Dildo bäst i test – Hitta bästa dildon 2024

dildo bäst i test

Vi har fått en stor låda dildos hemskickade till oss – Därför är det dags att presentera vårt stora test av dildos 2024!
I detta dildo test går vi igenom hela 24 st olika dildos i 8 olika kategorier så att du ska hitta bästa dildo för just dig. Vi har testat dildos själva, läst andras test av dildos och läst mängder av recensioner för att sammanställa denna artikel, allt för att du lätt ska kunna få en överblick över de mest populära modellerna på marknaden. 

Först ut i testet har vi kategorin realistiska dildos.

REALISTISKA DILDOS

Realistiska dildos är skapade för att ge en autentisk upplevelse med naturliga detaljer som ådror och hudliknande textur. De är ofta tillverkade av material som silikon eller TPE, vilket ger en hudliknande textur. Realistiska dildos erbjuder en sensuell och verklighetstrogen njutning, perfekt för dig som söker den äkta känslan.

5 / 5
bäst sugproppsdildo

Willie City Luxe Dildo är vår vinnare bland realistiska dildos. Denna dildo erbjuder en otroligt verklighetstrogen upplevelse med sitt tydliga ollon, ådror och fasta testiklar. Tillverkad av lent, mjukt silikon, är den både bekväm och säker att använda, fri från ftalater och latex.

Den starka sugproppen i botten gör att dildon kan fästas på en jämn yta för handsfree användning, vilket ger dig friheten att utforska andra erogena zoner. Sugproppen möjliggör även användning med ett harness som strap-on, vilket breddar användningsmöjligheterna. Med en diameter på 4,8 cm och en införbar längd på 17,5 cm, erbjuder den maximal njutning.

Willie City Luxe Dildo är ett utmärkt val för dig som söker en realistisk, högkvalitativ och mångsidig dildo som levererar på alla fronter.

 • Storlek och realistisk design: Dildon har en tillfredsställande storlek och realistisk utformning, vilket ökar njutningen.
 • Kvalitetsmaterial: Tillverkad av kroppssäkert silikon utan lukt.
 • Sugpropp: Den sitter stadigt fast på både golv och vägg, vilket gör den mångsidig och lätt att använda i olika positioner.
 • Textur och ådror: Den ådriga texturen tillför extra stimulans och materialet är lagom hårt och mjukt, vilket ger en realistisk känsla.
 • Flexibilitet: Trots sin storlek är dildon flexibel nog att anpassa sig efter kroppens konturer.
 • Vikten: Den tunga konstruktionen kan göra det svårt att använda dildon i vissa positioner.
 • Inte för nybörjare: Storleken kan vara överväldigande för nybörjare och kräva träning och förberedelse innan användning.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: Fäster perfekt och håller sig kvar även under hårda lekar. Känns otroligt realistiskt och nästan för skön för sitt egna bästa, svårt att gå från denna till något mindre ;)”

bäst sugproppsdildo

Håll för detaljerad vy

Se pris här
4 / 5

SwedeCock Dildo Thor är en högkvalitativ produkt med en imponerande naturtrogen känsla och mångsidig användning, perfekt för par och personer som söker en realistisk sexleksak. Dildon är tillverkad av silkeslent silikon i dual-density, erbjuder den en fast inuti med ett mjukt och hudliknande silikonlager på utsidan något som ger en mycket autentisk känsla

Dildon är böjbar, men behåller tillräcklig styvhet för att ge optimal stimulans under hela användningen. Dess kraftfulla sugpropp i basen möjliggör säker fästning på många plana ytor och gör den också kompatibel med många strap-on selar.

Dildon bör användas med ett vattenbaserat glidmedel för att förbättra känslan, undvik dock silikon- och oljebaserade glidmedel då det kan skada på det naturtrogna materialet.

 • Realistisk design: Den realistiska formen och materialet ger en naturtrogen upplevelse.
 • Prisvärd: Den erbjuder en bra kvalitet till ett överkomligt pris enligt flera recensenter.
 • Sugpropp: Den sitter stadigt fast på både golv och vägg, vilket gör den mångsidig och lätt att använda i olika positioner.
 • Material och mjukhet: En del kunder har kommenterat att materialet kan upplevas som för mjukt eller att det finns personliga preferenser för hårdare material.
Se pris här
Se pris här
4 / 5

Wow, Faultless Dildo är verkligen en ståtlig sexleksak. Den har en fantastisk design med genomskinligt jellymaterial och tydlig ådring som ger den en attraktiv look. Ollonet är väldefinierat och ger extra stimulans. Den kombinerar perfekt flexibilitet med stadighet, vilket gör upplevelsen både skön och funktionell. Det är lätt att anpassa den efter behov, och den går in smidigt.

Sugproppen är ett genialiskt tillägg. Den gör det möjligt att använda dildon handsfree på så många ytor – från duschväggar till kylskåp. Det ger verkligen en ny dimension till leken och har dessutom en pung som gör den användbar för anal stimulans. Dock ska man vara medveten om att detta är en ordentlig pjäs, så detta passar främst för de som letar efter en stor dildo.

Fördelar: Flexibel men stadig, sugpropp, går att använda med strap on harness.
Nackdelar: Det finns en kant vid ollonet som är lite hård (kan varit ett produktionsfel på produkten vi fick hemskickad)

 • Storlek och fyllighet: Många användare uppskattar dildons storlek och känsla av fyllighet, vilket leder till intensiva orgasmer.
 • Material och kvalitet: Glidvänligt jellymaterial i hög kvalitet med skön och realistisk känsla.
 • Estetiskt tilltalande: Snygg design i genomskinligt material.
 • Flexibel: Går att använda med strap on harness.
 • Hård kant på ollonet: Det finns en kant vid ollonet som är lite hård (kan varit ett produktionsfel på produkten vi fick hemskickad)
 • Sugproppens kvalitet: Jag upplevde att sugproppen inte är tillräckligt stark för att hålla fast dildon på alla ytor.
Se pris här
Se pris här
4 / 5
tjock dildo

Om du tycker att större är bättre kanske du vågar prova dig på denna mycket fylliga dildon. Den har en bekväm längd på 23 cm men med en diameter på 7,6 cm som kommer trycka på på dina njutningspunkter.

