Strap-on bäst i test 2024

Strap-on kan användas av både män och kvinnor och används vanligtvis för penetrering. Vilken modell av strapon som är bäst beror på ändamålet och du kommer upptäcka att det finns många olika varianter. Många strap-on används tillsammans med en harness, men det finns även strapless strapons. Fördelen med en stapon harness är att du kan använda olika typer av dildos – på så sätt kan du få en härlig variation.

Strap-on test – Top 7 bäst strap on 2024

Eftersom det finns så pass många olika strapons kan det vara svårt att välja vilken man ska köpa. Det finns inget rätt eller fel svar utan allt handlar så klart om vilka preferenser du har. För att underlätta när du ska köpa strapon har vi har recenserat sju olika modeller som vi tycker är riktigt bra och som absolut är värt sitt pris.

1. King Cock Harness – Bäst billig strapon

King cock harness

King Cock Harness med Dildo är ett stabilt och bekvämt harness med en tillhörande dildo på 15 cm. Den tillhörande dildon ser mycket verklighetstrogen ut och har en perfekt storlek för nybörjare, men kan såklart även användas av den lite mer erfarna.

Du kan använda produkten till riktigt härligt strap on sex men du kan även ta bort dildon från sitt harness och använda enbart dildon om så önskas. Det här är en strapon harness som har breda remmar som gör att den sitter stabilt, samtidigt som den inte skär in i höften utan är bekväm att använda.

Den strap on dildo du får med är riktigt fenomenal och det märks tydligt att tillverkarna har lagt ner mycket energi på alla små detaljer. Men skulle den ändå inte falla dig i smaken följer det med tre stycken o-ringar så att du kan använda andra dildos i andra storlekar om du hellre skulle vilja det.

Det harness som följer med går att justera i storleken och den passar midjor med en storlek på upp till 132 cm.

Se pris här
King cock harness

2. Fetish Fantasy Extreme Hollow – Bäst ihålig strapon

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap On

En ihålig strap on kan du använda när du vill kunna erbjuda din partner något lite extra. Du trär den alltså över din penis och får något ännu större du kan penetrera din partner med. Fetish Fantasy Extrem Hollow Strap On är en riktig bamsing och är helt 30 cm lång. Din partner kommer inte kunna klaga över att inte bli rejält uppfylld med den här i alla fall.

Du trär den över din egen penis, men den sitter också fast med ett harness runt höften, vilket gör att även kvinnor kan bära denna strapon. Diametern på denna rejäla sak är 5,5 cm och storleken gör att det är bra att ha lite erfarenhet av strap on sex eller lek med dildos innan ni börjar använda den här.

Den har ett harness som sitter stabilt och bekvämt, vilket kan behövas för den här storleken. Du kan också justera storleken på harnesset och den passar upp till en midjestorlek på 137 cm.

Se pris här
Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap On

3. Ibiza Strapless Strapon – Bäst dubbel strap on

Ibiza Strapless Strapon

En dubbel strapon eller en strapless strapon som det också kallas för behöver ingen harness för att sitta fast. Istället är den utformad med en kortare del som placeras i den penetrerande kvinnans vagina och en längre del som kan användas för penetrering, både vaginal och anal. Ibiza Strapless Strapon är en riktigt lyxig modell med flera funktioner. Den har tre olika motorer som kommer att tillfredsställa dig och din partner på alla de rätta ställena.

Den delen som placeras i vaginan har en vibrator för att kunna ge härlig inre stimulans till kvinnan. Men det finns också en liten vibrator som är placerad precis så att den kommer åt klitoris för kvinnan som har denna strapon placerad i vaginan. Sen finns det självklart en vibrator i själva dildon, som kommer att göra det extra skönt för den som bli penetrerad. Den går att styra både med knappar och med en fjärrkontroll.

Denna strapless dildo har realistiska ådrar och en penetrerande längd på cirka 13 cm. För att använda en dubbel strapon krävs det alltså att minst en av sexparterna är en kvinna med vagina.

Se pris här
Ibiza Strapless Strapon

4. Malesation Homeboy Hollow Strap-on – Bäst vibrating strap on

Malesation Homeboy Hollow Strap-on

En vibrerande dildo är nästan alltid lite skönare och självklart finns det även vibrerande strap on som kommer göra ert strap on sex ännu skönare. Malesation Homeboy Hollow Strap on spänns fast runt midjan och kan användas av både kvinnor och män. Det är nämligen även en ihålig strap-on, vilket innebär att du som man kan trä den över din egna penis för att få något ännu större att penetera din partner med.

Vibratorn styrs via den medföljande fjärrkontrollen och ni behöver 2 stycken AAA-batterier för att kunna använda denna vibrerande strapon. Selen runt midjan kan justeras till ett maximalt omfång på 103 cm och 85 cm runt låren.

