Bäst sexkalender – Erotisk julkalender 2024

Julkalendrar är kanske en av de saker vi minns allra bäst från decembermånad när vi var små. Men självklart ska du ha en julkalender även som vuxen, men kanske med något annat innehåll än choklad. Det här året tycker vi att du ska unna antingen dig själv eller någon du tycker om en riktigt bra sexkalender. Alltså en julkalender fylld med vuxenleksaker.

lufttrycksvibrator bäst i test

Sexleksakskalender är något som har fått ett riktigt stort genombrott under bara de senaste åren. Sinful adventskalender 2021 blev en riktig storsäljare och Sinful julkalender kommer troligen bli en riktigt omtyckt erotisk kalender även i år. I den här artikeln går vi igenom vilka vi tycker är de bästa kalendrarna med sexleksaker på marknaden. Vi går igenom vem en erotisk adventskalender passar till och vad du bör tänka på innan du köper en.

Bäst adventskalender 2024 för vuxna

När du börjar titta efter en erotisk julkalender att köpa kommer du upptäcka att även om utbudet inte är enormt kan det ändå vara svårt att välja vilken som faktiskt är rätt för just dig.

Här är de fyra som vi tycker är bäst:

  1. Sinful Original
  2. Satisfyer Premium
  3. Naughty and Nice
  4. Sinful Premium

1.     Sinful Original – bäst i test julkalender 2024

erotisk julkalender

Sinful julkalender 2024 är den adventskalender för vuxna som vi tycker är allra bäst. Även förra året var Sinful sex julkalender en riktig vinnare. Sinful har flera olika sexjulkalendrar men vi tycker att Sinful Original är den allra bäst. Det är en riktigt prisvärd julkalender som passar de allra flesta, oavsett vad det är du tycker om. De enda som skulle kunna bli besvikna på denna julkalender med sexleksaker är de som redan har väldigt många olika sexleksaker, eftersom innehåller inte är så värst unikt.

Sinful Original är främst en adventskalender för par, men självklart kan du köpa den på egen hand även om du inte har i ett fast förhållande. Du bör dock ha någon, eller några, att använda produkterna med. Men inget säger förstås att det måste vara en och samma person.

Sinful kalender innehåll

Produkterna du kommer att få i din Sinful kalender är relativt basic, men av riktigt bra kvalitet. Perfekt för dig eller er som inte har så värst många sexleksaker i dagsläget men gärna vill prova på lite olika.

Det exakta innehåller får du förstås reda på först när du har öppnat alla luckor, men du får 16 sexleksaker, 3 erotiska tillbehör och 5 bondage-produkter. Dessutom kommer du att få ett häfte med guider och inspiration.

Se pris här
erotisk julkalender

2.     Satisfyer Premium – mest exklusiva erotiska kalendern

erotisk julkalender

Satisfyer är ett av de allra mest populära varumärkena när det kommer till sexleksaker, och du har nu möjlighet att köpa en sexleksak kalender där du får flera av deras produkter. Det här är en julkalender med vuxenleksaker som verkligen är värt sitt pris, även om det är relativt högt. Men det totala värdet av alla produkter är långt över priset på kalendern.

Satisfyer Premium är en riktigt påkostad adventskalender och där är nästan lite overkligt att du faktiskt får allting som du får med den här. Många av produkterna du får i den här kalendern kan du använda på egen hand, men även denna är framför allt en julkalender för par.

Vi vill förstås inte förstöra spänningen och avslöja för mycket om innehållet. Men vi kan i alla fall berätta att under en av luckorna ligger en appstyrd lufttrycksvibrator, en produkt som verkligen är Satisfyers stolthet. I övrigt är det en härlig blandning av vibratorer, analprodukter, bondageleksaker, sexiga underkläder och andra tillbehör.

Se pris här
erotisk julkalender

3.     Naughty and Nice – bäst julkalender erotisk med olika sexspel

erotisk julkalender

Om du inte bara vill få sexleksaker och erotiska tillbehör kan vi verkligen rekommendera Naughty and Nice adventskalender 2024 för vuxna. Du kommer förstås att få sexleksaker även här, men kalendern innehåller också fyra olika sexspel. Något som verkligen kan få fart på sexlivet under december månad. Kanske vågar ni bjuda in kompisparet på ett sexspel under advent istället för på traditionella charader?

Naughty and Nice adventskalender vuxen passar par framför allt, speciellt om du vill känna dig bekvämt med spelen. Men som alltid så räcker det med att ha någon slags partner, oavsett om det är ett one night stand eller en mer stabil partner.

Förutom de fyra spelen innehåller julkalendern åtta sexleksaker, sex stycken erotiska tillbehör och sex soft bondage-produkten. Man har valt att kalla den här erotiska kalendern för ”the fifth” eftersom den tilltalar alla fem sinnen. Den är också riktigt stilren i färgerna smaragdgrön och champagneguld.

Se pris här
erotisk julkalender

4.     Sinful premium – bäst sexkalender för den mer erfarna

erotisk julkalender

Om du är lite mer erfaren när det kommer till sexleksaker och kanske redan har ett förråd med grundläggande produkter är Sinful premium rätt sexkalender för dig. Sinful är som sagt det företag som levererar allra bäst sexleksaker kalender och det här är deras premium med lite mer exklusiva och unika vuxenleksaker. Till skillnad från Sinful Original innehåller inte den här enbart produkter från Sinful, utan du får även från andra välkända varumärken.

Den här sexkalendern kostar förvisso lite mer än deras Original, men passar dig som inte nöjer dig med en liten enkel bulletvibrator i luckorna. Den här passar också bra för dig som kanske köpte Sinful adventskalender 2021 och blev väldigt nöjd. Genom att köpa premiumversionen slipper du oroa dig för dubbletter från förra året.

Du kommer att få 16 sexleksaker från olika märken, 2 erotiska tillbehör och 6 bondage-produkter. Själva kalendern är också lite lyxigare och är strösslad med guld på den svarta och stilrena bakgrunden.

Se pris här
erotisk julkalender

För vem passar en erotisk kalender?

De allra flesta erotiska julkalendrarna innehåller sexleksaker både för honom och för henne, och riktar först och främst sig mot heterosexuella par. Räkna med att kalendern innehåller saker som vibratorer av olika slag, sexleksaker för anala lekar, penisringar och liknande. Men de allra flesta innehåller också massageolja och glidmedel av olika sorter. För att kunna utnyttja alla produkter till max kan det då krävas både en man och en kvinna.

Men självklart kan du köpa en sexjulkalender även på egen hand, då de allra flesta produkter går att använda även själv. Men du kanske också är äventyrlig av dig och vet att du regelbundet har sex med olika personer, och då passar en erotisk kalender bra även då. Även samkönade par kan förstås njuta av en sexkalender, även om två kvinnor kanske inte har så stor nytta av exempelvis en penisring.

Vad innehåller en sexleksak kalender?

Innehållet i de olika kalendrarna varierar såklart, men det finns även många likheter. Skillnaden är främst att produkterna kommer från olika varumärken. Det du kan räkna med att få i en sexleksak kalender är:

Men som sagt innehållet kommer att variera och det är ju precis det som är spänningen med en adventskalender! Om du skulle vilja veta exakt vad de innehåller går det oftast bra att kontakta butiken och fråga.

Är en erotisk julkalender värd sitt pris?

Du kan absolut räkna med att få produkter där det totala värdet blir mycket mer än vad själva julkalendern kostar. Så vill du få en mängd olika produkter och en riktigt spännande december är i princip alla kalendrar värda sitt pris.

Betygsätt inlägget