Bästa penisringen 2024

I denna bäst i test artikel kan du läsa om hur du använder en penisring och om några olika modeller som kan vara värda att pröva. Vet du redan vilket material och penisring funktion du vill ha eller är du helt nybörjare? Vi har samlat ihop några av de bästa och mest populära penisringarna i olika varianter, som passar både nybörjare och mer erfarna. Läs vidare för att hitta bäst penisring för dig.

En penisring stramar åt runt penisen så blodet kan flöda dit men inte lika mycket därifrån. Det gör den större och fylligare. Det gör även stimulansen mer intensiv samtidigt som utlösningen fördröjs och erektionstiden blir längre. Det kan vara till fördel om du känner att du har problem med att du kommer för tidigt, om du vill göra de egna stunderna mer spännande eller om du vill ha en mer njutningsfull stund med en partner. Det finns även penisring med vibrator som är utformad för att samtidigt stimulera tjejens klitoris. Då behöver man inte hålla i en vibrator med händerna och det är inte heller någon apparat som är i vägen för närhet. Som du förstår finns det många varianter, nedan hittar du vårt urval av bäst penisringar 2024!

Penisring bäst i test 2024

1. TENGA SVR – Vibrerande Penisring

En vibrerande penisring är gjord för både honom och henne. Ringen ger en fylligare erektion och den 5,2 cm långa vibratorn kommer åt klitoris med kraftiga vibrationer och hjälper henne att nå klimax.

Ringen har en platt design som sitter bra på plats runt roten och silikonen är töjbar för att passa olika storlekar men har en grundstorlek på 3,2 cm. Den vibrerande penisringen är vattentät för att kunna användas i dusch och bad och är även uppladdningsbar. Vibratorn har 5 hastigheter och två olika mönster. 

Se pris här

2. Sinful Premium x3 – Penisring i silikon

Den platta och bredare designen gör att de sitter på plats bra utan att rulla eller glida åt något håll. De är gjorda i silkeslent silikon och är bekväma att ta både på och av. Ringarna finns i tre olika storlekar; 3,8 cm, 4,3 cm och 4,8 cm.

Du kan välja vilken storlek som passar dig bäst eller använda alla tre samtidigt, en runt basen, en runt pungen och en bakom pungen, eller experimentera fram placeringar som passar dig. Penisringarna är flexibla i ett stretchigt material som gör dem bekväma och enkla att använda och passar även nybörjare.

+ 3 olika storlekar
+ Stretchigt material
+ Bred design

Se pris här

+ 3 olika storlekar
+ Stretchigt material
+ Bred design

3. Anal Fantasy Elite – Penisring med prostatastimulator

En penisring som sitter ihop med en prostatastimulator. Med en långvarigare erektion och vibrationer som stimulerar och trycker mot din prostata, kan du uppleva orgasmer på en ny nivå. Den är gjord i silkeslen och flexibel silikon, vilket gör penisringen töjbar och prostatastaven böjbar, samtidigt som den har en fast form för att ge dig bra njutning.

Prostatastaven kan föras in 8,9 cm och diametern är som bredast 3,4 cm. Penisringens diameter är 4,3 cm. Välj mellan 10 olika vibrationer. Stimulatorn är vattentät och uppladdningsbar. 

+ Dubbel funktion för honom
+ 10 olika vibrationer
+ Vattentät

Se pris här

+ Dubbel funktion för honom
+ 10 olika vibrationer
+ Vattentät

4. Malesation – Penisring i metall

En mycket stilren penisring i glänsande metall. Den har en tyngd i sig som känns härlig. Ringen är inte stretchig och stramar åt på ett bra sätt för den som är van. Du kan kyla ner eller värma upp den för att göra det spännande.

Ta på och av den med hjälp av glidmedel i slakt tillstånd, men var mycket noga med att den är rätt storlek först. Metall har fördelen att det är lätt att rengöra och den här penisringen är även rostfri och fri från nickel. Välj mellan en diameter på 3,8 cm, 4,3 cm eller 4,8 cm. 