Bortsett från storleken är det en väldigt naturtrogen dildo med en yta av Fanta Flesh PVC och ollon, ådror och testiklar. Sugproppen kan användas för att hitta nya ställningar eller för att fästas i ett harness.

 • Storlek och fyllighet: Många användare uppskattar den stora storleken och känslan av att bli ordentligt fyllda.
 • Realistisk design: Den realistiska formen och materialet ger en naturtrogen upplevelse.
 • Sprutorgasmer: En del användare rapporterar att dildon kan ge intensiva sprutorgasmer, vilket är en stor fördel för dem som uppskattar den typen av stimulans.
 • Bra form och ergonomi: Storleken anses ha en bra form och ergonomi, vilket gör den användbar och tillfredsställande för erfarna användare.
 • Kräver mycket glidmedel: Storleken kräver generösa mängder av glidmedel för att underlätta införandet och minska obehag.
 • Inte för nybörjare: Många recensioner understryker att denna dildo inte är lämplig för oerfarna användare på grund av dess storlek och krav på erfarenhet.
 • Sugproppsfunktionen fungerar inte optimalt: Sugproppenär inte tillräckligt kraftig grund av dildons tyngd, vilket kan vara en nackdel för vissa användningssätt.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: Blev först förskräckt över hur stor den är men den är grym!!! Krävs glidmedel men när den väl är inne är den magisk, levererar sprutorgasmer så det skvätter! Ett måste till alla som gillar att bli ordentligt fyllda.”

tjock dildo

Håll för detaljerad vy

Se pris här
4 / 5
stor dildo

En stor, realistisk dildo med tydligt ollon, ådror och testiklar, gjord för att stimulera dig vaginalt eller analt. Den är stabil med en mjuk yta och en aning böjd för att träffa rätt punkter.

I botten finns en stor sugpropp för att du ska kunna använda den utan händer. Dildon har en proportionell form men i de större slagen för dig som tycker att storleken spelar roll. Den är gjord i färgglad silikon och har en diameter på 4,5 cm. Denna dildo är större än jag förväntat mig, framförallt tjockleken, vilket kan vara bra att komma ihåg vid ett köp. 

 • Kvalitet och material: Produktens kvalitet är imponerande. Den är tillverkad av ren silikon, vilket gör den slitstark, luktfri och enkel att rengöra. Sugkoppen på undersidan är särskilt kraftfull och fäster bra på olika ytor.
 • Design och känsla: Den tydliga ollonkanten och “bulge” strax under ollonet ger en mycket bra känsla vid användning. Den markerade ytan med vener och den definierade spetsen ger extra stimulans, vilket är ett stort plus.
 • Storlek och styvhet: Även om storleken kan vara lite för stor för vissa, ger den en fyllig känsla som är uppskattad. Dildon är lagom styv, vilket gör den stabil och pålitlig vid användning.
 • Materialets hårdhet: Vissa upplever att dildon är för styv och skulle föredra en mjukare variant. Detta kan påverka komforten vid användning. Över tid tycks dock dildon bli något mjukare. Vi hade önskat en dildo som håller samma styvhet över tid.
Se pris här
stor dildo

Håll för detaljerad vy

Se pris här
3 / 5
dildo med sugpropp

Baseks dildo är tillverkad i ett mjukt jellymaterial med en lila, färgglad färg. Den har en realistisk yta med räfflor och knottror och ett markerat ollon. Dildon är 19 cm, både fast och flexibel och kan användas både vaginalt och analt.

Du kan fästa den på jämna ytor med hjälp av sugproppen längst ner och ha dina händer fria till annat. Dildon kan användas med vattenbaserat glidmedel och även i ett harness.

 • Prisvärd: Ger mycket värde för pengarna.
 • Material: Det geléliknande materialet är mjukt och flexibelt, vilket ger en naturlig känsla.
 • Lagom storlek: Storleken är åt det större hållet
 • Användning: Fungerar bra både vid både vaginal och anal användning.
 • För smal för vissa: För vissa användare är dildon lite för smal, vilket kan påverka deras upplevelse negativt.
 • Materialens egenskaper: Materialet samlar lätt på sig damm och smuts, vilket kan vara svårt att rengöra helt.
 • Lukt: Dildon kan ha en obehaglig gummilukt när den tas ur förpackningen.
 • Sugkoppsfunktion: Trots att sugkoppen fungerar bra på vissa ytor, märkte vi problem med att den inte fäster ordentligt på alla underlag, som trägolv.
Se pris här
dildo med sugpropp

Håll för detaljerad vy

Se pris här
5 / 5
dildo strapon

Ett harness i feminin färg och form med en hyfsat stor dildo som också kan bytas ut till andra dildos eller analplug. Dildon fästs i ett O-ringsystem och är designad för att dildos inte ska tyngas ner.

3 st O-ringar medföljer i storlekarna 3,2 cm, 4,4 cm och 5 cm för att du ska kunna växla mellan dildos i olika storlekar och använda den skönaste dildon för dig.  Harnesset är gjort i kvalitetsnylån i rosa eller lila färg och har en snygg sele som gå över axlarna och brösten.

 • Mångsidig användning: Passar för både mjukare och lite hårdare lekar, vilket gör den flexibel och anpassningsbar.
 • Bra kvalitet: Hög kvalitet med bra materialval och slitstark design.
 • Enkel att använda: Selen är lätt att sätta på och använda.
 • Storlek och flexibilitet: Dildon har en lagom storlek känns flexibel, vilket möjligör både vaginal och anal användning.
 • Färg: Synd att den bara kommer i rosa och lila färg.
Se pris här
dildo strapon
Se pris här

G-PUNKTSDILDOS

G-punktsdildos är designade för att träffa och stimulera g-punkten effektivt. Tillverkade av material som silikon eller TPE, erbjuder de en smidig och kroppsnära textur. Dessa kurviga sexleksaker är perfekta för intensiv njutning och är speciellt utformade för att maximera stimuleringen av g-punkten, vilket gör dem till ett idealiskt val för dem som söker djupare och mer fokuserad njutning.

