Dildo bäst i test – Hitta bästa dildon 2024

Vi har fått en stor låda dildos hemskickade till oss – Därför är det dags att presentera vårt stora test av dildos 2024!
I detta dildo test går vi igenom hela 24 st olika dildos i 11 olika kategorier så att du ska hitta bästa dildo för just dig. Vi har testat dildos själva, läst andras test av dildos och läst mängder av recensioner för att sammanställa denna artikel, allt för att du lätt ska kunna få en överblick över de mest populära modellerna på marknaden. 

dildo bäst i test

1. SwedeCock Thor – Realistisk dildo med sugpropp

SwedeCock Dildo Thor är en högkvalitativ produkt med en imponerande naturtrogen känsla och mångsidig användning, perfekt för par och personer som söker en realistisk sexleksak. Dildon är tillverkad av silkeslent silikon i dual-density, erbjuder den en fast inuti med ett mjukt och hudliknande silikonlager på utsidan något som ger en mycket autentisk känsla

Dildon är böjbar, men behåller tillräcklig styvhet för att ge optimal stimulans under hela användningen. Dess kraftfulla sugpropp i basen möjliggör säker fästning på många plana ytor och gör den också kompatibel med många strap-on selar.

Dildon bör användas med ett vattenbaserat glidmedel för att förbättra känslan, undvik dock silikon- och oljebaserade glidmedel då det kan skada på det naturtrogna materialet.

Fördelar: Mycket realistisk, Prisvärd, Har sugpropp.
Nackdelar: Ganska mjuk, bör ej användas med silikon/oljebaserat glidmedel

Se pris här
Se pris här

2. Faultless – Stor genomskinlig dildo med sugpropp

Wow, Faultless Dildo är verkligen en ståtlig sexleksak. Den har en fantastisk design med genomskinligt jellymaterial och tydlig ådring som ger den en attraktiv look. Ollonet är väldefinierat och ger extra stimulans. Den kombinerar perfekt flexibilitet med stadighet, vilket gör upplevelsen både skön och funktionell. Det är lätt att anpassa den efter behov, och den går in smidigt.

Sugproppen är ett genialiskt tillägg. Den gör det möjligt att använda dildon handsfree på så många ytor – från duschväggar till kylskåp. Det ger verkligen en ny dimension till leken och har dessutom en pung som gör den användbar för anal stimulans. Dock ska man vara medveten om att detta är en ordentlig pjäs, så detta passar främst för de som letar efter en stor dildo.

Fördelar: Flexibel men stadig, sugpropp, går att använda med strap on harness.
Nackdelar: Det finns en kant vid ollonet som är lite hård (kan varit ett produktionsfel på produkten vi fick hemskickad)

Se pris här
Se pris här

3. Laid D.1 Silikon – Bäst G-punktsdildo utan utan vibrator

bäst G-punktsdildo

En stilfull dildo i hög kvalitet, med ergonomisk form och gjord för att komma åt g-punkten. Den är smalare i mitten där den också är lite böjlig, med bredare och fastare ändar.

Ytan är mjuk och len i silikon och kan användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för att göra det ännu skönare. Laid D.1 är en mycket omtyckt produkt med dess asymmetriska design.

Se pris här
bäst G-punktsdildo
Se pris här

4. Amaysin Curvy – Bäst rabbitdildo

bäst rabbitvibrator

Denna rabbitvibrator från Amaysin stimulerar både dina inre punkter och din klitoris. Med en stilren, böjd form i lila, mjukt silikon, blir den trevlig att titta på, använda och hålla i. Den bit som kan föras in är 11 cm och diametern är 3,3 cm.

Denna vibrator har 10 olika vibrationsmönster så att du ska kunna välja vad som passar dig. Använd ett vattenbaserat glidmedel för att göra den smidigare. Rabbitdildon är vattentät för att du ska kunna använda den i badet eller duschen.

Se pris här
bäst rabbitvibrator
Se pris här

5. Big Boss – Bäst stor vibrerande dildo

bäst stor vibrerande dildo

Big Boss är en stor dildo för dig som gillar en lite mer fyllig känsla. Den är gjord i en stilren silikon design och ger ifrån sig kraftiga vibrationer. Handtaget i ena änden är ergonomiskt utformad som man får ett bra grepp om.

