Avsugningsmaskin bäst i test 2024

En avsugningsmaskin, eller blowjob machine som det även kallas för är en mycket omtyckt sexleksak för män. Den kan såklart användas tillsammans med en partner, men framför allt är det här en vuxenleksak för män som är till för onani. Precis som namnet antyder simulerar den en avsugning. Den här sexleksaken liknar en pocketpussy men istället för att likna en vagina ska den ge känslan av en mun.

Avsugningsmaskiner drivs av batterier eller av elektricitet direkt från ett eluttag. Du behöver alltså inte utföra några manuella rörelser, utan allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, låta maskinen göra jobbet och njuta av upplevelsen. Vi har listat fem avsugningsmaskiner på marknaden som vi verkligen tycker levererar.

Top 5 bäst blowjob maskin 2024

1.   Autoblow A.I – Bäst blowjob machine 2024

Bäst avsugningsmaskin

Den må ha ett högt inköpspris och den må vara hyfsat tekniskt avancerad, men när det kommer till avsugningsmaskiner är Autoblow A. I Machine helt enkelt den absolut bäst. Skönre upplevelse än vad du får med den här blowjob stimulatorn kommer du inte få, så länge vi inte pratar om ett riktigt blowjob såklart. Leksaken är programmerad med AI teknik för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Maskinen kopplas in till vägg uttaget, smörj in dig själv med vattenbaserat glidmedel och sen är det dags att njuta. Den har tio olika lägen, och det tionde läget är lite speciellt. Men det läget kommer du nämligen få en överraskning varje gång du använder avsugningsmaskiner. Det tionde programmet variera varje gång du använder leksaken.

Sleeven är mycket naturtrogen och maskinen är riktigt effektiv. Skulle den bli för effektiv kan du enkelt trycka på pausknappen för att inte komma för snabbt.

Se pris här
bäst avsugningsmaskin

2.   Cockalicious Automatic  – Diskret avsugningsmaskin

Bäst avsugningsmaskin

Om du vill ha en avsugningsmaskin som är lite mer diskret än vår test vinnare rekommenderar vi Automatic Luxury Mastrubator från Cockalicious. Det här är en sexleksak som till utseendet liknande den populära Fleshlight. Men det här är alltså en maskin som kommer att göra jobbet åt dig. Maskinens motor kommer att röra leksakens inre sleeve upp och ner, vilket ger en mycket verklighetstrogen känsla.

Maskinen har en sugpropp längst ner, vilket gör att du kan fästa den exempelvis på en kakelvägg och få en helt hands free upplevelse. Du styr rörelseintensiteten med hjälp av knapparna som finns på själva avsugningsmaskinen. När du är klar med leksaken tar du ut sleeven och rengör den med vatten och tvål eller rengöringsprodukt för sexleksaker. När den är ren och torr sätter du på locket, och ingen kommer att ana vad det är för maskin.

Se pris här
bäst avsugningsmaskin

3.   Suck-O-Mat 1.0 – Härlig avsugningsmaskin

Bäst avsugningsmaskin

Suck-O-Mat 1.0 är en avsugningsmaskin som är något annorlunda än de två vi hittills har presenterat. Här är nämligen själva munstycket för avsugningen separerat från delen där motorn sitter. Det är ett slags munstycke du trär över din penis och låter den sedan sitta där, du behöver inte hålla i den. Munstycket är kopplat till själva maskinen med en lång slang där det går en kabel igenom. I andra även sitter själva elektroniken och delen du styr maskinen ifrån.

Den här avsugningsmaskinen har mycket intensiv och har hela 25 olika inställningar du kan välja mellan. Du kan alltså just den typen av avsugning som du vill ha. Munstycket är tillverkat av hudvänlig silikon och hela maskinen är enkel att ta med sig dit du vill. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du använder den tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

Se pris här
bäst avsugningsmaskin

4. PDX Elite Moto-Bator Masturbator – Enkel att använda

Bäst avsugningsmaskin

En del avsugningsmaskiner kan i ärlighetens namn kännas lite väl avancerade att använda. Nästan så att det blir ett litet projekt att plocka fram den varje gång du vill ha det skönt med dig själv. PDX Moto_Bator Masturbator däremot är väldigt enkel att använda och komma igång med. Perfekt för dig som snabbt vill vara igång när du känner dig sugen, men också för nybörjaren som inte vill ha någon avancerad maskin.

Allt du behöver göra är att smörja in din erigerade penis med lite vattenbaserad glidmedel, föra in den i masturbator och trycka på den knapp. Maskinen rör sig upp och ner och gör resten av jobbet, du behöver dock hålla i maskinen själv. Den kommer med tre olika ringar, för att kunna passa alla penisstorlekar.

Eftersom maskinen drivs med vanliga AA-batterier är den inte riktigt lika intensiv som en del andra avsugningsmaskiner. Men den är tillräckligt intensiv för att ge njutning med sina olika rörelsemönster.

Se pris här
bäst avsugningsmaskin

5. Arcwave Pow Stroker – Billig blowjob maskin

Bäst avsugningsmaskin

De flesta avsugningsmaskiner tillhör sexleksaker i den högre prisklassen, men Arcwave Pow Stroker med sugeffekt håller ett lägre pris än många andra alternativ. Men skillnaden här är att det egentligen inte är en maskin, utan en manuell sexleksak där du själv får röra den fram och tillbaka. Men trots det är ett ett riktigt bra val när du vill ha en masturberare som ger känslan av en avsugning.

Sleeven med sina knottriga och mönstrade insida är riktigt härlig. Leksaken har en utformning som gör att det naturligt bildas en slags sugeffekt, som kommer ge dig riktigt härlig njutning.

Se pris här
bäst avsugningsmaskin

Hur använder jag en blowjob machine?

Exakt hur du använder din avsugningsmaskin varierar mellan olika modeller. Det följer vanligtvis med en instruktionsbok där det står hur du kontrollerar hastigheter och liknande. Men gemensamt för dem alla är att du för in din erigerade penis i leksakens sleeve och startar sedan igång maskinen. På ett eller annat sätt kommer den sen att ta hand om din penis och ge dig njutning. Det vanligaste är att det finns en mekanik som rör avsugningsmaskinen upp och ner längst ditt skaft, precis som vid en riktig avsugning.

För bästa upplevelsen bör du använda en avsugningsmaskin tillsammans med glidmedel. Om sleeven är tillverkad av silikon ska du endast använda vattenbaserat glidmedel.

Hur rengör jag en avsugningsmaskin?

Rengöringsinstruktioner brukar följa med leksaken. Men det vanligaste är att du kan ta ut sleeven och skölja av den. Är den tillverkad av silikon kan du rengöra den med vatten och en mild tvål. Men du kan även använda rengöringsmedel speciellt anpassat för sexleksaker. Om din avsugningsmaskin drivs av elektricitet får du inte glömma bort att dra ut elkontakten innan du rengör den under rinnande vatten.

Ge ett betyg