2.1 Njoy Pure Wand G och P punktsstimulator – Bästa för G-punkten

4 / 5
metalldildo

Njoy Pure Wand är gjord för att stimulera kvinnans G-punkt och/eller mannens prostata. Det är en exklusiv design i spegelblankt rostfritt stål och levereras i en lyxig ask.

Den polerade ytan är lätt att rengöra vilket gör att den håller sig fräsch länge och är långlivad. Wanden kan användas med ett silikonbaserat glidmedel för att göra den ännu lenare. Den har två stycken ändar i olika storlekar och är totalt 20 cm lång.

 • Effektivitet: Många användare betonar dess förmåga att stimulera G-punkten och prostata på ett överlägset sätt, vilket leder till starka och tillfredsställande orgasmer.
 • Design: Den böjda formen och den böjda strukturen gör det lätt att nå rätt punkter för både män och kvinnor.
 • Material: Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är lätt att rengöra, hållbart och ger möjlighet att reglera temperaturen för en mer njutbar upplevelse.
 • Hållbarhet: Många noterar att produkten är välbyggd och levereras i en lyxig förpackning, vilket bidrar till dess övergripande värde och hållbarhet.
 • Användarvänlighet: Trots en inlärningskurva för vissa, uppskattas dess kontrollerbara tyngd och design av de flesta recensenter.
 • Vikt: Trots att vikten ger fördelar med stimulering, kan den vara utmanande under längre sessioner och kräva avbrott för att undvika trötthet i handen.
 • Dyr: Produkten anses vara dyr av vissa, vilket kan vara avskräckande för potentiella köpare.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: “Denna stav öppnade upp nya möjligheter för njutning för både mig och min partner. Krökningen är precis rätt för att nå g-punkten, men också prostatan. Vikten gör att jag får precis tillräckligt med kraft för rätt stimulering. Det tog mig ca 5 minuter att få orgasm med denna. Rekommenderar den verkligen!”

metalldildo
Se pris här
4 / 5
G-punktsdildo i sten

Laid D.2 är handtillverkad av Absolut Svart Granit. Den har en slät yta och en böjd form som ger en mer intensiv stimulans. Stenen kan precis som glas värmas upp eller kylas ner.

Ändarna på dildon har olika former, en som kan användas som vanlig dildo och en som är gjord för g-punkten. Den är totalt 20 cm lång och har en diameter på 3,5 cm samt väger 400 g.

 • Bra kvalitet: Känns lyxig med högkvalitativt material och utförande.
 • Design: Vacker design och bra storlek som verkligen kommer åt G-punkten.
 • Variation: Tack vare materialet går den att använda både varm och kall.
 • Knepig form: Formen på D2 är väldigt böjd och passar inte alla. Detta kan göra det svårt att hantera den effektivt under användning.
Se pris här
G-punktsdildo i sten
Se pris här
4 / 5
bäst G-punktsdildo

Laid D.1 Silikon Dildo är en exklusiv och elegant produkt från Norge, noggrant designad för optimal G-punktsstimulering. Den unika asymmetriska formen, med en smalare och böjlig mittsektion samt bredare och fastare ändar, ger en extraordinär upplevelse. Den silkeslena ytan av högkvalitativt silikon känns underbart mot huden, och kombinerad med ett vattenbaserat glidmedel blir upplevelsen ännu mer njutbar.

Min personliga erfarenhet av Laid D.1 är väldigt positiv. Dess ergonomiska design gör det otroligt enkelt att hitta och stimulera G-punkten, utan att behöva använda den traditionella ut-och-in rörelsen. Det bekväma greppet gör hanteringen smidig och kontrollerad, vilket resulterar i en njutbar och intensiv upplevelse varje gång. Hett tips: värm upp dildon i varmt vatten för extra skön njutning.

 • Hög kvalitet och bra design: Produkten är välgjord med bra tyngd och en silkeslen yta som uppskattas av många användare.
 • Lämplig för både män och kvinnor: Produkten används framgångsrikt för både g-punkts- och prostatastimulering, vilket gör den mångsidig och användbar för par.
 • Lätt att använda och greppa: Många recensioner nämner att produkten ligger bra i handen och är lätt att hantera, vilket underlättar användning både solo och i par.
 • Pålitlig orgasm: Många användare rapporterar att produkten ofta leder till orgasm och ibland även fontänorgasm, vilket betonar dess effektivitet.
 • Bra instruktioner: En tydlig instruktionsvideo och användarvänliga instruktioner gör det lättare att komma igång och få ut det mesta av produkten.
 • Hårdhet och kyla: Vissa användare finner att produkten är för hård och kall, vilket kan göra den obekväm att använda.
 • Halkig vid användning: Några recensenter har haft problem med att greppa produkten när den blir hal, särskilt vid användning tillsammans med en partner.
 • Sträv yta: En del användare tycker att ytan känns sträv, vilket kan minska njutningen.
 • Kräver övning: För nybörjare kan det ta tid att lära sig hur man använder produkten effektivt.
 • Ingen vibrator: Produkten har inga vibrationsfunktioner, vilket kan vara en nackdel för de som föredrar vibrerande leksaker.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: “Fantastisk g-punktsdildo! Denna g-punktstav är den absolut bästa jag har provat! Som på ett helt magiskt sätt hittar den rätt och sedan är det bara att gnugga på:) Tryck och gnugg på g-punkten funkar mycket bättre för mig än vibrationer. Jag rekommenderar varmt denna stav till alla tjejer, både de som har svårt att hitta g-punkten och de som har hittat den och letar efter den perfekta staven att stimulera den med!”

 

bäst G-punktsdildo
Se pris här

RABBITDILDOS

Rabbitdildos, även kända som rabbitvibratorer, är innovativa sexleksaker som kombinerar penetrering med klitorisstimulans. Deras unika design inkluderar en penetrerande del för vaginal användning och en mindre arm eller “kaninör” som vibrerar mot klitoris. Dessa leksaker är perfekta för att uppnå dubbel njutning och intensiv orgasm, vilket gör dem populära bland både nybörjare och erfarna användare som vill utforska nya dimensioner av stimulans.