På handtaget sitter även knapparna som du kan använda för att byta mellan 12 olika vibrationer, aktivera KeyLock-funktionen och för att loopa vibrationsinställningen. Vibratorn kan användas under vatten och med vattenbaserat glidmedel.

Se pris här
bäst stor vibrerande dildo
Se pris här

6. Rocks Off Chiamo – Dildovibrator

vibrerande dildo

Rocks Off Chiamo Dildivibrator har en enkel men mycket snygg design. Den har ett rakt skaft i sammetslen silikon och en glänsande botten med en knapp på.

Chiamo har 10 st olika kraftfulla vibrationsinställningar och är vattentät för att kunna njutas av i badet. Njut av vibratorn både invändigt med det 16 cm långa skaftet och utvändigt med den tillspetsade toppen.

Se pris här
vibrerande dildo
Se pris här

7. Icicles no 29  – Bäst glasdildo

bäst Glasdildo

Icicles no 29 är en elegant glasdildo i blå design. Den har en slank form med ett bredare huvud och är 19 cm lång. Den är en aning böjd för att komma åt rätt punkter och har en räfflad men len yta.

Att den är gjord i glas gör att du kan använda vilket glidmedel du vill och du kan även rengöra den hur du vill, till och med i diskmaskinen. Pröva gärna att kyla ner den eller värma upp den för att göra det mer varierat.

Se pris här
bäst Glasdildo
Se pris här
Glasdildo

Med denna dildon kan du välja mellan båda ändarna, vilket ger den fler funktioner och variationsmöjligheter. Den ena änden har en mer realistisk form och den andra änden har dubbla ollon som ger en fylligare känsla.

Glasstaven har en böjd form och små bulor på ena sidan som ger starkare känsla. Den går att kylas ner eller värmas upp för att variera njutningen.

Se pris här
Glasdildo
Se pris här

9. Bad Kitty Silikon Dubbel – Bäst dubbeldildo

bäst dubbeldildo

Använd denna dubbeldildo mellan två personer för att få en gemensam och fantasifull njutning. Du kan också ha den för dig själv genom att böja på den och använda vaginalt och analt.

Dildon är olika stor i de olika ändarna, ena ollonet har en diameter på 4 cm och det andra på 3,5 cm. Den är gjord i len silikon med texturerad yta i form av ådror. Bad Kitty dubbeldildo är här för att uppfylla era fantasier.

Se pris här
bäst dubbeldildo
Se pris här
dubbeldildo

Power Stud stimulerar dig både vaginalt och analt samtidigt. Dessutom kan den vibrera, välj mella 3 olika inställningar. Vibratorn består av en mindre och en större dildo som sitter ihop för att du enkelt ska kunna använda den till dubbel stimulering.

Den är även tillräckligt flexibel för att vika undan ena dildon och bara använda den andra, ifall du skulle känna för det. Dildon är vattentät för att kunna njutas av i badkaret och drivs av batterier.

Se pris här
dubbeldildo
Se pris här

11. Njoy Pure Wand – G och P-Punktsstimulator

metalldildo

Njoy Pure Wand är gjord för att stimulera kvinnans G-punkt och/eller mannens prostata. Det är en exklusiv design i spegelblankt rostfritt stål och levereras i en lyxig ask.

Den polerade ytan är lätt att rengöra vilket gör att den håller sig fräsch länge och är långlivad. Wanden kan användas med ett silikonbaserat glidmedel för att göra den ännu lenare. Den har två stycken ändar i olika storlekar och är totalt 20 cm lång.

Se pris här
metalldildo
Se pris här

12. Sinful Slender Silikon Small – Bra liten dildo

liten dildo

Sinful Slender i storlek small är lämplig som dildo att börja med, antingen vaginalt eller analt. Botten på dildon fungerar både som ett stopp och som sugpropp, så att du kan använda dina händer till annat.

Den passar även att använda som en strap-on tillsammans med ett harness. Dildon är tillverkad i silikon och är totalt 12,5 cm lång. När du sedan vant dig med den här kan du pröva större storlekar.

Se pris här
liten dildo
Se pris här
dildo set

För dig som har vaginism kan det här setet tillsammans med en vibrator verkligen hjälpa dig. Den är också perfekt om du vill öva upp dig på att föra in saker analt.