+ Välj mellan 3 olika storlekar
+ Stilfull och hållbar
+ Kan värmas och kylas

Se pris här

+ Välj mellan 3 olika storlekar
+ Stilfull och hållbar
+ Kan värmas och kylas

5. Spartacus 6 Snap – Penisring i läder

Denna penisring är gjord i en läderdesign med 6 st tryckknappar. Knapparna gör den lätt att sätta på och ta av och placera var du vill på penis. Du kan justera den så att den sitter tajtare eller lösare och anpassa den till penisar med en diameter mellan 2,5 cm till 9,5 cm.

Läderbandet är 1,2 cm brett. Det svarta lädret och de silvriga metallknapparna pryder ditt kön på ett kinky sätt. Penisringen sätts bäst på innan penisen är helt styv, men på grund av de enkla knapparna kan du pröva dig fram till vad du föredrar.

+ Enkel att ta på och av
+ Passar många olika storlekar
+ Kinky look

Se pris här

+ Enkel att ta på och av
+ Passar många olika storlekar
+ Kinky look

6. Mr. Membr Lasso Set – Justerabara penisringar

Dessa penis ringar kommer i två olika varianter. Båda är justerbara för att passa dig perfekt, men den ena har två öglor så att du kan snöra av både runt penisen och pungen. Med slide-to-fit tryckknappar kan du justera storleken och enkelt få på och av den, vilket även passar bra för nybörjare.

Lassona är gjorda i silikon som känns mjukt och behagligt mot huden. Det enkla lassot är 15 cm långt och det dubbla lassot är 24 cm långt. Sätt dem en aning tajt runt penisen utan att det känns obehagligt. Gör det ont tar du av dig dem.

+ Justerbara
+ Enkla att ta av och på
+ Två olika modeller

Se pris här

+ Justerbara
+ Enkla att ta av och på
+ Två olika modeller

7. Mr. Membr Set– Penisringar för nybörjare

Detta set med penisringar passar bra för dig som inte har provat en penisring tidigare. De är gjorda i silikon och är töjbara som gör de mer behagliga att sätta på, använda och ta av. Ringarna är tunna nog att kunna klippas av om så skulle behövas.

Med de 3 olika storlekarna på 2,7 cm, 3,4 cm och 4 cm i diameter kan du pröva dig fram och få en bättre uppfattning om vilken storlek som skulle sitta bra på dig, sedan när du ska fortsätta att leta dig runt i penisringsvärlden för att hitta den bästa penisringen. De 3 olika penisringarna kan även bäras samtidigt på olika ställen kring penis.

+ 3 olika storlekar
+ Töjbara
+ Kan klippas av

Se pris här

+ 3 olika storlekar
+ Töjbara
+ Kan klippas av

Så använder du en penisring

Det kan krävas ganska många försök att få på penisringen på rätt sätt, så ge inte upp första gången du prövar. När du ska föra på den börjar du med att värma upp lite så att penisen blir halvt upprätt. En fullt erigerad penis är svår att trä en penisring över, då ringen kommer att vara något smalare. Om penisen fortfarande är slapp kan det vara svårt att få upp den då ringen minskar blodtillförseln. Dra ringen över ollonet till önskad position, vilket kan vara bakom ollonet, vid basen av penis eller bakom testiklarna. Om du vill bära penisringen bakom testiklarna skjuter du ringen till basen och sedan för du igenom en testikel i taget. En justerbar penisring kan vara enklare att att använda till bakom testiklarna.

Hur ska den sitta?

Den ska sitta en aning tajt men inte göra ont eller kännas obehaglig. Du kan sätta den bakom ollonet, vid roten eller bakom testiklarna. Det finns olika stretchiga material som silikon, gummi och latex, som passar för nybörjare då de ger med sig lite om man inte har valt exakt rätt storlek eller är ovan med att ha något som sitter åt. Det skulle även gå att klippa av dem i nödfall. De som är mer erfarna av penisringar brukar föredra metall eller läder. Läder har fördelen att det är justerbart. Metall är lätt att rengöra och kommer inte ge med sig alls, så det är mycket viktigt att den är rätt storlek. Mät omkretsen runt din erigerade penis och räkna ut diametern. Penisringen ska ha en diameter som är 3 – 5 mm mindre än din penis. Om du ska ha penisringen bakom testiklarna drar du inte av några millimeter.