4 / 5
bäst rabbitvibrator

Denna rabbitvibrator från Amaysin stimulerar både dina inre punkter och din klitoris. Med en stilren, böjd form i lila, mjukt silikon, blir den trevlig att titta på, använda och hålla i. Den bit som kan föras in är 11 cm och diametern är 3,3 cm. Amaysin Curvy Rabbit Vibrator är utrustad med ett uppladdningsbart batteri via USB, vilket gör den både praktisk och miljövänlig. 

Jag har personligen funnit att denna vibrator verkligen lever upp till sitt rykte. De 10 olika vibrationsmönstren erbjuder kraftig stimulering som är perfekta för att utforska olika former av njutning. Denna vibrator är för de som gillar riktigt starka vibrationer, och ibland kunde jag önska att de fanns lite mer skonsamma alternativ också. Den böjda formen och det mjuka silikonmaterialet gör den både behaglig och enkel att använda. För mig har den varit ett pålitligt verktyg för att utforska och intensifiera mina orgasmer, oavsett om jag använder den ensam eller med min partner.

 • Effektiv stimulans: Många användare uppskattar att Amaysin Curvy Rabbit Vibrator ger kraftfull stimulans både för klitoris och G-punkten, vilket leder till intensiva orgasmer.
 • Flexibilitet: Den böjbara designen hos “öronen” och staven gör det möjligt att anpassa stimulansen efter individuella preferenser.
 • Estetisk design: Många tycker om den eleganta och moderna designen i lila silikon, vilket gör den tilltalande att använda.
 • Lätt att rengöra: Produkten är lätt att rengöra, vilket är en praktisk fördel.
 • Bristande variation i vibrationer: Vissa användare kritiserar att det finns få alternativ för vibrationsmönster och att det är svårt att hitta rätt nivå av stimulans, speciellt om man föredrar mjukare vibrationer.
 • Högljudd: En del recensenter anser att vibratorn är för högljudd, vilket kan vara störande och göra det svårt att använda den diskret.
 • Storlek och form: För vissa är klitorisstaven för stor eller inte ergonomiskt placerad, vilket kan påverka komforten och effektiviteten av stimulansen. Några upplever även att staven är för mjuk då de gillar dildos som är hårdare.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: “Fantastisk vibrator med flera olika typer av vibrationer, bra material och är inte på något sätt svår att använda! Och den ger fantastiska orgasmer!”

bäst rabbitvibrator
Se pris här
4 / 5
G-punkt rabbitvibrator

Greedy Girl stimulerar både din klitoris och G-punkt samtidigt med vibrationer. Den har ett kraftigt, böjt skaft och en klitoriskanin som du separat kan välja vibrationsinställningar för.

Det du kan välja mellan är 3 vibrationshastigheter och 9 olika mönster. Ytan är gjord i silikon och kan därför användas med vattenbaserat glidmedel. Den är även vattentät för att du ska kunna njuta av den på flera platser i huset.

 • Prestanda: Produkten levererar starka och intensiva vibrationer som snabbt ger resultat. Många användare rapporterar kraftiga och långvariga orgasmer.
 • Design: Elegant och exklusivt utseende med tyst funktion och snabb laddning. Produkten är visuellt tilltalande och praktisk.
 • Användarvänlighet: Lätt att använda med minimala rörelser för att uppnå önskade effekter. Många användare anser den vara en av de bästa sexleksakerna på marknaden.
 • Hårdhet och ergonomi: Produkten kan vara för hård för vissa och dessutom är den inte alltid ergonomisk, vilket kan leda till skav och obehag.
 • Kvalitetsproblem: Det finns rapporter om att produkten kan gå sönder efter kort användning eller efter första laddningen.
Se pris här
G-punkt rabbitvibrator
Se pris här
4 / 5
G-punkt rabbitvibrator

Upplev ultimat njutning med Sinful Curve Rabbitvibrator, designad för både inre och yttre stimulans. Dess krökta, ergonomiska form träffar din G-punkt perfekt medan den breda rabbit-ytan kittlar ditt klitorisområde. Med 10 kraftfulla vibrationsmönster, enkelt justerbara via knapparna på det 20 cm långa skaftet, garanterar denna vibrator intensiva upplevelser. Den ergonomiska designen träffade min G-punkt perfekt, medan den breda rabbit-ytan gav intensiva klitorisstimuleringar. Med 10 justerbara vibrationsmönster kändes den både bekväm och njutbar. Det flexibla, sammetslena silikonet är underbart mot huden och vibratorn är vattentät samt uppladdningsbar med USB-laddare. En riktig favorit!

 • Kraftfulla vibrationer: Många användare berömmer de starka vibrationerna som leder till snabba och intensiva orgasmer.
 • Mjuk och skön känsla: Silikonmaterialet känns mycket mjukt och behagligt mot huden.
 • Ergonomisk design: Lätt att använda och anpassa för både nybörjare och mer erfarna användare.
 • Mångsidiga vibrationsmönster: Erbjuder flera vibrationslägen för varierad stimulans.
 • För många inställningar: Vissa användare tycker att det finns för många vibrationsmönster, vilket kan vara överväldigande.
 • Behöver laddas ofta: Batteritiden kan vara kort och kräver frekvent laddning.
 • Saknar mildare vibration: En del upplever motorn som för kraftfull utan mildare inställningar.
 • Flexibilitet kan vara en nackdel: Den mycket flexibla designen kan göra det svårt att föra in den för vissa användare.
Se pris här
G-punkt rabbitvibrator
Se pris här

VIBRERANDE DILDOS

Vibrerande dildos erbjuder både penetrerande njutning och kraftfulla vibrationer för en intensiv upplevelse. Med justerbara vibrationslägen kan du skräddarsy din njutning för att uppnå maximal tillfredsställelse. Perfekta för dem som söker en kombination av verklighetstrogen känsla och extra stimulans.

5 / 5
bäst stor vibrerande dildo

Big Boss är en stor dildo för dig som gillar en lite mer fyllig känsla. Den är gjord i en stilren silikon design och ger ifrån sig kraftiga vibrationer. Handtaget i ena änden är ergonomiskt utformad som man får ett bra grepp om. På handtaget sitter även knapparna som du kan använda för att byta mellan 12 olika vibrationer, aktivera KeyLock-funktionen och för att loopa vibrationsinställningen. Vibratorn kan användas under vatten och med vattenbaserat glidmedel.

