strukturen ger en annan upplevelse än den klassiska dildoformen, men var beredd på att det kan kännas riktigt intensivt.

Dildon är 22 cm lång och diametern varierar mellan 2,8 – 5 cm.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här
Analdildo bäst i test

Hismith 10-incho Dildo är en stilren analdildo som är lika skön som den är snygg. Den är hyfsat mjuk, vilket ger en härlig anal upplevelse. Den har en maximal diameter på 2,6 cm, vilket gör att den passar utmärkt även för nybörjare. Dildon har en mycket rundad och spetsig topp, vilket underlättar vid införandet.

Se pris & beställ här
bäst analdildo
Se pris & beställ här

Vad skiljer en analdildo från en vanlig dildo?

Det finns många dildos du kan använda som analdildo, och det är sällan en dildo är enbart är tillverkad för anal penetrering. Det som däremot är viktigt att tänka på är att om du ska använda dildon för anal penetrering behöver den ha en bred botten. Skulle du använda exempelvis en helt rak stav finns det en risk att dildon åker in helt och hållet i ändtarmen.

Något som kan vara skönt om du ska använda en dildo för anala lekar är om toppen är hyfsat rundad och spetsig. Det underlättar vid införandet och är speciellt bra om du är nybörjare på den här typen av stimulans.

Vad är viktigt att tänka på när man använder en analdildo?

Förutom det faktum att välja en dildo med en bred botten finns det en del andra saker du bör tänka på när du använder en analdildo. En sak är glidmedel. Eftersom det inte finns något naturligt glidmedel i analöppning, så som i slidan behöver du använda glidmedel för att få en behaglig och säker upplevelse.

Det är också viktigt att tänka på att få långsamt och försiktigt fram. Ringmusklerna i analöppningen behöver tid på sig för att vänja sig och kunna öppna dig. Om du går för fort fram finns det risk att det uppstår skador på ringmuskel. Börja gärna med en mindre analplugg för att värma upp, och för sedan långsamt in dildon. Tänk på att det är viktigt att vara rejält upphetsad för de allra flesta för att kunna slappna av ordentligt.

Om du har använt dildon för anal penetrering bör den inte användas till vaginal penetrering innan den har rengjort. Det finns så risk för att bakterier hamnar på fel plats. Ett alternativ kan vara att använda kondom på dildon som du tar av när du vill byta hål.

Ge ett betyg