Bulletvibrator bäst i test 2024

När du vill ha en liten, smidig och diskret vibrator för att kunna stimulera klitoris eller andra erogena zoner är det en bulletvibrator du bör välja. Namnet kommer från att den ser ut som en bullet, alltså en kula även om den idag kan hittas i lite olika former. En bulletvibrator kan du enkelt ta med dig, var du än ska och på så sätt alltid vara redo för njutning.

Trots att det är en så pass liten vibrator finns det gott om modeller som är riktigt kraftfulla och ger starka vibrationer. Vi har tittat igenom marknaden och listar här sju bästa bulletvibratorerna.

7 bästa bulletvibratorerna 2024

1. Maia Toys Power Bullet Jessi – Bäst Bulletvibrator

Bulletvibrator bäst i test

Power Bullet Jessi från Maia Toys är en extra stark vibrator. Trots att den endast är 7,2 cm lång kommer den att ge dig njutning i form av riktigt härliga och intensiva vibrationer. Den har 10 olika vibrationslägen och du växlar enkelt mellan de olika lägena genom att trycka på knappen i botten. Dessutom är vibratorn vattentät, vilket gör att du kan njuta av den i duschen eller badkaret.

Förutom att den är riktigt kraftfull är den också elegant. Pläterad i en färg av roséguld kan du smidigt förvara den i handväskan utan att oroa dig över att någon ska upptäcka din vibrator.

Den här bulletvibratorn är uppladdningsbar och du laddar den med den medföljande USB-kabeln.

Se pris & beställ här
bäst bulletvibrator
Se pris & beställ här

2. Satisfyer Ultra Power – Prisvärd Bulletvibrator

Bulletvibrator prisvärd

Satisfyer är kända för att tillverkad högkvalitativa sexleksaker till ett riktigt bra pris. Självklart har de också en bulletvibrator som är riktigt prisvärd. Satisfyer Ultra Power Bullet är en kraftfull bulletvibrator till ett riktigt bra pris. Den har hela 12 olika vibrationslägen att ställa in.

Istället för att bli spetsigare på toppen som de flesta bulletvibratorer har den här en härligt rund form som ger en bredare vibrationsyta. Ytan är dessutom täckt med silkeslen silikon som känns skön mot kroppen.

Även den här är helt vattentät och kan användas i dusch och bad. Du laddar upp den med den medföljande USB-kabeln.

Se pris & beställ här
bäst bulletvibrator
Se pris & beställ här

3.   Je Joue Rabbit – Bulletvibrator inspirerad av rabbitvibratorn

Bulletvibrator rabbit

Även om det finns flera bulletvibratorer som är riktigt kraftfulla är det en typ av stimulans som inte riktigt hittar hem hos alla. Vill du ändå ha en liten och smidig vibrator kan en bullet i form av en rabbitvibrator vara ett bra alternativ. Istället för en plan vibrationsyta har Je Joue Rabbit Bullet små kaninöron som kommer att kittla sin klitoris riktigt härligt.

Vibratorn har fem olika hastigheter och sju olika vibrationsmönster. Du styr den enkelt med plus- och minusknappen längst ner på vibratorn. Kaninöronen är mjuka och flexibla, men tillräckligt styva för att kunna ge kraftiga vibrationer som du kan njuta av. Den är klädd i silkeslen silikon och är vattentät samt uppladdningsbar.

Se pris & beställ här
bäst bulletvibrator
Se pris & beställ här

4. Bang! – Fjärrstyrd bulletvibrator med kontroll

Bulletvibrator fjärrstyrd

Tycker du det är krångligt att hålla på och trycka på knappar eller vrida på reglage på själva vibratorn medan du använder den? Då är Bang! förmodligen bäst val för dig. När du har tryck på on-knappen på vibratorn kan du sedan smidigt styra den från den sladdlösa fjärrkontrollen. En fjärrstyrd vibrator är extra rolig att använda tillsammans med en partner, som kan kontrollera vibrationerna medan du använder den på dig.

Det finns sju olika typer av vibrationer som alla kan fås i tre olika hastigheter. Vibratorn är vattentät och kan användas i dusch eller bad.

Själva vibratorn är uppladdningsbar men till fjärrkontrollen behöver du batterier.