Sammanfattningsvis var min upplevelse med Big Boss G5 väldigt positiv. Den levererar på många fronter: kvalitet, funktionalitet och njutning. För någon som aktivt testar sexleksaker är det tydligt att Big Boss inte bara är en tillfällig favorit utan en pålitlig partner för intensiva och tillfredsställande stunder långt framöver. Om du söker en stor dildo med vibrator kan jag varmt rekommendera denna!

 • Storlek och form: Många användare uppskattar den generösa storleken och den böjda formen som är idealisk för att stimulera g-punkten eller prostata.
 • Material: Det högkvalitativa silikonmaterialet är både följsamt och hygieniskt, vilket ger en skön känsla och är lätt att rengöra.
 • Vibrationer: De flesta recensioner lyfter fram kraftfulla och varierande vibrationer som är effektiva för att intensifiera njutningen.
 • Användarvänlighet: Ergonomisk design och ett praktiskt handtag gör den enkel att hålla och manövrera, vilket är viktigt under användning.
 • Styrka på vibrationer: Trots att många uppskattar vibrationerna, anser vissa att de inte är tillräckligt kraftfulla jämfört med förväntningarna.
 • Pris: En del användare tycker att priset är högt med tanke på vad man får.
Se pris här
bäst stor vibrerande dildo
Se pris här
4 / 5
dubbeldildo

Power Stud stimulerar dig både vaginalt och analt samtidigt. Dessutom kan den vibrera, välj mella 3 olika inställningar. Vibratorn består av en mindre och en större dildo som sitter ihop för att du enkelt ska kunna använda den till dubbel stimulering.

Den är även tillräckligt flexibel för att vika undan ena dildon och bara använda den andra, ifall du skulle känna för det. Dildon är vattentät för att kunna njutas av i badkaret och drivs av batterier.

 • Ger hög njutning: Många användare upplever att produkten är mycket skön och ger stor njutning.
 • Effektiva vibrationer: Sstarka och tillfredsställande vibrationer.
 • Prisvärd: Bra kvalitet till ett rimligt pris.
 • Mindre tekniska problem: Något svår att sätta på/av.
 • Ej uppladdningsbar: Använder 2 x AA-batterier
 • Material och hårdhet: En användare noterade att materialet var hårdare än förväntat, vilket kan vara en nackdel för vissa.
Se pris här
dubbeldildo
Se pris här
3 / 5
vibrerande dildo

Rocks Off Chiamo dildivibrator har en enkel men mycket snygg design. Den har ett rakt skaft i sammetslen silikon och en glänsande botten med en knapp på. Chiamo har 10 st olika kraftfulla vibrationsinställningar och är vattentät för att kunna njutas av i badet. Njut av vibratorn både invändigt med det 16 cm långa skaftet och utvändigt med den tillspetsade toppen.

Min upplevelse av vibratorn delade. Även om den var kraftful, så var den tyvärr inte så tyst som jag hade hoppats på. Det är ett konstant brummande ljud som kanske inte skulle passa om man försöker vara diskret. Materialet kändes dock väldigt mjukt och behagligt mot huden har en elegant design som gör den tilltalande visuellt och taktilt. För den som uppskattar kraftfulla vibrationer och vill ha en sexleksak som ger stark stimulans, särskilt på klitoris, kan Chaiamo vara ett bra val.

 • Kraftfulla vibrationer: Många användare uppskattar dess starka och intensiva vibrationer, vilket leder till kraftfulla orgasmer.
 • Laddningsbar: Praktiskt och miljövänligt med USB-laddning.
 • Material: Skönt och mjukt silikon- och ABS-plastmaterial.
 • Effektivitet: Effektiv på att stimulera klitoris och andra känsliga områden enligt användare.
 • Prisvärd: Uppfattas som prisvärd med tanke på sin prestanda och funktioner.
 • Bullrig: Många anser att den är ganska bullrig, vilket kan vara störande för dem som föredrar tystare leksaker.
 • Intensiva vibrationer: Vibrationerna kan vara för starka även på lägsta inställningen, vilket kan vara obehagligt för vissa användare.
 • Storlek och design: Vissa användare anser att storleken och designen inte är optimala för att nå rätt stimulanspunkt eller för att den är svår att hantera.
 • Handdomning: Längre användning kan orsaka att händerna domnar på grund av vibrationerna.
Se pris här
vibrerande dildo
Se pris här

DILDOS I GLAS OCH STEN

Glas- och stendildos är lyxiga sexleksaker som erbjuder en unik och lyxig känsla. Dessa dildos är kända för sin hårdhet och släta yta, vilket ger en helt annan sensation jämfört med mjukare material. Tillverkade av hypoallergena material som borosilikatglas eller polerade stenar, är de säkra och lätta att rengöra. Perfekta för temperaturlek, kan de värmas eller kylas för extra stimulans. Med sina eleganta, konstnärliga former och hållbara design är de perfekta för dem som söker en annorlunda och upphöjd njutningsupplevelse.

5 / 5
bäst Glasdildo

Icicles no 29 är en elegant glasdildo i blå design. Den har en slank form med ett bredare huvud och är 19 cm lång. Den är en aning böjd för att komma åt rätt punkter och har en räfflad men len yta. Den hårda glaskonstruktionen ger en intensiv känsla som silikonmodeller inte kan matcha. Den är perfekt böjd för att stimulera g-punkten samtidigt som den ger en behaglig fyllnadskänsla.

Den är lätt att använda och rengöra. Att den är gjord i glas gör att du kan använda vilket glidmedel du vill och du kan även rengöra den hur du vill, till och med i diskmaskinen. 

Hett tips: variera temperaturen för att experimentera med kyla eller värme vilket ger en extra dimension till njutningen. 

