Satisfyer bäst i test 2024

I en värld där sexleksaker inte längre är tabubelagda, utan snarare ses som en naturlig del av sexuellt utforskande, söker vi kvinnor ständigt nya och innovativa sätt att förhöja vår njutning. Satisfyer har etablerat sig som en ledare i denna revolution, och bjuder in oss till en värld av sexleksaker som lovar att ta oss till nya höjder av lust.

Men vilken Satisfyer passar just dig? Oroa dig inte, för vi har tagit oss an utmaningen! Vi har noggrant provat, testat och utvärderat en rad olika modeller, med fokus på design, funktion, användarvänlighet och pris. Målet är att guida dig till den perfekta Satisfyer-leksaken för dina unika behov och preferenser. I detta test presenterar vi våra absolut top 3 favoriter och hjälper dig förstå vilken just du ska välja.

Vad vi kommer att täcka:

 • Djupgående recensioner av några av de mest populära Satisfyer-modellerna
 • En översikt över Satisfyer-varumärket och deras filosofi
 • Viktiga faktorer att tänka på när du väljer en Satisfyer-leksak
 • Tips och tricks för att få ut det mesta av din Satisfyer-leksak
 • Säkerhetsinformation och försiktighetsåtgärder
King cock harness

Som en hängiven Satisfyer-användare var jag nyfiken på den nya generationen, Satisfyer Pro 2 Generation 3 BT/App. Jag älskar min Pro 2, men jag undrade hur stor skillnaden egentligen var och om det var värt att uppgradera.

Från det ögonblick jag tog den ur förpackningen visste jag att den var annorlunda. Den har en mer elegant design och känns mer lyxig än Pro 2. Den flexibla armen är också en fin förbättring, vilket gör det lättare att hitta en bekväm position. Den var elegant, välgjord och utstrålar kvalitét. Den mjuka silikonen kändes behaglig mot min hud, och den flexibla armen lovade enkel positionering.

Men den stora frågan var: Lever den upp till hypen när det gäller njutning. Jag laddade ner Satisfyer Connect-appen och kopplade ihop vibratorn med min telefon. Appen var lätt att använda och gav mig en mängd olika alternativ att välja mellan. Jag började med ett av de förinställda programmen, och jag blev omedelbart blown away. Den intensiva tryckvågsstimuleringen i kombination med nya Liquid Air teknologin är helt olik något jag upplevt med Pro 2. Den är kraftfullare, mer varierad och ger en helt ny nivå av tillfredsställelse.

Så, är Satisfyer Pro 2 Generation 3 BT/App värd att uppgradera till från Pro 2? Om du letar efter den ultimata klitorisvibratorupplevelsen, ja, absolut! Den intensiva tryckvågsstimuleringen, den mångsidiga appen och den lyxiga designen gör den till en vinnare i mina ögon.

Fördelar: Intensiv och tillfredsställande njutning. Skönt material. Vattentät.

Nackdelar: Kan vara lite dyr. Vissa vill ha ännu starkare vibrationer.

Se pris här
SATISFYER PRO 2 GENERATION 3 BT/APP

2. Satisfyer Pro Penguin Next Generation – Mjuk och behaglig lufttrycksvibrator

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap On

Och så var det dags att testa nästa lufttrycksvibrator av Satisfyer, nämligen Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Jag har haft goda erfarenheter med mina andra Satisfyer-produkter och jag var lite skeptiskt till hur denna pingvinformade vibratorn skulle fungera. Mycket bra skulle det visa sig!

Satisfyer Pro Penguin Next Generation är en söt och kompakt pingvinfigur i mjuk silikon. Den var lätt och bekväm att hålla i och klitorismunstycke är större än tidigare versioner, vilket passar mig väldigt bra. Den har 11 olika intensitetsnivåer, är vattentät och är uppladdningsbar.

Efter att ha använt Satisfyer Pro Penguin Next Generation i några veckor kan jag säga att jag är positivt överraskad. Den är inte lika kraftfull som min Satisfyer Pro 2 Generation 3 BT/App, men den ger en mjukare och mer behaglig njutning som jag tycker är lika tillfredsställande. Den är också perfekt för resor, eftersom den är liten och diskret.

Om du letar efter en mjuk och behaglig klitorisvibrator som ger en tillfredsställande njutning, är Satisfyer Pro Penguin Next Generation ett bra alternativ. Den är perfekt för nybörjare eller för dem som vill ha en mer avslappnad njutning.

Fördelar: En av de mest tysta modellerna. Mjuk och behaglig. Vattentät.