Setet innehåller 5 st dilatorer som ökar i storlek, från ett finger till liten dildo. De är gjorda i mjuk silikon med en ring i änden som du får bra grepp om och är viktig att hålla i för att inte åka in i analen. Längderna varierar från 7,5 cm till 14 cm.

Se pris här
dildo set
Se pris här

14. King Cock Chubby 23 cm – Stor dildo

tjock dildo

Om du tycker att större är bättre kanske du vågar prova dig på denna mycket fylliga dildon. Den har en bekväm längd på 23 cm men med en diameter på 7,6 cm som kommer trycka på på dina njutningspunkter.

Bortsett från storleken är det en väldigt naturtrogen dildo med en yta av Fanta Flesh PVC och ollon, ådror och testiklar. Sugproppen kan användas för att hitta nya ställningar eller för att fästas i ett harness.

Se pris här
tjock dildo

Håll för detaljerad vy

Se pris här
stor dildo

En stor, realistisk dildo med tydligt ollon, ådror och testiklar, gjord för att stimulera dig vaginalt eller analt. Den är stabil med en mjuk yta och en aning böjd för att träffa rätt punkter.

I botten finns en stor sugpropp för att du ska kunna använda den utan händer. Dildon har en proportionell form men i de större slagen för dig som tycker att storleken spelar roll. Den är gjord i färgglad silikon och har en diameter på 4,5 cm.

Se pris här
stor dildo

Håll för detaljerad vy

Se pris här
G-punkt rabbitvibrator

16. FSoG Greedy Girl – G-punkts Rabbitvibrator

Greedy Girl stimulerar både din klitoris och G-punkt samtidigt med vibrationer. Den har ett kraftigt, böjt skaft och en klitoriskanin som du separat kan välja vibrationsinställningar för.

Det du kan välja mellan är 3 vibrationshastigheter och 9 olika mönster. Ytan är gjord i silikon och kan därför användas med vattenbaserat glidmedel. Den är även vattentät för att du ska kunna njuta av den på flera platser i huset.

Se pris här
G-punkt rabbitvibrator
Se pris här

17. Willie City Luxe Realistisk 23 cm – Bäst sugproppsdildo

bäst sugproppsdildo

Denna silikondildo har ett realistiskt utseende med ett tydligt ollon, ådror och testiklar. Den är gjord i lent, mjukt silikon som om du vill kan användas med vattenbaserat glidmedel.

I botten av dildon finns en stark sugpropp som du kan fästa på en jämn yta för att använda dina händer till andra erogena områden. Sugproppens form gör även att den kan fästas i ett harness och användas som strap-on.

Se pris här
bäst sugproppsdildo

Håll för detaljerad vy

Se pris här

18. Baseks Jellies Large – Dildo med Sugpropp

dildo med sugpropp

Baseks dildo är tillverkad i ett mjukt jellymaterial med en lila, färgglad färg. Den har en realistisk yta med räfflor och knottror och ett markerat ollon. Dildon är 19 cm, både fast och flexibel och kan användas både vaginalt och analt.

Du kan fästa den på jämna ytor med hjälp av sugproppen längst ner och ha dina händer fria till annat. Dildon kan användas med vattenbaserat glidmedel och även i ett harness.

Se pris här
dildo med sugpropp

Håll för detaljerad vy

Se pris här

19. Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts – Bäst stendildo

dildo i sten

En dildo i sten känns mycket lyxig och för dig som öppensinnad för kristallenergier är det här den bästa dildon i rosenkvarts. Den har en böjd design för att stimulera g-punkten och har en stabil tyngd som ligger bekvämt i handen.

Stenen har ett lugn som hjälper dig med din sensuella kraft. Den kan användas kall eller varm precis som glas och du kan låta den värmas i solen för att låta solens energi sprida sig inom dig.

Se pris här
dildo i sten
Se pris här

20. Laid D.2 Stone – G-punktsdildo i Sten

G-punktsdildo i sten

Laid D.2 är handtillverkad av Absolut Svart Granit. Den har en slät yta och en böjd form som ger en mer intensiv stimulans. Stenen kan precis som glas värmas upp eller kylas ner.