 • Skön och lättanvänd: Många användare tycker att dildon är lätt att hantera och använda.
 • Estetiskt tilltalande: Vacker och konstnärligt utformad som samtidigt känns skön.
 • Mångsidig: Fungerar med olika typer av glidmedel och kan värmas eller kylas för variation.
 • Hållbarhet: Glasdildon anses vara tålig och hållbar, vilket minskar risken för skador och förlänger dess livslängd.
 • Inte för alla: Produkten kanske inte är lämplig för nybörjare på grund av dess styvhet och brist på flexibilitet.
 • Kräver glidmedel: Även om den kan användas utan, rekommenderas glidmedel av flera användare för att underlätta användningen.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: “Sambon var skeptisk när jag sneglade mot henne och sa att jag köpt en dildo som ska in i frysen en stund innan användning. Hon älskar den leksaken så den åker fram varannan dag.”

bäst Glasdildo
Se pris här
dildo i sten
5 / 5

En dildo i sten känns mycket lyxig och för dig som öppensinnad för kristallenergier är det här den bästa dildon i rosenkvarts. Den har en böjd design för att stimulera g-punkten och har en stabil tyngd som ligger bekvämt i handen.

Stenen har ett lugn som hjälper dig med din sensuella kraft. Den kan användas kall eller varm precis som glas och du kan låta den värmas i solen för att låta solens energi sprida sig inom dig.

 • Kvalitet och design: Dildon är estetiskt vacker och tilltalande att se på och känns välgjord med hög kvalitet. Kommer i en fin förpackning och medföljande tygpåse.
 • Användarupplevelse: Många användare rapporterar om att dildon har bidragit till att öka deras njutning och självkärlek genom vaginala orgasmer och specifika terapeutiska fördelar som cervical eller yoni dearmouring.
 • Något annorlunda: Jag gillar att denna dildo sticker ut material-mässigt, kristallen ger en känsla av behaglig energi och känns skön vid användning.
 • Pris: Trots mycket hög kvalité är produkten också dyr. 
 • Krav på försiktighet: Eftersom det är en kristalldildo, kan den kräva mer omsorg och försiktighet vid hantering och användning jämfört med traditionella material.
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: “Tack vare denna härliga produkt har jag kunnat ge mig själv den kärlek och njutning jag behöver i form av vaginala orgasmer!”

dildo i sten
Se pris här
5 / 5
Glasdildo

Med denna dildon kan du välja mellan båda ändarna, vilket ger den fler funktioner och variationsmöjligheter. Den ena änden har en mer realistisk form och den andra änden har dubbla ollon som ger en fylligare känsla.

Glasstaven har en böjd form och små bulor på ena sidan som ger starkare känsla. Den går att kylas ner eller värmas upp för att variera njutningen.

 • Hygieniskt material: Glas anses vara mycket hygieniskt och lätt att rengöra, vilket är en stor fördel för sexleksaker.
 • Mångsidig användning: Den är effektiv både för vaginal och anal stimulering, vilket ger flexibilitet i användningen.
 • Stimulerande struktur: Knopparna och designen på dildon ger en skön massageeffekt, särskilt för g-punktsstimulering och sprutorgasmer.
 • Temperaturkontroll: Glasets förmåga att behålla både kyla och värme gör det möjligt att experimentera med olika temperaturer för extra stimulans.
 • Ömtålig: Trots att glas är hållbart kan det gå sönder om det tappas på hårda ytor.
 • Hårdhet: Vissa användare tycker att glasdildon är för hård för djupare vaginal användning, även om det kan vara fördelaktigt för andra typer av stimulering.
Se pris här
Glasdildo
Se pris här

DUBBELDILDOS

Dubbeldildos är mångsidiga sexleksaker som är perfekta för par eller soloanvändning. Deras dubbelsidiga design gör det möjligt att njuta av penetration från båda ändar samtidigt, vilket ger dubbel njutning. Perfekta för både vaginal och anal stimulans, är dubbeldildos idealiska för dem som vill utforska olika njutningsmöjligheter tillsammans med en partner eller solo.

4 / 5
bäst dubbeldildo

Använd denna dubbeldildo mellan två personer för att få en gemensam och fantasifull njutning. Du kan också ha den för dig själv genom att böja på den och använda vaginalt och analt.

Dildon är olika stor i de olika ändarna, ena ollonet har en diameter på 4 cm och det andra på 3,5 cm. Den är gjord i len silikon med texturerad yta i form av ådror. Bad Kitty dubbeldildo är här för att uppfylla era fantasier.

 • Material och kvalitet: Högkvalitativt material i silikon som känns skönt mot huden.
 • Design och storlek: Många recensenter är positiva till designen, färgen och storleken på dubbeldildon, inklusive dess flexibilitet som möjliggör olika typer av stimulans.
 • Mångsidighet: Produkten är flexibel och kan användas för olika typer av stimulans, inklusive dubbel penetration (DP) och anal stimulans.
 • Användarvänlighet: Användarna tycker att dildon är lätt att använda och ger tillfredsställande stimulans, särskilt när den delas mellan partners.
 • Böjning och flexibilitet: Dildon inte böjer sig så lätt, vilket kan påverka komforten och användbarheten för vissa typer av användning, som dubbel penetration (DP).
Se pris här

Kundomdömme från Sinful: “Den här dubbeldildon är verkligen en stjärna på himlen av sexleksaker! Materialet är så lyxigt och behagligt, det känns som om den är skräddarsydd för maximal njutning. Designen är både elegant och praktisk med sina olika ändar som erbjuder en mångfald av stimulansmöjligheter. Den är vår go-to-leksak när vi vill krydda upp vårt sexliv och den levererar varje gång! Om du letar efter något som kan ge både dig och din partner extas, då är denna dubbeldildo ett måste i din samling.”

bäst dubbeldildo
Se pris här
3 / 5
strap on dildo

ShareVibe kan användas mellan kvinna/kvinna eller kvinna/man, som en strap-on som fästs i vaginan istället för i ett harness. Kvinnan för då upp den lilla, breda dildon i vaginan och använder den andra delen av dildon till att penetrera sin partner.

Det ger njutning till båda två utan att behöva använda händer. Dildon har en inbyggd vibrator där du kan välja mellan 5 olika vibrationsprogram.

