Billiga sexleksaker 2024

Utbudet av sexleksaker är näst intill oändligt och det finns produkter i alla prisklasser. Dyrare sexleksaker behöver absolut inte vara bättre än billiga sexleksaker. Du kommer att kunna få precis lika härlig stimulans av en billig sexleksak. De dyrare produkterna är många gånger dyrare för att det är ett från ett varumärke som lyckats marknadsföra sig som lyxiga eller för att de har en mycket exklusiv design.

Många av de billigaste sexleksakerna är precis lika bra som de i en dyrare prisklass. Du kommer att kunna hitta många billiga sexleksaker online som kan ge dig riktigt sköna stunder. Vi har tittar närmare på några av de mest prisvärda vuxenleksakerna på marknaden. I slutet av artikeln kommer vi även att ge dig våra allra bäst tips på hur du hittar billiga sexleksaker.

Top 9 bästa billiga sexleksaker 2024

1.   Glossy Kurt Bulletvibrator – 99 SEK

Bäst billiga sexleksaker

Här får du en mycket funktionell och flexibel vibrator för strax under hundralappen. Glossy Kurt Bulletvibrator har fyra olika huvuden du kan använda som alla ger en annorlunda känsla mot din klitoris. Det här är en relativt liten och smidig vibrator som du kan använda både på egen hand och under ett samlag för att enklare få orgasm. Den är enkel att använda och du startar den genom att vrida den till on. Vibratorn drivs med ett stycken AA-batteri. Alla huvuden till vibratorn är tillverkade av silikon och är mjuka och snälla mot huden.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker
Bäst billiga sexleksaker

Om du vill få en G-punktsorgasm är den här billiga G-punktsstaven ett bra val. Baseks Desire G-punktsvibrator är en böjd vibratorstav som kommer åt och stimulerar din G-punkt med härliga vibrationer. Den har steglös inställning i vibrationshastigheten och du ställer enkelt in hur intensivt du vill att den ska vibrera med ratten längst ner på staven. Precis som med så många andra billiga sexleksaker drivs den här med ett AA-batteri. Något som kan vara en riktig fördel eftersom du enkelt kan byta batteriet om det tar slut, och du slipper vänta på att den ska laddas upp.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker
Bäst billiga sexleksaker

Satisfyer Pro 2 Next Generation är kanske inte den billigaste sexleksaken du kommer att hitta på marknaden. Men för bara några hundralappar får du en riktigt härlig lufttrycksvibrator som i princip utlovar orgasm varje gång du använder den. Det finns en anledning till att lufttrycksvibratorer har tagit världen med storm och att just den här modellen faktiskt är en av de mest sålda. Satisfyer är ett varumärke som är kända för att tillverka riktigt bra sexleksaker till ett billigt pris. Satisfyer Pro 2 Next Generation är snygg, skön att använda och fungerar riktigt bra. Den har med andra ord allt vad du behöver.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker

4. Tenga runkägg – 99 SEK

Bäst billiga sexleksaker

Självklart finns det billiga sexleksaker även för män. Den vanligaste sexleksaken för män att använda på egen hand är en masturbator, något som ofta kan vara dyrt. Ett Tengaägg är ett så kallat runkägg, som är en billig sexleksak män kan använda när de vill onanera. Ett Tengaägg ser ut som ett vanligt ägg, och inuti finns ett ägg i stretchigt silikon som du trär över din penis när du ska onanera. Det finns olika ägg och alla har de olika strukturer på insidan. De är förvisso egentligen till för engångsbruk, men går alldeles utmärkt att tvätta ur och använda flera gånger. Köp gärna ett flerpack direkt för att få ännu bättre pris per ägg.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker
Bäst billiga sexleksaker

Sinful vibrerande penisring är en billig sexleksak som ger njutning åt både henne och honom. Så för cirka 200 kronor kommer både du och din partner att kunna njuta av ännu bättre sex. En penisring träs på den erigerade penisen och ger ett hårdare stånd samt att du som man kan hålla ut längre. Ni kommer alltså att kunna njuta ännu längre av ett penetrerande samlag. Den här billiga penisringen från Sinful är dessutom vibrerande, vilket gör att den kommer åt kvinnans klitoris och ger henne extra stimulans. Den drivs med tre stycken LR41-batterier och batterier ingår i priset. Enkel att använda med endast en av- och påknapp.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker
Bäst billiga sexleksaker

Alla sexleksaker behöver förstås inte vara vibrerande och avancerade. Även en härlig klassiker som en realistisk dildo kan ge mycket njutning. Dr. Skin realistisk dildo är en billig dildo som passar när du söker något som ser ut som den äkta varan. Den har ett ollon, ådror och går att böja åt alla håll. Den har en sugpropp längst ner vilket gör att den passar bra att använda som strap-on tillsammans med ett harness. Men går också att sätta fast exempelvis på duschen eller på en stol. Den är 15 cm lång och tillverkad av PVC som är ett skönt material och som också är enkel att rengöra med tvål och vatten.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker
Bäst billiga sexleksaker