Storleken på dildon är av den större storleken och den har en utvändig längd på 18 cm och en diameter på 4,8 cm. Därför kanske inte det här är rätt strap-on för nybörjare, utan det är bra om ni är vana att använda något med storlek. Som kvinna kan du ta loss dildon och använda den som en vanlig vibrerande dildo på egen hand om du önskar.

Se pris här
Malesation Homeboy Hollow Strap-on

5. Her Royal Harness – Bästa harness till strap-on

Robin Strap-on Harness

Även om ett harness har breda och mjuka remmar är det många som tycker att de skaver och inte sitter på plats ordentligt. Her Royal Harness löser de problemen. Det här är ett harness som snarare liknar ett par trosor och sitter lika bekvämt. Den kommer inte skava någonstans och du behöver inte vara orolig att du måste spänna åt den för hårt för att den ska sitta stabilt.

Her Royal harness finns i olika storlekar för att kunna passa de allra flesta. Det ingår ingen dildo, men istället passar den med alla dildos med en diameter på upp till 5 cm. Ni kan alltså använda i princip vilken dildo ni vill och den ni tycker är allra skönast.

Se pris här
Robin Strap-on Harness

6. Elite Double Trouble – Strap-on för dubbel penetrering

Elite Double Trouble

Om du som man vill penetrera din kvinnliga sexpartner i båda hålen samtidigt är Elite Double Trouble en perfekt strap on. Det är en kombinerad penisring och analstav som du sätter fast runt penis och pung, och som ger dig möjligheten att dubbelpenetrera. Perfekt när du och din partner vill testa dubbelpenetrering, men inte är sugna på att ta in en tredje person i sovrummet.

Tack vare ringarna som du sätter runt penis och pung kommer du som man också att få en hårdare och härligare erektion. Du blir också mer uthållig, vilket kommer uppskattas av er båda. Själva dildon/staven är relativt liten och smal, och passar därför utmärkt för analpenetrering även för den som inte har så mycket erfarenhet.

Se pris här
Elite Double Trouble

7. Tantus Strap-on Bend Over Intermediate Kit – Strap on set med flera dildos

Tantus Strap-on Bend Over Intermediate Kit

Till de flesta strapon harness kan du själv köpa till flera olika dildos och variera mellan. Men med Tantus Strap-on Bend Over Intermediate Kit får du två stycken dildos inkluderade, och slipper där med köpa till något extra. Den finns i två olika färger och de två olika dildosarna matchar färgen på harnesset. Den kan användas av både män och kvinnor och remmarna går att justera till ett maximalt midjemått på 152 cm.

Framtill på detta harness finns en liten fick, och där kan du placera en bulletvibrator som följer med. På så sätt får den som bär harnesset även lite extra stimulans, vilket brukar vara en riktigt härlig bonus. Dildosarna har två olika storlekar, en medium och en large. Skulle ni ändå vilja ha ännu fler, går det såklart att fästa även andra dildosar i o-ringen på detta harness.

Se pris här
Tantus Strap-on Bend Over Intermediate Kit

Vad är en strapon?

En strapon är en dildo eller vibrator som man vanligtvis sätter fast på höften, och kan använda för att penetrera sin partner utan att behöva hålla i dildon. Penetrering kan ske både av män och kvinnor, men det är vanligt att kvinnor bär en strapon för att penetrera en partner. En strapon går att använda både till vaginal- och analpenetrering.

Hur använder man en strapon?

Det allra vanligaste är att man använder en harness, alltså en slags selen som man sätter runt höften och låren. I den sätter man sedan fast en dildo, oftast med hjälp av en o-ring. Ju bredare remmarna på harnesset är desto bekvämare brukar den vara samt även sitta stabilt. Men det finns även andra typer av strapons. Till exempel finns det strapless strapon, där ena sidan placeras i kvinnans vagina och den andra längre sidan användes för att penetrera en man eller kvinna med. Det finns även ihåliga strapons, som en man kan trä över din penis. På så vis blir penisen större och fylligare när han ska penetrera sin partner.

Vilken strapon ska jag välja?

Det går inte att utse endast en strap on till den allra bästa, eftersom det som vanligt när det kommer till sexleksaker handlar om vad det är du är ute efter. Utbudet är som sagt stort och du kommer med största sannolikhet kunna hitta en strap-on som uppfyller dina behov.

Det som är bra att tänka på är att välja en strap-on som är bekväm att använda. Om remmarna på selen är väldigt smala till exempel är det lätt att de skär in i huden alternativ inte alls sitter stabilt, vilket kommer bli ett störningsmoment. Andra faktorer du behöver välja mellan är om den ska vara: vibrerande, gå att trä på en penis, använda med flera olika dildos och liknande.

Ge ett betyg