Se pris & beställ här
bäst bulletvibrator
Se pris & beställ här

5. Lady Love Hot Lipstick – Diskret Bulletvibrator

Bulletvibrator läppstift

Vill du kunna bära med dig din bulletvibrator i väskan utan att behöva oroa dig för att någon ska se vad du bär med dig? Då är en bulletvibrator som ser ut som ett läppstift ett riktigt bra påhitt. Hot Lipstick Vibrator från Ladylove ser ut som ett vanligt läppstift med en kork på. När du tar bort korken ser det ut som ett rätt läppstift, men istället är stiftet en härlig vibrator.

Den är diskret, kraftfull och helt enkelt riktigt härlig. Du kan välja mellan 10 olika vibrationslägen som du enkelt växlar mellan med hjälp av en knapp på vibratorn.

Själva stiftet består av silkeslen silikon som är snäll mot huden. Den är uppladdningsbar, men endast stänktålig.

Se pris & beställ här
Bulletvibrator läppstift
Se pris & beställ här

6. Rocks Off Rouge Allure – Lång bulletvibrator

Bulletvibrator stor

De flesta bulletvibratorerna är mellan 7 – 10 cm. Men Rocks Off Rouge Allure passar dig som gillar formen på en bullet, men vill ha en längre modell. Den är nämligen hela 17 cm lång. Ungefär som en mindre dildo, men är alltså hård som en bullet och med en avsmalnande topp för att kunna på precision på stimuleringen.

Något som kan vara lite förvånande är att den startar på den starkaste vibrationen. Den har sju vibrationsmönster och tre olika hastigheter. Vibratorn är helt vattentät och drivs av två stycken AA batterier, som du får med när du köper vibratorn.

Se pris & beställ här
bäst bulletvibrator
Se pris & beställ här

7. Durex Intense Delight – Tyst bulletvibrator

Bulletvibrator tystgående

Generellt är bulletvibratorer relativt tystgående, men Durex Intense Delight är ändå snäppet bättre när det kommer just till bulletvibrator med tyst motor. Det här gör att du kan använda den väldigt diskret, utan att riskera att rumskamraten hör din vibrator. Om du själv däremot kan vara lika tyst efter all njutning den ger dig, är förstås en annan femma.

Den är nio centimeter lång och formad som en klassisk bullet. Med sin lila färg har den en härlig elegans samtidigt som den är diskret. Den drivs på ett AAA batteri, som du får med vid köp.

Se pris & beställ här
bäst bulletvibrator
Se pris & beställ här

Vad är en bulletvibrator?

En bulletvibrator är en riktig klassiker när det kommer till vibratorer och är en av de modellerna som har funnits med längst. Den är framför allt till för klitorisstimulering, men kan även användas på penis eller bröstvårtor exempelvis. Eftersom den vanligtvis är relativt liten lämpar den sig endast för yttre stimuleringar.

Namnet har den fått från sin form, då den ser ut som en bullet – alltså kula eller patron på svenska.

Trots att det är en liten och diskret vibrator har de ofta kraftfulla vibratorer. Har du aldrig testat en bulletvibrator tidigare kan du lätt bli förvånad över dess kraft.

Vad är fördelarna med en bulletvibrator?

En stor fördel med bulletvibrator är att de oftast är mycket prisvärda. Du får en kraftfull vibrator för en liten peng, även om de såklart finns i olika prisklasser. Men för endast någon eller några hundralappar kan du få en riktigt härlig vibrator.

En annan fördel är att den är mycket diskret. Dels för att den är så liten, och kan enkelt tas med i handväskan exempelvis. Men även då de allra flesta modellerna är relativt tystgående. Vill du ha en riktigt diskret bulletvibrator kan du välja en modell som ser ut som ett läppstift, ingen kommer då att ana vad du har i väskan.

På egen hand eller med partner

Du kan använda en bulletvibrator både på egen hand och tillsammans med en partner. Den är smidig att onanera med, men också smidig att använda för klitorisstimulering samtidigt som du blir penetrerad av en manlig partner. Perfekt för dig som behöver klitorisstimulans för att kunna uppnå orgasm.

Ge ett betyg