Även det här är en sexleksak som både du och sin partner kommer att njuta av. Satisfyer Double Classic är en parvibrator, eller samlagsvibrator som det även kallas för. Det innebär att den kan vara placerad i vaginan samtidigt som ni har penetrerande samlag. Ena delen av vibratorn kommer att stimulera klitoris, medan den andra delen ligger inne i vaginan och ger vibrationer både på penisen och på de inre slidväggarna och hos vissa även G-punkten. Den här helt vattentät och kan avändas i exempelvis duschen. Det finns sju rörelsemönster och tre olika hastigheter. Här får ni väldigt mycket vibrator för pengarna.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker
Bäst billiga sexleksaker

Appstyrda sexleksaker är något som verkligen har blivit populärt på sistone. Tyvärr är de ofta mycket kostsamma och det är inte ovanligt att de kostar upp emot en tusenlapp. Men det finns faktiskt även relativt billiga appstyrda sexleksaker och Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator är ett bra exempel på det. Återigen är det en sexleksak från Satisfyer, vilket visar på att de har bra och billiga sexleksaker. Här får du en härlig rabbitvibrator som ger stimulans både åt G-punkten och klitoris samtidigt. Trots att den är billig kompromissar den inte med kvaliteten och det är en riktigt bra rabbit!

Se pris här
bäst billiga sexleksaker

9. Cheeky Buttplug – 119 SEK

Bäst billiga sexleksaker

En buttplug är en sexleksak både män och kvinnor kan njuta av. Cheeky Buttplug är en härlig analplugg på 10 cm som passar såväl nybörjare som dig som är mer van vid anal penetrering. Den har ett lågt pris, men levererar mycket anal njutning med sin härligt kurviga form.

Buttplugen är tillverkad av silikon som gör den mjuk och skön samtidigt som den är hudvänlig och mycket enkel att rengöra. Använd buttplugen som förberedelse till analsex eller som extra stimulans under ett vaginalt samlag, eller helt enkelt för att det är skönt att ha något instoppat där bak.

Se pris här
bäst billiga sexleksaker

Så hittar du billiga sexleksaker

Billiga sexleksaker är ofta precis lika bra som dyrare sexleksaker. Det som skiljer sig åt kan vara om de kommer från ett känt varumärke, inte lika exklusive design, hur många vibrationshastigheter som finns och om den är uppladdningsbar eller drivs på engångsbatterier. Om du är ute efter exempelvis en klitorisvibrator kan du hos de allra flesta onlinebutiker gå in på den kategorin och sedan sortera produkter efter pris. Du kommer då att få de billigaste sexleksakerna i den kategorin högst upp i listan.

Köp sexleksak på REA

Vill du ändå satsa på någon av de lite mer välkända och exklusiva varumärkena när det kommer till sexleksaker kan du istället leta efter en sexleksak på REA. De flesta butiker har REA några gånger om året, och du kan du göra riktigt bra fynd om du har tur. Det är därför bra att hålla ögonen öppna och regelbundet titta in hos butikerna. Du kan även välja att prenumerera på deras nyhetsbrev för att aldrig missa en REA.

Outlet för sexleksak

En annan metod för att hitta billiga sexleksaker är att kolla om onlinebutiken har ett outlet, vilket de flest här. Köp billiga sexleksaker i outlet om du inte har ett stort behov av att alltid ha den senaste och nyaste modellen. I ett outlet är det inga fel på produkten, utan oftast handlar det om att det är en utgående modell som behöver säljas ut för att göra plats i lagret för en nyare variant.

Att tänka på när du köper billiga sexleksaker

Även om de flesta billiga sexleksakerna är bra produkter finns det såklart undantag. Och det finns också en anledning till varför de är billigare än många andra. Det betyder inte att du inte kommer att kunna få njutning eller ha det skönt med dem. Men du behöver fundera på vad du är beredd på att kompromissa med. Kanske känner du till exempel att utseendet inte är så viktigt, eftersom du ska njuta av den med känseln inte med ögonen? Eller spelar det ingen roll för dig att vibratorn drivs med vanliga batterier istället för att vara uppladdningsbar?

Du kan gärna läsa kundrecensioner om en produkt innan du väljer att köpa den. En sexleksak kan vara billig, men om du inte kommer använda den blir den ändå inte prisvärd. Alla de nio sexleksakerna vi har tipsat om i den här artikeln är riktigt bra och du kan med fördel välja någon av dem. Ibland kan det vara värt att lägga ut någon hundralapp extra för att få precis det du vill, medan det andra gånger går lika bra med den billigaste sexleksaken.

Betygsätt inlägget