Nackdelar: Vissa användare tycker att den mjuka tryckvågsstimuleringen inte är tillräckligt intensiv. Ej kompatibel med app.

Se pris här
Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap On

3. Satisfyer Pro G-Spot Rabbit – För maximal njutning

Ibiza Strapless Strapon

Mer av det goda? Ja då är Satisfyer Pro G-Spot Rabbit kanske rätt val för dig. Det var i alla fall helt rätt val för mig! Jag har hört många positiva recensioner om den här produkten, och jag var ivrig att se om den levde upp till hypen.

När jag öppnade paketet möttes jag av en elegant och ergonomisk rabbit gjord av mjuk silikon. De flexibla kaninöronen och den böjda staven verkade lovande för att nå mina erogena zoner, och de dubbla motorerna antydde en kraftfull och njutbar upplevelse.

Jag experimenterade med de 10 olika vibrationsmöntrerna och 11 pulseringsnivåer, och varje kombination gav en unik och intensiv njutning. De två motorerna möjliggör att jag kunde finjustera intensiteten och pulseringarna för att hitta min perfekta njutningspunkt. Likt de andra modellerna från Satisfyer är Satisfyer Pro G-Spot Rabbit 100% vattentät och laddas med magnetladdare.

Efter några veckor med Satisfyer Pro G-Spot Rabbit kan jag säga att jag är mer än nöjd. Den har inte bara tillfredsställt både min klitoris och G-punkt samtidigt, men den har också gett mig de mest intensiva och tillfredsställande orgasmer jag någonsin har haft. Den är perfekt för både nybörjare och erfarna användare, och den är lätt att använda och rengöra.

Fördelar: Slipper hålla koll på flera leksaker samtidigt, intensiv och tillfredsställande stimulering av både klitoris och G-punkt. Kan användas i badet och duschen. Många program och inställningsmöjligheter.

Nackdelar: Svårt att få till rätt vinkel mot klitoris för vissa.

Se pris här
Ibiza Strapless Strapon

Satisfyer: Unik design för intensiv njutning

Satisfyer är ett varumärke som är engagerat i att ge kvinnor en positiv och kraftfull sexuell upplevelse. De är kända för sina innovativa och högkvalitativa produkter som är utformade för att ge kvinnor en intensiv och tillfredsställande njutning. Satisfyer har gjort sig kända för sin patenterade tryckvågsstimulering, en teknik som ger en intensiv och pulserande njutning som inte liknar något annat.

Vad är tryckvågsstimulering?

Tryckvågsstimulering är en patenterad teknik från Satisfyer som ger en unik, pulserande njutning som inte liknar vibrationer. Mjuka silikonkuddar omsluter klitoris och skapar en lufttät kammare. Lufttrycket ändras rytmiskt, vilket ger en intensiv och pulserande stimulering som är mer intensiv än traditionella vibratorer.

Hur rengör jag min Satisfyer-produkt?

Det är viktigt att rengöra din Satisfyer-produkt efter varje användning för att förhindra bakterietillväxt. Rengör din sexleksak med varmt vatten och mild tvål, eller Satisfyers rengöringsspray.

Att tänka på när du väljer en Satisfyer-leksak

Fundera på vilka faktorer som är viktigast för dig, är det lång batteritid eller att den är tystgående? Vill du ha en riktigt stark motor, eller kanske många inställningar att välja på? Det finns många faktorer att tänka på. Vi rekommenderar att du testar dig fram.

Här är några frågor du kan ställa dig själv:

 • Vilken typ av stimulering föredrar jag? (lufttryck, vibrationer, kombination)
 • Hur intensiv vill jag att stimuleringen ska vara?
 • Vill jag ha en leksak som fokuserar på klitoris, G-punkten eller båda?
 • Hur lång batteritid behöver jag?
 • Vill jag ha en vattentät leksak?
 • Hur viktigt är ljudnivån för mig?
 • Hur mycket vill jag spendera på en leksak?

Ytterligare tips för att använda din Satisfyer-leksak:

 • Använd alltid vattenbaserat glidmedel för att förbättra din njutning och förhindra irritation.
 • Rengör din leksak regelbundet med varmt tvålvatten och mild tvål, eller använd rengöringsspray för sexleksaker.
 • Förvara din leksak på en torr och sval plats.
 • Dela aldrig din leksak med andra.

Kom ihåg att alla är olika och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det är viktigt att prova sig fram och hitta det som passar dig bäst.

Ge ett betyg