Sexstol bäst i test 2024

En sexstol är en investering som öppnar upp många nya dörrar i ditt sexliv. Med en sådan möbel kan du och din partner få till många nya och härliga ställningar.

Sexstolar finns i flera olika utföranden. Allt i från mer avancerade stolar med bondage-spännanden till enklare pallar med handtag. Det kan också finnas möjlighet att fästa en dildo på vissa sexstolar, så att du kan använda den till en riktigt härlig onanistund.

 5 bästa sexstolarna 2024

Bäst sexstol

Den bästa sexstolen på marknaden är enligt oss The Throne Multifuntional Sexchair från You2Toys. Precis som namnet avslöjar så är det här en sexstol som kan användas på många olika sätt. Den är utformad som en pall, med ett stort hål – som bjuder in till flera olika påhitt. Dessutom kommer sexstolen med flera olika tillbehör, så som handfängsel, gagball och flogger.

Stolen är vadderad för att få hög bekvämlighet, samt att den är stabil och robust. Det kan alltså gå vilt till på stolen, utan att ni behöver oroa er för att den ska välta.

Se pris & beställ här
bäst sexstol
Se pris & beställ här

2. Shots Multiposition Bondage and Love Stol – Den lite mer avancerade sexstolen

Bäst sexstol

För den som älskar bondage och rollspel och är villig att investera en del i en bra sexstol så är Shots Multiposition Bondage and Love Stol en produkt att spana in. Stolen bjuder exempelvis in till att leka doktor. Patienten i stolen, lägg upp benen på stigbyglarna och sen sätter sig “läkaren” på pallen för att utföra en härlig undersökning. Men det här är såklart bara ett av sätten att använda stolen på – endast er fantasi sätter gränserna.

Stolen har kraftiga sugproppar på fötterna som sitter fast i golvet, den kommer alltså inte röra sig ut fläcken även under hårdare lekar. Den är tillverkad av material som är enkel att torka och av rengöra efter användning.

Se pris & beställ här
bäst sexstol
Se pris & beställ här

3. Cave Master The Chair – Prisvärd sexstol

Bäst sexstol

En sexstol behöver förstås inte vara dyr och avancerad, utan även en enklare pall kan öppna upp för riktigt härliga och fantasifulla positioner. Den kan exempelvis användas för att göra det enklare att kunna stå bekvämt på alla fyra under en längre tid. Men själva pallen har även mellanrum mellan de två banden uppe på pallen, så att du kan rida din partner – eller en dildo.

Pallen är snygg och diskret, den är också enkel att montera ned när den inte användas. Men den är hyfsat liten och kan smidigt ställas undan i exempelvis en klädkammare eller förråd mellan användningarna.

Se pris & beställ här
bäst sexstol
Se pris & beställ här

4. LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol – Sexstol med inbyggd sexmaskin

Bäst sexstol

Vill du gärna kunna använda din sexstol på egen hand är LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol ett riktigt bra köp. Det är nämligen en sexstol som också har en inbyggd sexmaskin. Vill du använda den tillsammans med en partner istället, går det enkel att ta bort maskinen. Sitsen är tvådelad och passar perfekt för att rida på. Den är vadderad och bekväm och kan användas i flera timmar om så önskas.

Maskinen är riktigt intensiv och ger dig upp till 150 stötar i minuter! Eftersom den styrs med en fjärrkontroll, går det såklart att leka med den även när en partner är involverad. Varför inte låta partnern styra över sexmaskinen när den används på dig?

Se pris & beställ här
bäst sexstol
Se pris & beställ här

5. Sexstol med elastiska band – Enkel sexstol med möjlighet att fästa dildo

Bäst sexstol

Det här är en lite enklare sexstol, men som går utmärkt att använda både med en partner och på egen hand. Det finns nämligen möjlighet att fästa en dildo som du sedan kan rida. Det här är en pall med elastiska band, som gör att du enkelt kan röra dig upp och ner på den, för att få härlig penetrering.

Pallen är liten och smidig, trots att den känns stabil. När den inte används är den enkel att stoppa undan i ett förråd eller liknande.

Se pris & beställ här
bäst sexstol
Se pris & beställ här

Vad är en sexstol?

En sexstol är en möbel som används för att kunna ha sex i flera olika positioner. Den kan exempelvis hjälpa till att prova positioner som inte är möjlig utan en stol, men är också ett bra hjälpmedel för att kunna befinna sig i en position längre utan att det bli obekvämt. En sexstol kan även vara ett hjälpmedel för någon som har ont i höft eller rygg, och behöver avlastning under den sexuella akten.

En sexstol kan vara en riktigt avancerad möbel med spännen för bondage, inbyggd sexmaskin och liknande. Men det kan även vara en enklare typ av pall med elastiska band som gör det enklare att rida din partner, eller bekvämare att stå på alla fyra.

Vad ska jag tänka på när jag köper en sexstol?

En sak som kan vara bra att fundera över först och främst är prisklass. Du kommer att hitta enklare sexstolar i prisklassen 500 – 1 000 kronor. Men även mer avancerade möbler för många tusenlappar. Därför behöver du bestämma dig för vilken nivå du vill lägga dig på. Är det en stor möbel du vill ha i sovrummet med många möjligheter till bondage, eller är det en enklare pall som kan ställas undan när den inte används?

Något du också kan tänka på är om du vill ha möjligheten att kunna fästa en dildo i den, eller om du endast vill använda den med en partner.

Det kan också vara bra att undersöka hur stabil stolen är. Vill ni kunna använda den till tuffare lekar behöver den stå stadigt på marken, så att den inte riskerar att välta och skada er.

Ge ett betyg