 • Bra passform och kvalitet: Många användare noterar att ShareVibe har en utmärkt passform och är tillverkad av högkvalitativa material, vilket ger en bekväm och realistisk känsla.
 • Flexibilitet: Känns flexibel och anpassar sig väl till kroppens rörelser, vilket ökar komforten och njutningen under användning.
 • Vibrationer: Olika vibrationsmöjligheter som är tillräckligt kraftfulla för att öka stimulansen för både den bärande och mottagaren.
 • Användarvänlighet: Trots inlärningskurvan för att hitta rätt teknik, tycker många att ShareVibe är relativt lätt att använda och justera för att uppnå bästa passform och prestanda.
 • Rengöring: Enkel rengöring är ett plus, och produkten är lätt att hålla ren efter användning.
 • Storlek och passform: För vissa användare har ShareVibe varit för stor eller svår att hålla på plats, särskilt under intensiv användning. Detta kan vara ett problem för personer som inte är vana vid denna typ av produkt eller har mindre erfarenhet av pegging.
 • Vibrationernas placering: En del recensioner pekar på att placeringen av vibrationselementen inte är optimal för att stimulera vissa erogena zoner som prostata, vilket kan minska produktens effektivitet för vissa användare.
 • Batteritid och laddning: En del recensenter har påpekat problem med kort batteritid för vibationer samt svårigheter att ladda enheten effektivt.
Se pris här

Kundomdömme från Mshop: “Vi har varit nästan varit igenom alla stropplösa strap­ons på marknanden igenom åren , men det är ingen som har blivit en favorit då dom inte har varit så användbara. Denna är ABSOLUT vår favorit. Det är gjord av ett material som är fantastiskt mjukt och skönt och skiljer sig helt från andra pegging produkter som vi har tidigare har prövat.“

strap on dildo
Se pris här
3 / 5
strap on dildo

Kink Dual Flex Fjärrstyrd Dubbeldildo är den perfekta dubbeldildon om du söker en med vibrator! Dildon är 40 cm lång och 4 cm bred, tillverkad av kroppssäkert silikon som känns sammetslen mot huden och värms upp till kroppstemperatur. Med dubbla motorer och 10 vibrationslägen i varje ände, ger den maximal njutning både vaginalt och analt. Fjärrkontrollen gör den enkel att använda, och den laddas smidigt med en magnetisk USB-kabel. Oavsett om du leker solo eller med en partner, erbjuder denna flexibla dubbeldildo en fantastisk handsfree-upplevelse.

 • Hög kvalitet: Hög kvalitet i material och utförande.
 • Vibration: Dubbla motorer med 10 vibrationslägen per ände ger kraftfull stimulans.
 • Flexibel användning: Flexibilitet i användning med fjärrkontroll för bekväm styrning.
 • Utseende: Estetiskt tilltalande design.
 • Bekväm laddning: Laddas bekvämt via magnetisk USB-kabel.
 • Användarvänlighet: Svår att använda och kräver tid för att lära sig inställningarna.
 • Känsla: Kan vara obekväm att använda som dubbeldildo.
 • Funktionalitet: Begränsad funktionalitet för användning i vagina och analt samtidigt.
Se pris här

Kundomdömme från Mshop: “Vi har varit nästan varit igenom alla stropplösa strap­ons på marknanden igenom åren , men det är ingen som har blivit en favorit då dom inte har varit så användbara. Denna är ABSOLUT vår favorit. Det är gjord av ett material som är fantastiskt mjukt och skönt och skiljer sig helt från andra pegging produkter som vi har tidigare har prövat.“

strap on dildo
Se pris här

SMÅ DILDOS

Små dildos är perfekta för nybörjare, personer med vestibulit, eller för dem som söker diskret och mångsidig njutning. Deras kompakta storlek gör dem lätta att hantera och idealiska för både vaginal och anal stimulans. Små dildos är också utmärkta för resor, tack vare deras portabilitet och diskreta design. Perfekta för dem som vill utforska njutning på ett bekvämt och intimt sätt.

5 / 5
dildo set

Upptäck en ny nivå av njutning med Sinful Slender Silikondildo Small. Denna eleganta, svarta dildo är perfekt för nybörjare som vill utforska sensuell stimulering. Tillverkad av högkvalitativt silikon, erbjuder den diskret längd och en smidig form för både vaginal och anal lek. Den kraftiga sugproppen gör det möjligt att använda den handsfree i duschen eller badkaret för extra spänning. För parlekar kan den också användas med ett harness för en spännande strap-on upplevelse. Fri från ftalater och oönskad lukt, är denna dildo 12,5 cm lång och har en diameter på 2,3 cm.

 • Bra för nybörjare: Många recensenter lyfter fram att denna dildo är perfekt som en första sexleksak för nybörjare. Den är lätt att använda och införa.
 • Bra kvalitet till pris: Produkten anses ha hög kvalitet med tanke på priset.
 • Bra för uppvärmning: Många använder den för att “värma upp” inför större storlekar eller mer avancerade lekar.
 • Sugproppen fungerar bra: Trots vissa kommentarer om dess begränsningar, anses sugproppen vara tillräckligt stark för att hålla produkten på plats under användning.
 • Begränsad böjning: Vissa användare upplever att böjningen inte är optimal för deras preferenser, särskilt för stimulering av g-punkten.
Se pris här
dildo set
Se pris här
4 / 5
dildo set

Upptäck Willie City Realistisk Dildo med Sugpropp 14,5 cm, perfekt för nybörjare och de med vaginism. Med sitt slanka skaft och mjuka, ådriga yta erbjuder den en försiktig och verklighetstrogen upplevelse. Den kraftfulla sugproppen gör det enkelt att njuta hands-free på släta ytor. Tillverkad av ftalat- och latexfri TPE för säker användning. 

 • Design: Realistisk känsla och utformning som uppskattas av många användare.
 • Liten storlek: Perfekt för nybörjare och personer med vaginism på grund av dess mindre storlek och mjukhet.
 • Kvalitet: Bra hållbarhet och kvalitet, vilket gör den till en pålitlig investering.
 • Enkel rengöring: Enkel att rengöra och underhålla, vilket är praktiskt och bekvämt.
 • Lukt: Doften av materialet kan vara stark initialt och kräver några rengöringar för att försvinna.
Se pris här
dildo set
Se pris här
dildo set

För dig som har vaginism kan det här setet tillsammans med en vibrator verkligen hjälpa dig. Den är också perfekt om du vill öva upp dig på att föra in saker analt.

