Sybian bäst i test 2024

En sexmaskin, ibland även kallad för Sybian är en otroligt kraftfull onanileksak för kvinnor. Det finns olika typer av sexmaskiner, men gemensamt är att den har en dildo som rör sig på ett sätt så att den ger penetrerande onani. Anledningen till att den ibland kallas för Sybian är för att det var namnet på varumärket som först blev kända med den här typen av sexleksak.

Just Sybian var en sexleksak som var utformad så att en kvinna kunde rida den, samtidigt som en dildo penetrerade vaginan. Idag kan sexmaskiner se ut på flera olika sätt och många kan även användas i olika positioner. Men just ordet sybian användas fortfarande ofta för den modellen av sexmaskin som är utformad för att ridas.

5 bästa sybian sexmaskiner

Varumärket Sybian finns inte längre tillgänglig att köpa i Sverige, men det finns flera andra varumärken som säljer det som ofta kallas för sybian sexmaskin. En sexmaskin kan se ut på flera olika sätt, men i det här testat har vi valt att titta på fem olika modeller som är utformade för att ridas – precis som en äkta Sybian var.

1.   You2Toys Rotating G- and P-spot machine – Bäst sybian sexmaskin

Bäst sexmaskin

Sexmaskinen Rotating G- & P-spot från You2Toys är utformad för att passa lika bra för kvinnor som för män som vill få penetrerande stimulans. Leksaken kommer med tre utbytbara dildos, som alla har lite olika form för att komma åt olika ställen. En av dildosarna är kraftigt böjd, vilket gör att den är allra bäst på att komma åt g-punkten hos kvinnor och p-punkten hos män. Du kan alltså använda den här sybian sexmaskinen både för vaginal- och för analpenetrering.

Det går även bra att använda sexmaskinen tillsammans med din egen favoritdildo du har hemma. Dildon placeras i hålet och där finns mekanism som gör att dildon snurrar och roterar medan du sitter på sadeln. Rörelsemönstret är snarare roterande än det klassiska upp- och ner, vilket ger så mycket mer stimulans och kommer åt alla de rätta punkterna.

För att styra sexmaskinen använder du den roterande knappen som finns på kortsidan.

Se pris här
bäst sexmaskin

2.   You2Toys – Sit and Love Vibration Chair – Bäst budget sexmaskin

Bäst sexmaskin

En sexmaskin är ofta en kostsam investering av sexleksak, och du får många gånger vara beredd på att lägga ut flera tusenlappar på en sybian. Men Sit and Love Vibrating Chair från You2Toys är en mycket prisvärd, och även smidig modell av en sexleksak. Sexmaskinen kostar runt 500-lappen och eftersom den är uppblåsbar är den smidig när du vill ha en sexmaskin som du enkelt kan lägga undan i garderoben när den inte används.

Mitt i den uppblåsbara kudden finns en vibrerande dildo som du kan ta en skön ridtur på. Trots att kudden är uppblåsbar klarar den av en vikt på 100 kg. Det är enkelt att styra vibrationerna medan sexmaskinen används tack vare fjärrkontrollen.

När du har njutit klart, tömmer du kudden på luft och kan sedan enkelt och smidigt lägga undan den i en låda eller liknande tills att det är dags att njuta igen.

Se pris här
bäst sexmaskin

3.   Diva Love Rider Sex Machine – Sexmaskin där du har kontroll

Bäst sexmaskin

Är du redo för en sexmaskin där du har full kontroll på all action? Då är Diva Love Rider Sex Machine något för dig. Det här är ingen ynklig liten sadel eller uppblåsbar kudde, utan det här är en bekväm stol – som kommer göra det skönare att slå sig ner en stund än vad det någonsin har varit tidigare. Och det bästa av allt – här är det du som har full kontroll.

Den här sexmaskinen drivs nämligen varmen på el eller på batteri, utan har en gunganordning som gör att när du rör på dig kommer den att penetrera dig. Du behöver alltså inte ställa in någon hastighet men en kontroll eller ett reglade, utan precis som när du har samlag på riktigt styrs hastigheten av hur snabbt du rör dig.