Ändarna på dildon har olika former, en som kan användas som vanlig dildo och en som är gjord för g-punkten. Den är totalt 20 cm lång och har en diameter på 3,5 cm samt väger 400 g.

Se pris här
G-punktsdildo i sten
Se pris här

21. Fun Factory ShareVibe – Bäst Strap-on dildo

strap on dildo

ShareVibe kan användas mellan kvinna/kvinna eller kvinna/man, som en strap-on som fästs i vaginan istället för i ett harness. Kvinnan för då upp den lilla, breda dildon i vaginan och använder den andra delen av dildon till att penetrera sin partner.

Det ger njutning till båda två utan att behöva använda händer. Dildon har en inbyggd vibrator där du kan välja mellan 5 olika vibrationsprogram.

Se pris här
strap on dildo
Se pris här
dildo strapon

Ett harness i feminin färg och form med en hyfsat stor dildo som också kan bytas ut till andra dildos eller analplug. Dildon fästs i ett O-ringsystem och är designad för att dildos inte ska tyngas ner.

3 st O-ringar medföljer i storlekarna 3,2 cm, 4,4 cm och 5 cm för att du ska kunna växla mellan dildos i olika storlekar och använda den skönaste dildon för dig.  Harnesset är gjort i kvalitetsnylån i rosa eller lila färg och har en snygg sele som gå över axlarna och brösten.

Se pris här
dildo strapon
Se pris här

23. Fun Factory The Boss Dildo – Bäst analdildo

bäst analdildo

En fyllig dildo i den större storleken, för dig som är van och vill bli stimulerad analt eller vaginalt. Den har en böj för att träffa rätt punkter och ett markerat ollon.

Längst ner finns ett stopp för att kunna användas säkert analt och passar också att användas som en strap-on. Dildon är gjord i silkeslen silikon och kan användas med vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla.

Se pris här
bäst analdildo
Se pris här

24. Chrystalino Gallant – Anal-Glasdildo

analdildo i glas

En dildo i glas passar väldigt bra till anala lekar då den kan användas med det glidmedlet du föredrar och är väldigt lätt att rengöra. Den har en rundad, böjd stimulerande form med en fot i ena änden som gör att den inte åker in.

Dildon passar både analt och vaginalt till att stimulera prostatan och g-punkten. Värm upp den eller kyl ner den för att få mer varierande upplevelser.

Se pris här
analdildo i glas
Se pris här

Köpguide – Tips när du köper dildo

Känns det som att du letar i ett stort hav utan att ens veta vad du försöker hitta?

Har du redan en dildo sen tidigare så är det oftast lättare att veta vad man vill ha. Men om du köper en dildo för första gången kan det såklart vara svårare. Det som du behöver fundera på är:

  • Storlek: vilken storlek som du skulle föredra, om du inte är van kan det vara bra att börja lite försiktigt med en mindre storlek.
  • Material: Det finns olika material såsom silikon, metall, glas, sten mm.
  • Vibration: Vill du att den ska vibrera eller vill du ha en dildo utan vibrationer? 
  • Form & utseende: Det olika former till olika användningsområden, vaginalt, g-punkt, prostata, analt, dubbel penetrering, till strap-on eller med sugpropp, det finns såklart också en mängd olika färger att välja mellan. 

Så använder du en dildo säkert

  • Rengöring: Kom ihåg att  och rengör dildon efter användning för att undvika bakterier. Kom ihåg att silikon torkar av olja och bildar små sprickor som inte syns men som det kan fastna bakterier i.
  • Glidmedel: Använd rätt glidmedel – använd ej silikonbaserade glidmedel tillsammans med silikondildos eller andra sexleksaker i silikon. Detta då materialet riskerar att ta skada.
  • Vatten: Dubbelkolla att dildon är 100% vattentäta om du ska använda dildon i badkaret eller i duschen, annars är det stor risk att de går sönder.
  • Analt: Om dildon ska användas analt är det viktigt att det finns ett stopp längst ner för att den inte ska försvinna upp i analen.
  • Förvaring: Sexleksaker ska helst förvaras mörkt och separerade från varandra.

UTFÖRSÄLJNING: Upp till 80% rabatt hos Mshop.se

Ge ett betyg