Setet innehåller 5 st dilatorer som ökar i storlek, från ett finger till liten dildo. De är gjorda i mjuk silikon med en ring i änden som du får bra grepp om och är viktig att hålla i för att inte åka in i analen. Längderna varierar från 7,5 cm till 14 cm.

Se pris här
dildo set
Se pris här

ANALDILDOS

Analdildos är speciellt designade för säker och njutbar anal stimulans. De har ofta en avsmalnande spets för enkel insättning och en bred bas för att förhindra att de glider in för långt. Tillgängliga i olika storlekar och former, passar analdildos både nybörjare och erfarna användare. Använd alltid rikligt med glidmedel för att öka komforten och säkerheten vid användning. Dessa sexleksaker ger en intensiv och tillfredsställande upplevelse, perfekt för dem som vill utforska anal njutning på ett säkert och skönt sätt.

5 / 5
analdildo i glas

Anal Training-setet från You2Toys är en komplett lösning för alla som vill utforska anala lekar. En av dess stora fördelar är den gradvisa progressionen med tre olika storlekar, vilket gör det enkelt att anpassa sig efter ens eget tempo och komfortnivå. Analdildosarna har en realistisk design med detaljerade ådror och ollon, som ger en intensiv och autentisk känsla.

Den största storleken kan vara lite väl stor och kräver mer uppvärmning och förberedelse. Sugpropparna är väldigt starka vilket är ett stort plus, men det var nästan lite svårt att ta loss från vissa ytor.

 • Graduell progression: Erbjuder tre storlekar för gradvis ökande svårighetsgrad.
 • Realistisk design: Dildorna är utformade med detaljerade ådror och ollon för en autentisk känsla.
 • Sugproppar: Starka sugproppar gör det möjligt att använda dildorna handsfree på olika ytor.
 • Anpassningsbar: Passar både nybörjare och erfarna användare som vill utforska anal stimulering i sin egen takt.
 • Starka sugproppar: Kan vara svåra att ta loss från vissa ytor.
 • Material och hårdhet: En del kunder har kommenterat att materialet kan upplevas som för hårt eller att det finns personliga preferenser för mjukare material.
Se pris här
analdildo i glas
Se pris här
5 / 5
analdildo i glas

En dildo i glas passar väldigt bra till anala lekar då den kan användas med det glidmedlet du föredrar och är väldigt lätt att rengöra. Den har en rundad, böjd stimulerande form med en fot i ena änden som gör att den inte åker in.

Dildon passar både analt och vaginalt till att stimulera prostatan och g-punkten. Värm upp den eller kyl ner den för att få mer varierande upplevelser.

 • Materialkvalitet och design: Dildon känns skön och jag uppskattar dess design. Den är estetiskt tilltalande och känns behaglig.
 • Användarvänlighet: Den är lätt att hålla i och glider smidigt, vilket ger en bra användarupplevelse.
 • Mångsidighet: Möjligheten att värma eller kyla dildon för olika känslor av stimulans är populär.
 • Effektivitet: Den böjda formen och den avsmalnande spetsen gör den lämplig för både vaginal och anal användning, inklusive prostata massage.
 • Inte för alla: Produkten kanske inte är lämplig för nybörjare på grund av dess styvhet och brist på flexibilitet.
 • Ömtålig: Bör ej tappas i golvet då den är gjord i glas.
Se pris här
analdildo i glas
Se pris här

12. Sinful Slender Silikon Small – Bra liten dildo

liten dildo

Sinful Slender i storlek small är lämplig som dildo att börja med, antingen vaginalt eller analt. Botten på dildon fungerar både som ett stopp och som sugpropp, så att du kan använda dina händer till annat.

Den passar även att använda som en strap-on tillsammans med ett harness. Dildon är tillverkad i silikon och är totalt 12,5 cm lång. När du sedan vant dig med den här kan du pröva större storlekar.

Se pris här
liten dildo
Se pris här

23. Fun Factory The Boss Dildo – Bäst analdildo

bäst analdildo

En fyllig dildo i den större storleken, för dig som är van och vill bli stimulerad analt eller vaginalt. Den har en böj för att träffa rätt punkter och ett markerat ollon.

Längst ner finns ett stopp för att kunna användas säkert analt och passar också att användas som en strap-on. Dildon är gjord i silkeslen silikon och kan användas med vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla.

Se pris här
bäst analdildo
Se pris här

Köpguide – Tips när du köper dildo

Känns det som att du letar i ett stort hav utan att ens veta vad du försöker hitta?

Har du redan en dildo sen tidigare så är det oftast lättare att veta vad man vill ha. Men om du köper en dildo för första gången kan det såklart vara svårare. Det som du behöver fundera på är:

 • Storlek: vilken storlek som du skulle föredra, om du inte är van kan det vara bra att börja lite försiktigt med en mindre storlek.
 • Material: Det finns olika material såsom silikon, metall, glas, sten mm.
 • Vibration: Vill du att den ska vibrera eller vill du ha en dildo utan vibrationer? 
 • Form & utseende: Det olika former till olika användningsområden, vaginalt, g-punkt, prostata, analt, dubbel penetrering, till strap-on eller med sugpropp, det finns såklart också en mängd olika färger att välja mellan. 

Så använder du en dildo säkert

 • Rengöring: Kom ihåg att  och rengör dildon efter användning för att undvika bakterier. Kom ihåg att silikon torkar av olja och bildar små sprickor som inte syns men som det kan fastna bakterier i.
 • Glidmedel: Använd rätt glidmedel – använd ej silikonbaserade glidmedel tillsammans med silikondildos eller andra sexleksaker i silikon. Detta då materialet riskerar att ta skada.
 • Vatten: Dubbelkolla att dildon är 100% vattentäta om du ska använda dildon i badkaret eller i duschen, annars är det stor risk att de går sönder.
 • Analt: Om dildon ska användas analt är det viktigt att det finns ett stopp längst ner för att den inte ska försvinna upp i analen.
 • Förvaring: Sexleksaker ska helst förvaras mörkt och separerade från varandra.

UTFÖRSÄLJNING: Upp till 80% rabatt hos Mshop.se

Ge ett betyg