Sexmaskinen kommer med två tillbehör, en ribbad dildo och en analplugg. Den passar alltså precis lika bra till vaginal- som analpenetrering. Men den är också kompatibel med de flesta Vac-U-Lock-dildos. Stolen är mycket bekväm att sitta på och är enkel att använda. Sexmaskinen kommer färdigmonterad och du kan börja njuta av den direkt efter leverans om du så önskar.

Se pris här
bäst sexmaskin

4. Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways Sexmaskin – Lyxigaste sexmaskinen

Bäst sexmaskin

Känner du att du verkligen vill investera i en sexmaskin som är lyxigare än alla andra sexleksaker du har sett? Då bör du ta dig en titta på LoveBotz Saddla Deluxe 2 Way Sexmaskin. Det må vara så att sexmaskiner från varumärket Sybian inte längre är tillgängliga, men när det finns så här bra alternativ är det knappast något att hänga läpp för. När du sätter dig på den här sadeln kan du räkna med en riktigt härlig ridtur.

Något som verkligen är värt att uppmärksammas med leksaken är möjligheten att välja mellan penetrering eller klitorisstimulans. Förutom att det såklart finns en dildo som tillbehör kommer den också med ett klitoristillbehör, som stimulerar klitoris istället för att ge penetrering. Vill du ha både och? Inga problem, nedanför dildon finns nämligen en räfflad yta som kommer ett stimulera din klitoris samtidigt som du rider.

Sexmaskinen tillhör den högre prisklassen, men är helt klart värd sina pengar. Du kopplar den till ett eluttag och slipper oroa dig över batterier som tar slut. Rid och njut tills du inte står ut längre!

Se pris här
bäst sexmaskin

5. You2Toys bärbar sexmaskin – Smidigaste sexmaskinen

Bäst sexmaskin

Den här sexmaskinen är förvisso ganska långt ifrån en Sybian, men är ändå ett perfekt alternativ när du letar efter en sexmaskin som är enkel att ta med sig. You2Toys bärbara sexmaskin är en smidig dildo som ger ifrån sig en stötande rörelse. Maskinen är uppladdningsbar och behöver alltså inte vara kopplad till ett eluttag, vilket ger dig maximal flexibilitet.

På botten finns en sugpropp som gör att den går att fästa på alla släta ytor. Du kan alltså fortfarande rida den här sexmaskinen även om den inte har en sadel eller kudde. Men du kan också fästa den mot en vägg och välja att bli penetrerad bakifrån exempelvis. Den har tre olika stötlägen och 20 olika vibrationshastigheter. Du styr den genom knappar på själva staven, men för att inte råka komma ut dem under användning finns det ett låsläge.

Se pris här
bäst sexmaskin

Vad är en sybian sexmaskin?

En sybian sexmaskin är en sexleksak som traditionell har använts mest av kvinnor, men kan användas både av män och kvinnor samt av par. En sexmaskin är helt enkelt en maskin med en dildo som utför någon form av penetrerande rörelse. De modellerna som kallas för Sybian, från varumärket med samma namn, är ofta utformade som en slags sadel eller kudde med en dildo som går att rida.

Den kan användas för vaginal penetrering, men även för anal penetrering. En del modeller har till och med buttplugs eller dildos som är anpassade just för anala lekar. Därför passar den för båda könen, men kan också vara ett kul tillskott för ett par som vill ha en extra penis men vill inte behöva ta in en tredje personer i sovrummet.

Vad ska jag tänka på när jag vill köpa en sexmaskin?

Den traditionella sybian modellen är alltså utformad för att ridas. Men idag finns det flera andra sexmaskiner. En av faktorerna du bör fundera på är därför vilka ställningar du vill kunna använda den till? Är det just rida du är ute efter är en sybian ett perfekt val, men vill du exempelvis kunna stå på knä och bli pentrerad finns det bättre modeller för det.

Det du också bör titta på är vilken slags dildo som tillhör maskinen. Är det en modell som passar dig? En del sexmaskiner ger dig möjligheten att fästa vilken dildo du vill medan andra endast går att använda med de som tillhör just den.

Eftersom en sexmaskin ofta är ett dyrt inköp är det bra att fundera på vad du vill ha, samt läsa på om de olika produkterna. Vill du att den ska drivas på batteri eller el? Penetrering eller rotation? Fjärrkontroll eller knappar? Det är frågor du bör ställa dig.

Ge ett betyg