Hur får man av den?

Var försiktig när du tar bort penisringen. Om du precis haft en orgasm bör du vänta lite så att penisen blir mindre känslig och lite slappare. Om penisringen är gjord i stretchigt material kan du nypa tag i sidorna och dra isär den lite för att lättare föra av den. Pubishår kan fastna i ringen och för att inte smärtsamt dra av dem kan du använda lite glidmedel. Stretchiga penisringar går även att klippa av om det skulle behövas, men är det en dyr penisring i rätt storlek som du vill använda flera gånger lär det vara värt att försöka en stund till med att få av den. En penisring i metall eller annat fast material förs av med mycket glidmedel när penisen är helt slapp. Kan du inte få ner erektionen kan du pröva att kyla den med kallt vatten eller is som gör att vävnaden drar ihop sig och gör penisen mindre. Sitter penisringen för tajt så att du verkligen inte kan få av den och det gör ont ska du kontakta akut läkarvård för att inte skada penisen. En penisring i rätt storlek ska inte vara så pass svår att få av.

Finns det några faror med att använda penisringar?

Generellt är penisringar ofarliga och utan bieffekter. Viktigt att tänka på är att inte ha på sig den mer än 30 minuter och att den inte sitter för tajt. Var noggrann när du mäter din omkrets och börja med en tunn stretchig ring som är lätt att klippa av. När du vet vilken ringstorlek som sitter bekvämt på dig kan du pröva andra modeller. Om penisringen sitter obekvämt eller gör ont redan när du trär på den ska du genast ta av den. Faran i att ha en för tajt penisring eller ha den på för länge är att penisen inte får tillräckligt mycket blodtillförsel med nytt syre vilket förstör vävnaden. Se också till att rengöra penisringen korrekt för att inte sprida bakterier. Läs på noga innan så att du är säker på att du använder penisringen på rätt sätt.

Fler frågor & svar om penisringar

Vad är en penisring?

Penisringar finns i olika material, såsom silikon, gummi, latex, glas mm. Det finns även pensiring i metall, trä och läder. De är gjorda för att sättas runt penisen och användas under sex, med eller utan partner. Det finns de kukringar som vibrerar för att ge extra stimulans åt både honom och henne. Andra namn för penisring är  erektionsring, kukring och potensring.

Vad gör en penisring?

En penisring stramar åt runt penisen så att blod kan flöda dit men lite långsammare där ifrån. Det gör att blodet samlas i penisen så att den ser större ut och känns fylligare. Penisringen ger en mer intensiv stimulans samtidigt som den förlänger reaktionstiden för mannen och fördröjer hans utlösning.

Hur använder man penisring?

När du ska använda penisring trär du på den runt penis när den är halvt upprätt. Du kan sätta den strax bakom ollonet, vid basen av penis eller bakom testiklarna. Om du kommer bära den endast runt penis ska penisringen vara 3 – 5 mm mindre än diametern då din penis är erigerad. Om du vill bära ringen bakom testiklarna ska du inte dra av några millimeter, för på den genom att dra igenom en testikel i taget. När du fått på din penis ring sitter den där den ska utan att du behöver hålla i den, så länge den är i rätt storlek.

Vem kan använda en penisring?

Personer med en penis kan ha nytta av en penisring, själv eller med partner, oavsett kön. Framförallt de som vill ha en längre erektionstid eller en tillfälligt fylligare penis bör pröva en penisring. Har du en erektil dysfunktion kan du pröva en penisring tillsammans med en penispump istället för ett potenshöjande läkemedel. Penispumpen hjälper till att få blod till penisen och penisringen hindrar en del av blodet från att försvinna. När penisen är upprest tar du bort pumpen men behåller ringen och därefter är du redo för samlag. Penisringen hjälper dig att inte bli slapp under akten.

Ge ett betyg